Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Şaşıracağınız Haberler Alıyorsunuz Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Eylül 2023, Salı

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 60%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda odaklanmaya çalışmalısınız. İlişkiniz açısından size zarar verebilecek her ne varsa ona yönelin ve ortadan kaldırmaya çalışın. Gerginliklerin tamamen ortadan kalkabileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

Beklenmedik sorunlar ve sıkıntılar gündeme gelebilir. Söz konusuilişkileri ve meslek hayatınız olduğunda biraz daha kontrollü olmaya çalışmalısınız. Her şeyin daha da iyiye gidebileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

Parasal kaynakların yönetimi söz konusu olduğunda biraz daha sabırlı olmalısınız. Fırsatları değerlendirmelerden olumlu anlamda geri dönüş sağlama şansınız da var. Hata yapmamaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Temiz ve bakımlı olmanın sadece fiziksel olarak da mental olarak da sizi besleyeceğini unutmamalısınız. Yedikleriniz kadar sizi yiyip bitiren konular üzerinde de düşündüğünüzde bunun ne demek olduğunu daha iyi anlayabilirsiniz. İş görüşmelerinde ya da çalışma yapmakla ilgili gündemler doğduğunda kalıcı bir karara varmak konusunda iyi düşünmelisiniz.

12 Eylül 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün sosyal ilişkiler ön plana çıkabilir. Arkadaşlarınızla vakit geçirmek, grup projelerine katılmak veya sosyal sorumluluklarınızı yerine getirmek için iyi bir zaman olacak. İş hayatınızda da takım çalışmalarında başarılı olabilirsiniz.

12 Eylül 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal medya aracılığı ile iki arkadaşınızın yeni bir ilişkiye yelken açtığını öğreniyorsunuz. Bu olay karşısında şaşkınlığınızı korumakta güçlük çekeceksiniz. Yeni işe başlamış Balık burcuysanız,arkadaşlarınızın soğuk tavırlar sergilemesi işe alışma sürecinizi uzatacak. İş yerinizdeki sorunları çözmek için çevrenizdeki bir kişiden yardım alabilirsiniz.

12 Eylül 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yerel yönetimler ya da sosyal alanlardaki eğitim çalışmalarına katılmak size iyi hissettirebilir. Duyarlı ve bilinçli bir birey olmanın hakkını vermek, hem kendi iç huzurunuz için hem de çevrenizle olan ilişkileriniz için destekleyici olabilir. Ailenizden ya da samimi arkadaşlarınızdan alacağınız fikirler sizde yeni bir ışık uyandırabilir. 

12 Eylül 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda daha fazla ilerleme kaydetmek isteyebilirsiniz. Birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızın desteğiniz almak isteyebilirsiniz. Kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz zamanlar var. Uğraştığınız işler üzerinde değişiklik yapabilirsiniz. Teknik konulara biraz daha özen göstermenizde fayda var.

12 Eylül 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda projeleriniziarkadaşlarınız veverenlerinizle paylaşmak için uygun bir gün. Aşk konusunda da söylemek istediklerinizi dile getirebilirsiniz.

12 Eylül 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Stres yüzünden yeterince verimli olmadığını düşünebilirsin. Mümkün olduğunca stresten uzak durmaya çalışmak ister istemez daha yaratıcı olmana yardımcı olacak. Kendini bu sayede daha iyi hissedebileceksin.

12 Eylül 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, şimdi düzeni korumak odak noktasındadır. Ayrıca bir ilişkide daha fazla zamana veya finansal konularla ilgili biraz daha dürüstlüğe ihtiyaç olabilir. Yine de anlaşmazlıklar yoluyla daha iyi bir konuma gelebilirsiniz, bu nedenle şimdi ortaya çıkan hassas konulardan kaçınmamayı seçebilirsiniz. Seçiminiz ne olursa olsun, bazı gereksiz ve verimsiz suçluluk duygularını ortadan kaldırmayı bir görev haline getirin. Bazı olumsuzlukları ortadan kaldırmak, hayatınıza daha fazla olumlu şeyin girmesine yer açabilir. İlerleyen zamanlarda kendinize çok teşekkür edeceksiniz.

12 Eylül 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün maddi konularınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Birikimlerinizi değerlendirmek isteyebilirsiniz. Yatırımlarınız konusunda size fikir verecek olan ailenizi, ön plana çıkaracak; gerekli atılımları sağlayacaksınız.

12 Eylül 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi ulaşılamayacak hayallere kaptırmış gidiyorsunuz. Elde ettiklerinizi de kaybetmenizle sonuçlanabilecek herhangi bir risk almayın. Ancak, bu düşünceler sadece bir memnuniyetsizlik hissinden kaynaklanma tehlikesi de taşıyabilirler. Bunun yerine, bu memnuniyetsizliğinizin kökenine inin. Kendinize daha fazla huzur sunun ve biraz vicdan muhasebesi yapın. Sorununuzun kaynağını anlayacaksınız.

12 Eylül 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün çalışma hayatı, yanınızda çalışanlar veya sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir. Seyahat, eğitim veya iletişimde bugün dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum. Gününüz şahane geçsin.

12 Eylül 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Buram buram aşk kokan bir gün sizi bekliyor. Bu sıralarda ikili ilişkilerdeki başarı şansınız çok yüksek. Arkadaşlarınız aracılığıyla tanıyacağınız bir insandan beklemediğiniz kadar etkilenebilirsiniz. İş hayatınızda değişik açılımlar, değişik düşünceler söz konusu olabilir. Gelişmeleri sizden yana çevirmeniz gerekiyor. Sonuçsuz kalacak ve size zaman kaybettirecek tartışmalardan kaçınmalısınız. Para darlığınızı, masrafları kısarak ve küçük ilave işler yaparak en aza indirmeye çalışın.

12 Eylül 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 22' 47" R
Ay
Boğa
22° 18' 43" R
Merkür
Başak
21° 47' 23" R
Venüs
Terazi
28° 31' 21" R
Mars
Yengeç
09° 55' 31" R
Jüpiter
İkizler
20° 50' 18"
Satürn
Balık
14° 59' 41"
Uranüs
Boğa
27° 05' 12"
Neptün
Balık
28° 29' 26"
Plüton
Oğlak
29° 44' 14"
Chiron
Koç
22° 13' 24"
Lilith
Terazi
09° 21' 35"
True Node
Koç
06° 38' 21"
Son Güncelleme : 22/09/2024 00:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>