Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Duygusalsın! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Haziran 2024, Çarşamba

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 90%

Birlikte olduğunuz kişiyle aranızda ne kadar sorun varsa çözümlemeye çalışın. İlişkinize zarar verebilecek adımlar atmadığınız takdirde her şey daha iyiye gidebilir. Duygularınızı daha net ifade etmeniz gerekmekte.

Fırsatlar konusunda daha tutarlı olmaya çalışın. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atamadığınız takdirde kendinizi köşeye sıkışmış hissetme ihtimaliniz var. Daha sabırlı adımlar atmanız gerekmekte.

Maddi konularda yaşanacak ufak tefek gelişmeler canınızı biraz olsun sıkabilir. Odak noktanızı toparlamayı başardığınız sürece sorunların üstesinden gelebilirsiniz. Sınırları zorlamaktan kaçının.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlere getirmenin kolay olmadığı ilişkileriniz için bazı önyargılarınız, düşünceleriniz olabilir. Kendi kendinize bir hamle yapmak yerine karşınızdaki kişiyle görüşerek, istişare ederek hareket etmek daha akıllıca olabilir. Sanmak, bilmekten daha yüce ve güçlü değildir.

12 Haziran 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, Balık burcu insanları için duygusal ilişkilerde derinleşme ve bağlılık arayışı içinde olabileceğiniz bir gün olabilir. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilir ve içsel çatışmalar yaşayabilirsiniz. Özellikle sevdiklerinizle iletişimde açık ve anlayışlı olmaya özen göstermelisiniz. İş hayatınızda ise yeni fikirlere ve projelere odaklanabilir, yaratıcılığınızı ortaya koyabilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermeyi ihmal etmeyin.

12 Haziran 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günden güne yurtdışı eğitimlerine daha sıcak bakmak istiyorsun. Bu yaz dil okulu için yurtdışına gitmeye karar verebilirsin. Ailenin bu konuda seni desteklemesi motivasyonunu arttırıyor. İlişkisi olan Balık burcuysan, ilişkinde yaşadığın her olaya fazla duygusal bakıyor olabilirsin. Bu özelliğini biraz kontrol altına almak isteyeceksin.

12 Haziran 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile meclisinde ortak karar almakta zorlanabilirsiniz. Tek başınıza yapabileceğiniz, sorumluluk alabileceğiniz durumları göstermek adına bir çaba göstermeniz gerekebilir. Yapıcı vebitirici bir yön belirlemeniz, tutumlarınızı da bu frekansa taşımanız herkesin fikrini olumlu şekilde etkileyebilir.  

12 Haziran 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İkili ilişkilerinize denge ve uyum içinde kalmaya çalışın. Sizi uğraştıran koşullarla ilgilenebilirsiniz. Gün içinde kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Bazı konuları sizden daha yetkin gördüğünüz kişilerle paylaşabilirsiniz. Uğraştığınız işlerinize yön kazandırmak isteyebilirsiniz. Ön göremediğiniz koşullar sizi biraz zorlayabilir.

12 Haziran 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Konfor alanınızın dışına çıkmaya cesaretinizin olacağı günlerdesiniz Güvenebileceğiniz birine olan ihtiyacınız mevcut ilişkinize daha sadık hale getirebilir.

12 Haziran 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevdiğin insanlarla bir arada güzel bir vakit geçirebilirsin. Değer verdiğin kişilerle daha fazla iletişim kurmak, içini sıkan mevzuları çözmede sana fayda sağlayacak. Keyifli ve hareketli bir gün seni bekliyor olacak.

12 Haziran 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün özellikle de devam eden kontrol sorunlarını alevlendirerek zaman zaman gerilimi artırabilir. Zamanlamalar konusunda gergin hissedebilir veya istediğiniz hızda ilerlemeyen konularda sabırsız olabilirsiniz. Elbette rahatsız edici duygular, sözler veya düşünceler olabilir ancak bu duyguları tanımak ve ele almak için mükemmel bir zaman. Gizliliğinizin korunmasının ve daha derindeki konuları keşfetme konusundaki isteksizliğinizin gerginlikleri artırabileceğini düşünün. Bu, kişisel düşünmenin ve duygusal farkındalığın öneminin bir hatırlatıcısıdır; çünkü halının altına süpürdüğünüz bir şey, aksi takdirde yıkıcı şekillerde ortaya çıkabileceğinden, kaçınılmasından daha iyi bir şekilde ele alınabilir.

12 Haziran 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Olaylara mantıklı bir yorum getirerek, çevrenize örnek olacaksınız.. Karşıt ilişkilerinizde temkinli davranmaya yönelik davranışları benimsiyorsunuz. Çoğu zaman kafanız karışıyor sizi yanlış tanımalarına neden oluyorsunuz.

12 Haziran 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün olayların gidişatı sizi fazla hayal kırıklığına uğratmasın. Planlarınıza rağmen pek ilerleme kaydedemeyebilirsiniz. İşler istediğiniz gibi gitmeyince suçu başkalarına atma kolaylığına kaçmayın. Gerçekçi olmayan beklentileriniz yüzünden hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Yine de vazgeçmeyin ve halen elinizde olan fırsatlardan faydalanın. Her şeyi zorlayarak oldurmak yerine, biraz daha mütevazı davranın.

12 Haziran 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün çalışma hayatı, gündelik rutinler ön plana çıkabilir. Seyahat, eğitim, kardeşler, yakın çevrenizle ilgili ani güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

12 Haziran 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İşinizle ilgili sağlam adımlar atmak istiyorsanız, gerekli cesareti göstermelisiniz. Bugün, olayların arkasında bazı yapılanma eksikliklerini fark ediyorsunuz. Her konunu kendi iç bünyesinde çözülmesi gerekiyor ve sizin yaklaşımlarınız oldukça belirgin gelişiyor. Artık beklentilerinizin karşılığını almalısınız

12 Haziran 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Yengeç
15° 04' 23" R
Ay
Yengeç
23° 42' 44" R
Merkür
Aslan
06° 51' 14" R
Venüs
Yengeç
23° 50' 52" R
Mars
Boğa
20° 01' 35"
Jüpiter
İkizler
09° 25' 54"
Satürn
Balık
19° 23' 20"
Uranüs
Boğa
25° 58' 11"
Neptün
Balık
29° 55' 37"
Plüton
Kova
01° 15' 22"
Chiron
Koç
23° 21' 44"
Lilith
Terazi
00° 48' 26"
True Node
Koç
10° 37' 39"
Son Güncelleme : 06/07/2024 19:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>