Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
İlişkinizde Geleceği Planlıyorsunuz Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ağustos 2023, Pazar

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 100%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. Düşüncelerinize uygun adımlar atmanız gereken bir gün. Olumsuzluklara çok fazla takılı kalmamalı ve ilişkinize odaklanmalısınız.

Sınıları genişletmek isteyecek ve adım adım ilerlemenin yollarını arayacaksınız. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atmanız gereken bir gün. Kontrolü genel olarak elinizde bulundurmanız gerekiyor.

Finansal durumunuzu zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmalısınız. Ufak tefek aksaklıklar yaşanacak olsa da üstesinden gelme şansınız da var. Sorunların ve sıkıntıların tamamen geride kalabileceği bir süreçtesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sağlık sorunlarınız ya da kilo problemleriniz gündeme gelebilir. Hiçbir şey yapmadan her şeyin düzelmesini beklemek gibi bir hataya düşmemelisiniz. Listelerinize ve tedavilerinize sadık kalarak ilerlemeli, yaşam düzeninizi kesin olarak buna uygun hale getirmelisiniz. Bazı şeyleri belli zamanlarda yaparsanız sonuçlarını da sadece belli zamanlarda görebilirsiniz, rutinlerinizi buna göre belirleyin.

13 Ağustos 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gözlerden uzaklaşmak isteyecek ve sessizliğinizi korumaya çalışacaksınız. Düşüncelerinizi kendinize saklama arzunuz var. İçsel huzursuzlukların çözüme kavuşmasını arzu ediyorsanız, atacak olduğunuz adımları da ona göre atmalısınız. Her şeyin daha da iyiye gidebileceği bir süreç sizi beklemekte.

13 Ağustos 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun süredir ilişkisi olan Balık burcuysanız, partnerinizle geleceğe yönelik kararlar alabilirsiniz. Bu kararlar sizi ne kadar korkutsa da sevgilinizle gelecek kurmak sizi heyecanlandırıyor. Sporla uğraşmak motivasyonunuzu artıracak. Daha profesyonel spor yapmak için harekete geçebilirsiniz.

13 Ağustos 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Alacak verecek, karşılıklı destekler gibi maddi konular üzerinden gündemleriniz olabilir. Bugün hayatınızın alma verme dengesini korumak adına bir adım atmanız gerektiğinde bundan kaçınmamalısınız. Daha cesur ve kendinden emin bir duruşla iyileştiremeyeceğiniz hiçbir olumsuz durum kalmayacaktır.

13 Ağustos 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinize daha fazla zaman ayırmaya çalışın. Sevdiklerinizle ya da çocuklarla ilgili konular sizi daha fazla meşgul de ediyor olabilir.

13 Ağustos 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz ancak bakım ya da imaj konularında abartıya gidebilirsiniz. Saç, imaj ya da estetik konularında güzel sonuçlar alabilirsiniz.

13 Ağustos 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendini başkalarıyla kıyaslamaman gerekecek. Herkesin kendine göre bir hayat yolu olabilir. Başkalarına yetişmeye çalışmak ve bu konuda kendini hırpalamak seni mutlu etmeyebilir. Günün sonunda seni neyin mutlu ettiğine odaklanmalısın.

13 Ağustos 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, içsel dünyanızda derinlemesine yolculuklar yapabilir ve sezgilerinize güvenerek hareket edebilirsiniz. Hassas ve empatik bir şekilde çevrenizdeki insanları anlayabilir ve destekleyebilirsiniz. İş hayatında, yaratıcı projeler üzerinde çalışmak ve hayal gücünüzü kullanmak için harika bir zaman olabilir. Motivasyonunuz yüksek olabilir ve hedeflerinize odaklanmak için enerjik bir şekilde ilerleyebilirsiniz. Kişisel ilişkilerde, sevdiklerinizle derin bağlar kurmak ve duygusal anlamda destek sağlamak önemlidir. Empati göstermek, anlayışlı olmak ve sevdiklerinizin ihtiyaçlarına duyarlı olmak ilişkilerinizi güçlendirebilir ancak kendi sınırlarınızı korumayı unutmamak ve başkalarının sorunlarını kendi üzerinize yüklememek önemlidir.

13 Ağustos 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün bulunduğunuz koşulları kendinize yönlendirmek isterken, çevresel faktörleri unutmamalısınız. Küçük egoların başınızaaçmasını istemiyorsanız, kendinizi dizginlemek zorundasınız. Hedeflerinizi doğru seçmelisiniz.

13 Ağustos 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni zorluklarla karşılaşmaya hazır olun, özellikle de ilk başlarda pek ilerleme kaydedemediğiniz işyerinizde. Bu sizi yıldırmasın. Bu tür dönemler gelir geçer. Özel hayatınızda da taze bir enerjiye ihtiyaç duyuyorsunuz. Çevrenizdekilerle ilişkilerinizin tükenmeye başladığını hissediyorsunuz. Günlük kalıpların dışına çıkın ve sıra dışı bir şey yapın.

13 Ağustos 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık, tatil, eğlence, aşk ve çocuklarla vakit geçirme günü! Eğitim ve seyahat fırsatları gündeminize gelebilir, bu fırsatları değerlendirin. Gününüz şahane geçsin!

13 Ağustos 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karşılıklı ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir ve partnerinizin kalbini istemeden kırabilirsiniz. Eleştirici yönlerinizi kullanmadan önce iyi düşünmeli ve gerçekleri daha pozitif algılamaya çalışmalısınız. Mantıklı hareket etmeyi sevdiğiniz halde, gerilimlerinizi ilişkilerinize yansıtabiliyorsunuz

13 Ağustos 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 50' 05" R
Ay
Boğa
28° 58' 24" R
Merkür
Başak
22° 39' 15" R
Venüs
Terazi
29° 05' 22" R
Mars
Yengeç
10° 11' 02" R
Jüpiter
İkizler
20° 51' 52"
Satürn
Balık
14° 57' 39"
Uranüs
Boğa
27° 04' 44"
Neptün
Balık
28° 28' 40"
Plüton
Oğlak
29° 43' 59"
Chiron
Koç
22° 12' 15"
Lilith
Terazi
09° 24' 41"
True Node
Koç
06° 38' 39"
Son Güncelleme : 22/09/2024 11:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>