Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Çevren Genişliyor! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ağustos 2024, Salı

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda biraz daha sabırlı olmalısınız. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızın açılmasına neden olabilecek her ne varsa ondan uzak durmanız gerekmekte. İçinde bulunduğunuz duruma uygunluk göstermenin yollarını aramalısınız. Nelerin üstesinden geldiğinizi unutmamalı ve ona göre adımlar atmalısınız.

Genel olarak çabalarınızın karşılığını alabileceksiniz. Mesleki aksaklıkların kısa zaman içerisinde çözüme kavuşmasını sağladığınız sürece her şey daha da iyiye gidebilir. İstediklerinize adım adım yaklaşabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

Maddi durumunuzdaki iniş ve çıkışları tamamen kontrol altına almalısınız. Olur olmadık şeyler için girişimlerde bulunmadığınız sürece her şey daha da iyiye gidebilir. İstediklerinize ulaşabileceğiniz bir süreçten geçmektesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi olduğunuzdan daha ileriye taşımayacak konulara ve kişilere kafa yormamalısınız. Kimden bilgi aldığınızı önemseyin. Bazı keşifleri sizin yapmanız daha sağlıklı olabilir.

13 Ağustos 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygularınız derinleşebilir ve içsel dünyanıza olan yolculuğunuzda keşifler yapabilirsiniz. Kendinize zaman ayırın, içsel huzurunuzu bulmak için meditasyon ya da yoga gibi uygulamalara yönelebilirsiniz. Hayal gücünüzü kullanarak yaratıcı projeler üzerinde çalışabilir ve ilham dolu fikirler ortaya çıkarabilirsiniz. Sevdiklerinizle duygusal bağlarınızı güçlendirmek için zaman geçirmek de bugün size iyi gelebilir. Hayatınıza denge ve huzur getirecek adımlar atmak için bu fırsatı değerlendirebilirsiniz.

13 Ağustos 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışan Balık burcuysan,yerindeki yaşanılan sorunlara karşı hızlı çözümler üretmen yöneticilerin gözünden kaçmayacak. Yöneticilerinden övgü dolu sözler almak işine karşı olan azmini arttırıyor. Yakın zamanda farklı bir şehre taşınan Balık burcuysan, yeni insanlarla tanışmak sana keyif veriyor.

13 Ağustos 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mali ortaklıklar gündeminizde yer bulabilir. Herkesin birbirini destekleyeceği, taşıyacağı bir sistem olması pürüzleri azaltacaktır. Anlayış ve güvenin hakim olması gereken bir gündesiniz.      

13 Ağustos 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda bazı işlerin temellerini atabilirsiniz. Durumunuzu sağlamlaştırmak için çaba sarf edebilirsiniz. Yabancılarla ilgili konularda keyifli süreçler olabilir. Fikirlerinizi daha rahat benimseteceğiniz bir gündesiniz. İş hayatınızda üstlerinizden yardım alabilirsiniz. Kendinizi göstereceğiniz bir gündesiniz.

13 Ağustos 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde içinizdeki sessizlikten çıkmak ve dışa dönük olmak genel konunuz olacak. Yeni planlar, yeni hedefler ve kendinizle yüzleşmek isteyeceksiniz.

13 Ağustos 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sağlık sorunlarınız ya da kilo problemleriniz gündeme gelebilir. Hiçbir şey yapmadan her şeyin düzelmesini beklemek gibi bir hataya düşmemelisiniz. Listelerinize ve tedavilerinize sadık kalarak ilerlemeli, yaşam düzeninizi kesin olarak buna uygun hale getirmelisiniz. Bazı şeyleri belli zamanlarda yaparsanız sonuçlarını da sadece belli zamanlarda görebilirsiniz, rutinlerinizi buna göre belirleyin.

13 Ağustos 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün biraz alınganlık veya sinirlilik hali olabilir. Karmaşık olmayan şeyleri seçmek çok daha faydalı olabileceğinden, hedeflerinize ulaşmak için uzun, zorlu bir yol izlememeye dikkat edin. Yüzeyin altında demlenen gerginlikler her an ortaya çıkabilir. Sorunlar üzerinde biraz fazla duruyor olsanız bile, öfke veya kızgınlığın davranışınızı yönlendirmesine izin vermemek en iyisidir. Öfkeyle kalkan zararla oturur lafını unutmayın! Eğer aklınıza koyarsanız, bir konu hakkındaki gerçeği ortaya çıkarabilirsiniz ancak başkalarıyla yüzleşmeden önce buna hazır olup olmadığınızı düşünmeniz daha iyi olabilir. Aile ilişkileri biraz gergin olabilir ancak bu yalnızca geçicidir ve nihayetinde daha fazla hoşgörüye yol açabilir.

13 Ağustos 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda açılmaktan ve genişlemekten yanasınız. Partnerinizin size sunacağı tekliflerden yola çıkarak, kısa sürede istekleriniz gerçekleştireceksiniz. Bazı gecikmeler yaşayabilirsiniz. Değişimlere hazır olmalısınız.

13 Ağustos 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni zorluklarla karşılaşmaya hazır olun, özellikle de ilk başlarda pek ilerleme kaydedemediğiniz işyerinizde. Bu sizi yıldırmasın. Bu tür dönemler gelir geçer. Özel hayatınızda da taze bir enerjiye ihtiyaç duyuyorsunuz. Çevrenizdekilerle ilişkilerinizin tükenmeye başladığını hissediyorsunuz. Günlük kalıpların dışına çıkın ve sıra dışı bir şey yapın.

13 Ağustos 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün kariyer,hayatınız ön plana çıkabilir ve partnerinizle ortak karar almakta zorlanabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

13 Ağustos 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün sevdiğiniz kişiye isteklerinizi yaptırabilirsiniz. Karşılıklı yoğun duygular, uzun süredir konuşmadığınız konuları da gündeme getirecektir. Gün içinde, olayların akışı hızlanırken, sürprizlere hazır olun. Ayrıca partnerinizle birlikte değerlendireceğiniz çeşitli davetler alabilirsiniz.

13 Ağustos 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 48' 46" R
Ay
Yengeç
23° 49' 45" R
Merkür
Akrep
15° 24' 56" R
Venüs
Yay
07° 09' 49" R
Mars
Yengeç
25° 38' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 21" R
Satürn
Balık
13° 08' 30"
Uranüs
Boğa
26° 12' 51"
Neptün
Balık
27° 40' 16"
Plüton
Oğlak
29° 40' 30"
Chiron
Koç
20° 48' 07"
Lilith
Terazi
12° 53' 13"
True Node
Koç
06° 23' 16"
Son Güncelleme : 23/10/2024 20:50

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>