Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Tesadüfler Yaşanıyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Eylül 2024, Cuma

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, düşündüklerinizi hayata geçirme konusunda herhangi bir engel yok. Şartlar sürekli olarak değişse de, bunların üstesinden gelmeyi başaracaksınız. Duygularınızı açıkça ifade etmekten çekinmemeniz gereken bir gün.

Balık burcu bugünve kariyer alanında, istenmeyen sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Ancak bu durumun üstesinden gelmeyi başaracaksınız. Farkındalığınızı koruduğunuz sürece, her şeyin daha iyiye gidebileceğini unutmamalısınız. Sınırları gereğinden fazla zorlamamaya özen göstermelisiniz.

Bugün, maddi açıdan bazı zorluklarla karşılaşmanız olası. Ancak kısa sürede toparlanmayı başaracaksınız. Ufak tefek sorunları gözünüzde büyütmemeye dikkat edin; bu, her şeyi daha karmaşık hale getirebilir. Sabırlı olmanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Fiziksel olarak daha iyi hissetmek isteyebilirsiniz. Bir mucize gelip sizi değiştirmeyecekse, sizin o mucize olmanız ve bir şeyler yapmanız gerekir. Bugün kullandığınız ürünlerin, yaptığınız harcamaların ve tercihlerin fayda zarar tablosunu çıkararak hayatınızda bir düzenleme başlatabilirsiniz. 

13 Eylül 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizi başkalarının ihtiyaçlarına adama isteğiniz çok yüksek olabilir. Ancak unutmayın ki kendi fiziksel ve duygusal ihtiyaçlarınızı ihmal etmemeniz gerekiyor. Sevdiklerinizle kaliteli zaman geçirmek ve duygularınızı ifade etmek size iyi gelebilir. Kendinize zaman ayırarak içsel dengenizi korumayı da ihmal etmeyin. Hayal gücünüzü kullanarak yeni projelere adım atabilirsiniz. Bu dönemde yaratıcılığınızın ve duygusal zekanızın ön planda olacağı bir gün sizi bekliyor.

13 Eylül 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün gireceğin arkadaş ortamında, yaşayacağın tesadüfi bir karşılaşma,hayatın adına önemli bir dönüm noktasına olabilir. Ev eşyalarınla ilgili hesapsız bozulmalar ve aksaklıklar gündemini meşgul ederken, stresini artırabilir. Eğer ilişkisi olmayan bir Balık burcuysan, bugün karşılaşacağın kişi seni oldukça etkileyecek.

13 Eylül 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Vizyonla hareket et ve odaklan. Unutma sen lidersin ve hayatının yönetimi senin elinde. Bugün işlerin için yaratıcı birinden tavsiyeler alıyorsun. Bu tavsiyeler sayesinde daha motive olmuş, daha idealist, daha hırslı ve karizmatik olacaksın bugün. Bu bazılarının çok hoşuna gidecek ve kariyer basamaklarını hızla çıkacaksın. Dinlenme ya da tatile çıkma zamanı senin için. Bir karar vermek zorundasın ama öncesinde lütfen kendine yeteri kadar zaman ayır. Doğa ve meditasyonlar yoluyla rahatlamayı deneyebilirsin.

13 Eylül 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Geleceğinizle ilgili planlarınızda başkalarının fikirlerini de alabilirsiniz. Gün içinde arkadaşlarınızla buluşabilirsiniz. Farklı fikirlere ihtiyaç duyabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları yeniden hareketlendirmek isteyebilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız yardımlar sizi rahatlatabilir. Duygusal konuları kurcalamak isteyebilirsiniz.

13 Eylül 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzündeki zorlu görünüm sizleri de duygusal konularda etkileyebilir. Kariyer açısından nispeten daha şanslı ve isteklerini daha kolay gündeme getirebilirsiniz.

13 Eylül 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi bir karar aşamasında hissedebilirsiniz. Düşüncelerinize ve hislerinize zaman tanıyın. Çevrenizden alacağınız fikirler ve geri dönüşler, sizin zannettiğiniz gibi olmayan durumları görmenizi sağlayabilir.

13 Eylül 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün aşırıya kaçmak olası bir sorun. Herkesi memnun ederek huzuru sağlayabileceğinizi düşünebilirsiniz ancak bu düşündüğünüzden daha zor bir iş. Yapmak istediğiniz şeyler konusunda bunalmış hissediyorsanız veya bir sonraki adımınızın ne olması gerektiğini merak etmenize neden olan bir ikilemde kalıyorsanız huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Güvenlik ve aidiyet duygusuna olan ihtiyacınız normalden daha güçlü ancak başkalarının bu ihtiyaçları karşılamasını beklemek yerine bunları başarmak için bağımsız adımlar atmak önemlidir. Hoşnutsuzluğu üretkenliğe dönüştürmeyi hedefleyin, bu gün ilerledikçe çok daha kolay hale gelebilir.

13 Eylül 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mevcut sıkıntılarınızı siz yaratmışsınızdır. Şiddet veya kesinti olmadan negatif enerjiyi dışarı salın. Bu kolay bir dönem değil, eğer mevcut yapıya karşı isyan halinde olursanız işinizi daha da zorlaştırırsınız. Sıkıntılarınız patlak vermek üzere, onların uygunsuz bir şekilde kaynayıp gün yüzüne çıkmasına izin vermeyin.

13 Eylül 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Günlükrutininizi yerine getirmekte zorlanıyorsunuz. Bugünkü koşullarınız pek ümit verici değil ve yapacağınız işlerde başarılı olma ihtimali düşük. Siniriniziarkadaşlarınızdan çıkarmaya kalkışmayın. Ayrıca kendinizi çevrenizdekilere kapatmayın, içinize kapanmanızın size hiçbir yardımı olmayacaktır. Ailenizin yakınlığına sığının ve bu yardımcı kaynaktan uzanan eli kabul edin. Gelen destek sayesinde bu zor zamanı atlatabileceksiniz.

13 Eylül 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün finans, ameliyat, özel hayat konuları ön plana çıkabilir. İletişim, eğitim, seyahatlerde dikkat etmenizi tavsiye ediyorum. Gününüz şahane geçsin.

13 Eylül 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda soğuk rüzgarlar esiyor. Sevgilinizin barış girişimlerine tepkisiz kalışınızın duyguların bitmesi olarak değerlendirilmesi, daha anlamlı bulunabilir. İş yerinde disiplin ve organizasyon gerektiren islerle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Fakat, yine de rahatlığınızı ön planda tutmanız mümkün. İşinizle ilgili olumlu ve ilerde çok isinize yarayacak değişimler yaşayabilirsiniz. Harcamalarınızı biraz denetim altına almanız gerekiyor. Diyetinize özen gösterin

13 Eylül 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 22' 13" R
Ay
Yengeç
18° 03' 10" R
Merkür
Akrep
14° 44' 50" R
Venüs
Yay
06° 37' 39" R
Mars
Yengeç
25° 27' 28" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 36" R
Satürn
Balık
13° 09' 32"
Uranüs
Boğa
26° 13' 49"
Neptün
Balık
27° 40' 52"
Plüton
Oğlak
29° 40' 21"
Chiron
Koç
20° 49' 19"
Lilith
Terazi
12° 50' 16"
True Node
Koç
06° 23' 41"
Son Güncelleme : 23/10/2024 10:10

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>