Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Düşüncelisin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Eylül 2024, Cumartesi

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 70%

Aşk hayatınızda bugün, birlikte olduğunuz kişiyle uyumu sağlamaya özen göstermelisiniz. Bilinçli ve dikkatli yaklaşımlar sergilediğiniz sürece mutluluğa ulaşmanız zor olmayacak. Daha kontrollü olmanız gereken bir gündesiniz.

Balık burcu bugünve kariyer hayatında, harekete geçme ve kontrolü elinizde tutma isteğiniz artacak. Amaçlarınıza uygun adımlar attığınız sürece her şeyin yolunda gidebileceğini bilmelisiniz. Çabalarınızın karşılığını alabileceğiniz bir süreçtesiniz.

Bugün, gelir ve gider dengenizi sağlamlaştırmak için çaba göstereceksiniz. Beklenmedik gelişmeler yaşanabilir, ancak bunların üstesinden gelme şansınız var. Çabalarınızın karşılığını almanız için biraz daha sabırlı olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birilerinin hayatında yerinizin değişmesine üzülebilirsiniz. Ama kendi hayatınızdaki yerinizi bu üzüntüyle belirlemek hatasına düşmemelisiniz. Korku ya da özgüven sorunlarına profesyonel destek almanız gerekebilir; ruhunuzu ihmal etmeyin.

14 Eylül 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal bir gün geçirebilirsiniz. Sevdiklerinizle zaman geçirmek size iyi gelebilir. Duygularınızı ifade etmekten çekinmeyin ve iç sesinizi dinlemeye özen gösterin. Karşılaştığınız sorunlara duygusal yaklaşımınız, çözüm bulmanıza yardımcı olabilir. Kendinize zaman ayırarak ruh ve beden sağlığınıza da dikkat edin.

14 Eylül 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkilerinde karşı tarafın sana daha çok güven vermesini bekliyorsun. Karşındakinin güvenilirliğini ölçmek adına; ona evlilik ya daortaklığı gibi büyük tekliflerde bulunabilirsin! Yaşam alanının havasını değiştirmek adına gün içerisinde alışverişe çıkabilirsin. Akşam saatlerinde sosyal medya üzerinde göreceklerin, seni hayata dair düşünmeye itecek.

14 Eylül 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eğitimini aldığınız konularda ilerlemek isteyebilirsiniz. Bilgilerinizi nerede ve ne şekilde sunacağınızı araştırmak, aklınıza yatan seçeneklerle ilgili olan kişilerle görüşmek size fayda sağlayabilir. Bulunduğunuz ortamın dışına çıkmadan yapmak istedikleriniz için fırsat bulamayabilirsiniz.

14 Eylül 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında gelecek yönünde bazı hassasiyetler gündeme gelebilir. Bugünlerde kontrol dışı durumlar nedeniyle kendinizi daha huzursuz hissedebilirsiniz.

14 Eylül 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sıkıntılarınızı unutacak hem maddi hem de duygusal isteklerinizin ön plana çıkabileceği bir gündesiniz. Keyfiniz yerinde olacak.

14 Eylül 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gönülsüz olduğunuz, rahat hissetmediğiniz bir gündem doğduğunda duygularınızı dile getirmelisiniz. Önlem, can sıkıcı olaylardan yaşanmadan önce alınması gerekir ve bir güven sağlar. Bugün size güven sağlayacak bir konuşma yapmak, çalışmalarınızı yönlendirmek önemli olacaktır.

14 Eylül 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünün enerjileri popülerliği destekliyor, sevgili Balık ancak iyi bir sohbeti başlatan bir yanlış anlaşılma olabilir! Şu anda hoş bir şekilde dikkat çekiyorsunuz ve yaratıcı düşünme ve iletişim şu anda hayatınızda güçlü bir şekilde yer alabilir. Açık olmak, iç dünyanızı paylaşmanızı kolaylaştırır. Bir grupla bağlantılarınızı güçlendirebilir veya bir amaç için çalışmak konusunda iyi hissedebilirsiniz. Başkalarını rahatlatmak ödüllendiricidir. Konuşmalar veya düşünceler özellikle yardımcı ve destekleyicidir. Özel bir arkadaş veya partner size karşı oldukça açık sözlü ve anlayışlı olabilir. Etkileşimleriniz sizi rahat ve güvende hissettirebilir.

14 Eylül 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kanatlarını aç ve uç. Yeteneklerinin farkına var artık. Bağımsızlık ve yaratıcılığını savun. Kendinden daha emin olmalısın. Sıcak kanlı, akıllı ve çalışkan biri olmaktan sakın vazgeçme. Sana verilenlere daha fazla şükretmen gerekiyor. Hayatta sana sunulan küçük lükslerin bugün tadını çıkarmalısın. Yalnız başına zaman geçirme lütfen, sana değer veren dostlarınla birlikte ol.

14 Eylül 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar her zamankinden daha saldırgan bir şekilde çatışmalara girdiğinizden, insanları kendinize hasım hatta düşman edebilirsiniz. Kendinize daima eleştirel bir gözle bakın ve başkalarıyla aynı fikirde olmadığınız durumlarda da ılımlı davranmaya çalışın. Sonradan pişman olacağınız, ama artık geri alamayacağınız bazı sözler sarf etme eğilimindesiniz. Bu nedenle, yüzde yüz emin olmadığınız durumlarda bir şey söylemeden önce iki kere düşünün.

14 Eylül 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün duygusal olarak bunalmış hissedebilirsiniz ancak ev, aile konularında ilahi koruma sizinle olacak. Gününüz şahane geçsin.

14 Eylül 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karşı konulmaz bir aşka yelken açtınız. Çoktandır aradığınız kişiyi nihayet bulduğunuzu düşünüyorsunuz. Hissettiklerinizi onunla paylaşmanız onu şımartmıyor, aksine biraz daha mahcup ediyor. Kariyer planlarınız, sizi bazen doyumsuz yapabiliyor. Son günlerde biraz hırs yaptınız. Bu hırstan kurtulmanız gerekiyor. Bugün yaşayacağınız bir olay bu konuda sizi hareketlendirebilir. Ciddi harcamalar yaptınız ve şimdiden bunları nasıl ödeyeceğinizi düşünüyorsunuz.

14 Eylül 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 22' 38" R
Ay
Yengeç
18° 08' 37" R
Merkür
Akrep
14° 45' 28" R
Venüs
Yay
06° 38' 09" R
Mars
Yengeç
25° 27' 39" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 35" R
Satürn
Balık
13° 09' 31"
Uranüs
Boğa
26° 13' 48"
Neptün
Balık
27° 40' 51"
Plüton
Oğlak
29° 40' 21"
Chiron
Koç
20° 49' 18"
Lilith
Terazi
12° 50' 18"
True Node
Koç
06° 23' 40"
Son Güncelleme : 23/10/2024 10:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>