Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Önleminizi Önceden Alıyorsunuz Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ağustos 2023, Salı

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 80%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. Olaylar üzerinde etkinlik göstermek istiyorsunuz ancak bunun da sandığınız kadar kolay olmayacağını bilmelisiniz. İlişkiniz inişler ve çıkışlar gösterebilir.

Mesleki olarak herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacaksınız. Herhangi bir sorunla karşılaşmamak için ne gerekiyorsa onu yapın. Sınırlar üzerinde etkinlik göstermeyi başarabileceğiniz bir süreçtesiniz.

Maddi anlamda herhangi bir sorunla karşılaşacak olursanız üstesinden gelmekte zorlanmayacaksınız. Dengeleri tamamen lehinize çevirebileceğiniz bu dönemden en iyi şekilde yararlanmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güne dinç başlamak kadar bunu gün boyu sürdürmek de önemlidir. Takviye gıdalarınız ve dinlenme aralarınızla bunu mümkün kılabilirsiniz. Güneş kreminizi ihmal etmeyerek ve uzun saatlere yaymayacak şekilde D vitamini ihtiyacınızı karşılamak ve ve hayatınızın akışını düşünmek için açık alanlarda vakit geçirebilirsiniz.

15 Ağustos 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün sosyal ilişkilerinizde aktif olmanız faydalı olacak. Arkadaşlarınızla zaman geçirip keyifli aktiviteler yapabilirsiniz.

15 Ağustos 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Alım satım işi yapıyorsanız can sıkıcı konular gündeminizi meşgul edebilir. Bu konular fazla büyümeden önce önleminizi almak isteyeceksiniz. Eşiyle boşanmış Balık burcuysanız, çocuğunuz için eski eşinizle görüşüyorsunuz. Eski eşinizin vurdum duymaz tavırları sizi çileden çıkaracak. Ayrılmanızın ne kadar doğru bir karar olduğunu tekrar anlayacaksınız.

15 Ağustos 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bildiğiniz yolda bilmediğiniz bir şeylerle karşılaştığınızda buna nasıl tepki vermeniz gerektiğini iyi düşünmelisiniz. Hayatınızı illa bir şeye bağlı olarak yaşamak istiyorsanız bir değişim ihtimaline bağlayabilirsiniz. Sabrınızı korumak ikili ilişkilerde kırıcı ve kalıcı hasarlar oluşmasına engel olabilir. 

15 Ağustos 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma ortamında kendinizi gösterebileceğiniz etkiler gündeme geliyor. Daha fazla çaba isteyen işlerde ise destek almanız söz konusu. Fedakârlık yapmakta zorlanacağınız bu süreçte üzerinizde baskı hissedebilirsiniz. Organize olunması gereken yeni konular ve çalışma sistemindeki değişiklikler nedeni ile detaylara zaman bulmakta sıkıntılar olabilir.

15 Ağustos 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygularınızı ifade ederken çekinebilir ve problem yaşayabilirsiniz. Mesleki konularda kendinize zaman ayırarak çizelge ya da planlama yaratmanız gerekebilir.

15 Ağustos 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlarınla birlikte hareket etmek seni başarıya daha çabuk yaklaştırabilir bugün. Birbirinizin üstündeki etkiniz sayesinde hayatlarınızı olumlu yönde etkilemek mümkün olabilir çünkü. Daha başarılı bir geleceğe doğru insanlarla birlikte ilerlemen daha olası.

15 Ağustos 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bu günlerde, kişisel yaşamınızda ve yakın ilişkilerinizde uyumu teşvik etmek için motive oluyorsunuz ancak aynı zamanda işinizden veya görevlerinizden de çok zevk alıyorsunuz. Bugün, her şeye ve herkese gereken ilgiyi göstermek gerçek bir mücadele olabilir. Basitleştirmek ve hepsini aynı anda yapmaktan kaçınmak en mantıklısı. Bugün konsantre olmak veya odaklanmak her zaman ki kadar kolay olmasa da sağlıklı yaşam uygulamalarının veya iyileştirmelerin ve çalışma ortamınızdaki hoş güncellemelerin tadını çıkarmanın tam zamanı. Yaptığınız şeyi daha keyifli ve çekici hale getirmenin yollarını keşfediyorsunuz.

15 Ağustos 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, yaşlı akrabalarınızla birlikte olmak isteyebilir ve onların sorunlarıyla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili değişikler yaşamak istiyorsanız, uygun bir gününüzdesiniz. Kendinizle ilgili fiziksel değişimler söz konusu.

15 Ağustos 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayat yolculuğunuzda üstesinden gelmek zorunda olduğunuz engeller bu dönemde artacak. Fiziksel ve ruhsal açıdan kendinize fazla yüklenmemeye dikkat edin. İyice düşünüp, hangi zorlukların sizi cidden engellediğini ve gerçekten enerjinizi harcamaya değeceğini tespit edin. Yanlış tahminlerde bulunursanız, sağlık sorunları yaşamanız işten bile değil.

15 Ağustos 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün çalışma hayatınızla veya sağlığınızla ilgili ani sorunlar gündeme gelebilir. İletişim ve seyahatlerde dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum. Gününüz şahane geçsin.

15 Ağustos 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün sevdiğiniz kişiye isteklerinizi yaptırabilirsiniz. Karşılıklı yoğun duygular, uzun süredir konuşmadığınız konuları da gündeme getirecektir. Gün içinde, olayların akışı hızlanırken, sürprizlere hazır olun. Ayrıca partnerinizle birlikte değerlendireceğiniz çeşitli davetler alabilirsiniz.

15 Ağustos 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 47' 14" R
Ay
Boğa
28° 16' 54" R
Merkür
Başak
22° 33' 50" R
Venüs
Terazi
29° 01' 49" R
Mars
Yengeç
10° 09' 24" R
Jüpiter
İkizler
20° 51' 42"
Satürn
Balık
14° 57' 52"
Uranüs
Boğa
27° 04' 47"
Neptün
Balık
28° 28' 45"
Plüton
Oğlak
29° 44' 00"
Chiron
Koç
22° 12' 22"
Lilith
Terazi
09° 24' 21"
True Node
Koç
06° 38' 37"
Son Güncelleme : 22/09/2024 10:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>