Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Aşk Kapıda! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ağustos 2024, Cuma

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, karşınızdaki kişinin tam olarak ne hissettiğini anlamakta zorlanabilirsiniz. Sonuçlar konusunda biraz daha kontrollü olmaya çalışmalısınız. Amaçlarınıza uygun adımlar atmak için beklemede kalmanızın daha iyi olabileceğini de unutmayın.

Sonuçlar konusunda biraz daha sabırlı olmalısınız. Etkin yaklaşımlar ortaya koymak için biraz zamana ihtiyacınız var. İş birliği içerisinde olduğunuz kişilerle aranızdaki sorunları tamamen çözüme kavuşturmanız gerekiyor.

Maddiyatla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Olumsuzlukları geride bırakmak için biraz daha sabırlı olmanız gerekmekte. Kontrolü mutlaka elinizde bulundurmaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kapanmış konuları önünüze getiren insanlar olabilir. Çevrenizde bu tarz toksik insanların bulunmasına müsaade etmemeli, bu toksik yükü siz de taşımamalısınız. Mesafe koymak kırıcı olmak değildir; kelimelerinizi özenli seçin ve açık olun.

16 Ağustos 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün karşınıza çıkan fırsatları çok iyi değerlendirebilir, yenilikçi ve yaratıcı fikirler ortaya koyabilirsiniz. İletişim becerilerinizle etrafınızdaki insanları etkilemekte başarılı olacaksınız. Olaylara daha pozitif bakmayı deneyin ve içsel huzurunuzu korumaya önem verin. Keyifli bir gün geçirebilirsiniz.

16 Ağustos 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olmayan Balık burcuysan, aradığın aşkı çalıştığın sektörden bulabilirsin. Yeni bir ilişkiye başlaman hayata karşı olan birçok tutumun değişmesine sebep olacak. Hayatın koşuşturmasından evinin temizliğine yeteri kadar vakit ayırmadığını düşünebilirsin. Evde temizlik işlerinde sana yardımcı olabilecek güvenilir bir kişi bulmak isteyeceksin.

16 Ağustos 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mali ortaklarınızla aranızda duygusal bağlar oluşabilir. Duygularınızla hareket ettiğinizde işlerin zorlaştığı dönemleri hatırlayın ve bu durumu toparlamaya çalışın. Daha dengeli ve sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemeniz için uygun bir gündesiniz.

16 Ağustos 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili yeni planlar içinde olabilirsiniz. Dernek işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Aynı çevredeki insanlarla bir araya gelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi güçlendirmek için yeni sorumluluklar alabilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilerle birlikte zaman geçirebilirsiniz. Duygusal hayatınızda kendinizi daha hevesli hissedebilirsiniz.

16 Ağustos 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Enerjinizin yükseleceği bugünlerde uç noktalara kaçmamanızda fayda var. Eğitim ve gelişime de önem vereceksiniz.

16 Ağustos 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güzelliğiniz ve çekiciliğiniz üst seviyelere çıkabilir. Kendinizi şımartmak için ne gerekiyorsa onu yapacaksınız. Özensiz yaklaşımlarınızı ortadan kaldırmaya çalışmalısınız. İçsel sorunların ve sıkıntıların tamamen ortadan kaldırılmasını sağlamalısınız. Herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmamak için elinizden geleni yapın. Sınırları tamamen lehinize çevirme şansınız da var.

16 Ağustos 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün genel olarak daha şefkatli bir yaklaşıma sahipsiniz. Başkalarıyla ilişkilerinizde değişiklikler olabilir ve bunlar önemli gelişmelere yol açabilir. İş veya maddi konularda, alışılmadık şeylere ilgi duyabilir veya hayatınıza yaratıcı bir şey getirebilirsiniz. Nitekim günün enerjileri ilerledikçe karmaşıklaşır ve desteklenmediğinizi veya aşırı bir yük sırtlandığınızı hissedebilirsiniz. Bu olumsuz his geçici olsa da hayatınızdan memnun olmadığınız sürece değişiklikler yapabileceğinizi ve hiçbir şeyin kontrolünüz dışında olmadığını hatırlamak daha iyi hissetmenizi sağlayabilir.

16 Ağustos 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevgili balıklar, hayallerinizi gerçekleştirmeye bugün bir adım daha yakınsınız. Geleceğinizle alakalı somut adımlar atabilirsiniz. Önemli görüşmeler için uygun bir gün. Hayallerinizden vazgeçmeyin. Bir yerden başlamanız gerekiyor ve bugün bunun için çok uygun.

16 Ağustos 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün pek fazlabaşaramayabilirsiniz. Ama bunun sizi fazla engellemesine izin vermeyin. Çaba harcamaya devam ederseniz başarıyı yine yakalayacaksınız. Özel hayatınızda da, gerek partneriniz gerek arkadaşlarınızla benzer bir durum yaşıyorsunuz. Daha amaca yönelik bir diyalog içine girerek, çelişkileri ve yanlış anlamaları çözmeye çalışın. Stres, sağlığınız açısından tehlike oluşturuyor. Etkinliklerle dinlenme arasında bir orta yol bulmaya çalışın.

16 Ağustos 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün sosyal çevrenizle zaman geçirebilirsiniz ve uzun vadeli planlar yapabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

16 Ağustos 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün işinizle ilgili yeni açılımlar söz konusu. Tekliflere karşı kayıtsız kalarak önünüzün açılmasını engelliyorsunuz. Oysa size yeni kazançlar sağlayacak olumlu bir döneme girdiniz. Koşullarınızın değişimiyle alışkanlıklarınızın olumsuz etkilemesinden çekiniyor olabilirsiniz.

16 Ağustos 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 48' 46" R
Ay
Yengeç
23° 49' 45" R
Merkür
Akrep
15° 24' 56" R
Venüs
Yay
07° 09' 49" R
Mars
Yengeç
25° 38' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 21" R
Satürn
Balık
13° 08' 30"
Uranüs
Boğa
26° 12' 51"
Neptün
Balık
27° 40' 16"
Plüton
Oğlak
29° 40' 30"
Chiron
Koç
20° 48' 07"
Lilith
Terazi
12° 53' 13"
True Node
Koç
06° 23' 16"
Son Güncelleme : 23/10/2024 20:50

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>