Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Hobilerin Değişiyor! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ağustos 2024, Çarşamba

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda kontrolü elinizde bulundurmayı başaracaksınız. İlişkinize zarar verebilecek her ne varsa ondan uzak durmanız gerekiyor. Birlikte olduğunuz kişiye karşı daha ilgili olmalısınız.

Sınırları zorlama konusunda daha sabırlı davranın. Mesleki açıdan daha kontrollü olmanız gerekiyor. Hatalarınızdan ders çıkartın ve tekrar etmekten kaçının.

Finansal durumunuzu zorlamamaya çalışın. Sorunların ve sıkıntıların son bulmasını sağladığınız sürece her şey istediğiniz gibi olabilir. Maddi anlamda daha tutumlu olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kariyer ve ilişkiler arasında çatışmalar yaşanabilir. İş hayatınızdaki sorumluluklardan arta kalanı zamanı doğru yönetememek zaman zaman yaşanabilecek bir durumdur. Kendinizi bunun içine hapsetmek yerine partnerinizden destek isteyebilirsiniz.

14 Ağustos 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, Balık burcu insanları için duygusal bir gün olabilir. Sevdiklerinizle olan ilişkilerinizde daha fazla özen göstermeniz gerekebilir. İletişimde anlaşmazlıklardan kaçınmaya çalışın ve karşınızdaki kişilerin duygularını anlamaya çalışın. Bugün, içsel huzurunuzu korumak, meditasyon ya da yoga gibi aktiviteler yapmak size iyi gelebilir. Enerjinizi dengede tutmaya özen gösterin ve olumlu düşüncelerle günü tamamlayın.

14 Ağustos 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aksiyon içeren sporlara ilgi duymaya başlıyorsun. Yakın bir arkadaşının desteğiyle bu sporları daha yakından deneyimleyebilirsin. Son zamanlarda aldığın kilolardan rahatsızlık duyuyorsun. Kısa bir detoks programıyla aldığın kiloları verme niyetindesin. Akşamları yürüyüşe çıkarak kendini rahatlatmak istiyorsun.

14 Ağustos 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal konularda bir karar vermek isteyebilirsiniz. Her şeyin apaçık göründüğü anlarda bile şüpheye düşüyor, çekimser davranıyorsanız süreç en çok sizi üzecektir. Bugün gerçek hislerinizle ve düşüncelerinizle konuşmalı, belirsizlikleri ortadan kaldırmalı ve karşınızdaki kişinin beklentilerinin de farkında olarak hareket etmelisiniz.  

14 Ağustos 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızla ilgili gelişmeler olabilir. Üstlerinizle ilişkilerinizi güçlü tutmak önem kazanabilir. Farklı konularda yeni işlere girişmek isteyebilirsiniz. Mevcut işlerde ilerleme kaydetmek isteyebilirsiniz. Kendinizi rahat ifade edeceğiniz ortamları seçebilirsiniz. İşlerinizdeki sorumluluk sizi daha iyi yerlere taşıyabilir. Destek alacağınız konular olabilir.

14 Ağustos 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde ruhani konularda araştırmalar ilginizi çekebilir. Bu tezahürden kurtulmanın yolu ise olanı kabul etmek ve ilahi sisteme güvenmektir.

14 Ağustos 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeme içme ve çalışma düzeninizin birbirini etkilediğini düşünebilirsiniz. İş yükünüzün fazlalılığı duygusal açlığınızı tetikliyor olabilir. Kendinizi sıkmadan sorunlarınızı çözebilmek için doktor kontrolünde ilerleyebilir ya da kendinize yeni bir kontrol mekanizması kurabilirsiniz.

14 Ağustos 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün çatışan fikirler ortaya çıkabilir veya başkalarının sizden beklentileri veya planları konusunda emin olmayabilirsiniz. En kötüsünü beklemeye veya yanlış bir şey söylemeye meyillisiniz. Önemli biriyle geçmişte veya daha önce gizli kalmış sorunlar yüzeye çıkabilir. Güçlü duygular sizi harekete geçmeye yönlendiriyor. Yeni bir girişimde öncü olmak veya mevcut bir girişimi büyütmek için adımlar atmak isteyebilirsiniz, bu da sizi yeni zirvelere ulaşmaya teşvik eder. Ev, güvenlik ve aile şu anda büyük motivasyon kaynakları olabilir.

14 Ağustos 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda açılmaktan ve genişlemekten yanasınız. Partnerinizin size sunacağı tekliflerden yola çıkarak, kısa sürede istekleriniz gerçekleştireceksiniz. Bazı gecikmeler yaşayabilirsiniz. Değişimlere hazır olmalısınız.

14 Ağustos 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır beklediğiniz engeller gitgide yaklaşıyor, artık kaçamazsınız. Sizin için zor da olsa bu sorunları mümkün olan en kısa sürede çözün. Bu işi ne kadar ertelerseniz engeller o kadar yükselecek ve üstesinden gelmeniz de o kadar zorlaşacak.

14 Ağustos 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün kariyer,hayatınız ön plana çıkabilir ancak ev ve ailenizle ilgili de bazı sorunlar size sorumluluk yükleyebilir. Gününüz şahane geçsin.

14 Ağustos 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün sevdiğiniz kişiye isteklerinizi yaptırabilirsiniz. Karşılıklı yoğun duygular, uzun süredir konuşmadığınız konuları da gündeme getirecektir. Gün içinde, olayların akışı hızlanırken, sürprizlere hazır olun. Ayrıca partnerinizle birlikte değerlendireceğiniz çeşitli davetler alabilirsiniz.

14 Ağustos 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 48' 46" R
Ay
Yengeç
23° 49' 45" R
Merkür
Akrep
15° 24' 56" R
Venüs
Yay
07° 09' 49" R
Mars
Yengeç
25° 38' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 21" R
Satürn
Balık
13° 08' 30"
Uranüs
Boğa
26° 12' 51"
Neptün
Balık
27° 40' 16"
Plüton
Oğlak
29° 40' 30"
Chiron
Koç
20° 48' 07"
Lilith
Terazi
12° 53' 13"
True Node
Koç
06° 23' 16"
Son Güncelleme : 23/10/2024 20:50

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>