Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Değişiklik Yapıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mayıs 2024, Perşembe

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 90%

Beklenmedik adımlar atabilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişiyi şaşırtabilrceğiniz bir gün. Yaklaşımlarınızı biraz olsun değiştirmeye çalışın.

Mesleki olarak biraz daha dengeli ve kontrollü olmalısınız. İstediklerinize ulaşmak için zamana ihtiyacınız var. Hata yapmamaya çalışın.

Maddi durumunuzla ilgili bazı problemler gündeme gelebilir. Gelir ve gider arasındaki sorunları tamamen çözüme kavuşturmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İkili ilişkilerinizde bazı durumların çıkmaza sürüklendiğini düşünebilir ya da görebilirsiniz. Herkesin şapkasını çıkarıp değerlendirme yapması gerekirken sizin bundan kaçınmanız ya da bunun farkında olmamanız sorunları büyütebilir. Zihninizi ve kalbinizi sakinleştirdiğinizde, aklınızdan geçenlerin ya da size söylenenlerin bir tehdit değil yapıcı bir öneri olduğunu anlayacaksınız.

16 Mayıs 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygularınızı daha fazla dışa vurmak isteyebilirsiniz. İletişim konularında daha dikkatli olmalı ve karşınızdakini anlamaya çalışmalısınız. Özellikle ailevi konularda hassas olabilirsiniz. Sevdiklerinizle duygusal anlamda daha derin bağlar kurabilirsiniz. İyi bir dinleyici olmak size bugün fayda sağlayacaktır. Kişisel gelişiminize odaklanmak için güzel bir gün olabilir.

16 Mayıs 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Giyim tarzında değişiklik yapmak isteyebilirsin. Çevrendeki kişilerin sendeki değişikliği olumlu karşılamaları mutlu hissettirecek. Tarzının beğenilmesi özgüvenini arttırıyor. Günlük rutinlerini yerine getirmek için kendini yeni bir düzen oluşturmak isteyebilirsin. Günlük aktivitelerine yürüyüş yapmayı ekleyebilirsin.

16 Mayıs 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi hayatınızın sorumluluklarını siz almalısınız. Tercihlerinizin neticelerini başkalarına yansıtmak, destek istemek değildir. Bugün bu ayrımı zorlu bir şekilde yapıyor olsanız da, dirayetli olanın kazançlı çıkacağını unutmadığınızda her şey kolaylaşacaktır.

16 Mayıs 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İkili ilişkileriniz bugün ön plana çıkabilir. Bugün ikili ilişkiler size daha fazla sorumluluk getirebilir. Bu durum sizi sıkıntıya sokabilir. Gün içinde tolerans göstermeniz gereken olaylar yaşanabilir. Sorumlu olduğunuz konulara yenilik getirme isteği içinde olabilirsiniz. Ortaklaşa işler gündeme gelebilir. Kadınlardan destek görebilirsiniz.

16 Mayıs 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşlerinizde karar alma sürecini ötelemeniz daha sağlıklı düşünmenize yardımcı olacak. Kendinizi verimli halinizle görebilmek için dinlenmenizde fayda var.

16 Mayıs 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bitmesi gereken işleri bitirmek, sorumluluklarını yerine getirerek kafa dinleyecek bir vakit ayarlamak senin için önemli olabilir. İş ve parasal konularda daha önceden başlayan bazı şeyleri bitirmeden yenilerine atlamamalısın.

16 Mayıs 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Duygularınızla hareket etmemeniz gereken bir gün sevgili balıklar. Zihinsel karışıklığınız bu şekilde rahatlayabilir. Olayları elinizden geldiğince mantık çerçevesinde değerlendirin. Gerçeklerden kaçmadan olanı olduğu gibi değerlendirin. Dalgınlıkla gelen kazalara dikkat!

16 Mayıs 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sezgilerimizin sizi yorduğunu fark ediyor ve bu konuda gerekli önlemleri almıyorsunuz. Kendinizi irdeleme ihtiyacı içindesiniz. İçsel sesinizle baş başa kalmayı denemelisiniz. Sağlığınızla ilgili hassas bir gün.

16 Mayıs 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çevrenizdeki insanları motive edebilirsiniz. Ama kendi ihtiyaçlarınızı da göz ardı etmeyin, çünkü hedefleriniz bugün her zamankinden daha belirgin bir şekilde ortaya çıkacak. Enerjiniz bulaşıcı ve başkalarının da dikkatini çekeceksiniz. Fikirlerinizi coşkuyla kutlayıp eğlenmemeniz için hiçbir sebep yok. Ama bunu alışkanlık haline getirmeyin. Şu anda kendinizi formda hissetseniz de, hayatın zevklerine fazla kapılırsanız sağlığınız zarar görebilir.

16 Mayıs 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili balık; bugün partner, ortaklık, mahkeme konularında ani olumlu gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

16 Mayıs 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Olayları doğal akışı içinde düşünüyor ve dengenizi bozmak istemiyorsunuz.Yaşantınızla ilgili yeni başlangıçlar yapmak üzeresiniz.Yarım kalan işleriniz bir an önce tamamlamalısınız. Arkadaşlarınızın size önereceği fikirler ilginizi çekebilir. Onların sizden beklediği verim, aslında sizin istediğiniz konum olarak değerlendirmelisiniz.

16 Mayıs 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
12° 55' 27" R
Ay
Akrep
14° 25' 34" R
Merkür
Terazi
16° 33' 36" R
Venüs
Akrep
15° 18' 18" R
Mars
Yengeç
17° 15' 54" R
Jüpiter
İkizler
21° 18' 58" R
Satürn
Balık
14° 03' 28"
Uranüs
Boğa
26° 47' 17"
Neptün
Balık
28° 06' 52"
Plüton
Oğlak
29° 39' 06"
Chiron
Koç
21° 37' 27"
Lilith
Terazi
10° 53' 13"
True Node
Koç
06° 37' 43"
Son Güncelleme : 05/10/2024 19:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>