Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Ayrılık Kararı Alabilirsiniz Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ağustos 2023, Cumartesi

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal karmaşıklık yaşanabilir. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atmak, mutluluğa ulaşmanız açısından oldukça önemli. Bilinçli olmanız gerekiyor.

Sorunları gözünüzde büyütmemeli ve hata yapmaktan kaçınmalısınız. Bilinçli adımlar atmanın her açıdan önemli olabileceğini unutmayın. Sorunları geride bırakmanız gerekiyor.

Parasal sorunların üzerine gidecek ve üstesinden gelmeyi başaracaksınız. Sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşma ihtimali var. Doğru değerlendirmelerde bulunmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Fiziksel ya da psikolojik açıdan bazı yenilikler yapmak isteyebilirsiniz. Nasıl hissediyorsanız onun etkisinde kalacağını için bunu doğru belirlemelisiniz. Bir şeylerin belirginliği ve uygulanabilirliği konusunda karar noktası kendiniz olduğunuzda özgüveniniz tazelenecektir.

19 Ağustos 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün çalışıyorsanız kariyerinizde parlak bir gün geçirebilirsiniz. Yeteneklerinizi ve becerilerinizi ön plana çıkararakyerinde dikkat çekebilir, üstlerinizin takdirini kazanabilirsiniz. Eğer çalışmıyorsanız aile ilişkilerinizi güçlendirmek için zaman ayırabilirsiniz.

19 Ağustos 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bütün haftanın yorgunluğunu bugün dinlenerek atıyorsunuz. İlişkisi olan Balık burcuysanız, ilişkinizdeki sorunları halledememek artık sizi olumsuz etkiliyor. Partnerinizle konuşarak ayrılık kararı alabilirsiniz. Yaşadığınız lokasyondan uzaklaşmanın size iyi geleceğini düşüneceksiniz.

19 Ağustos 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayallerinizin yıkılması bir denge sorunundan kaynaklanabilir. Bugün bu dengenin iki yönlü olduğunu, sadece karşınızdaki kişiden değil sizden de kaynaklanan durumlar doğabileceğini düşünmelisiniz. İnsanları yönlendirmek yerine onların da hissettiklerine uygun bir şekilde yaşamalarına fırsat vermelisiniz.

19 Ağustos 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün karşıtlık içeren durumlar bazı gerginlikler tartışmalar söz konusu olabilir. Eleştirilere karşı daha esnek davranmalısınız.

19 Ağustos 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda ne istediğinizden tam olarak emin olamamak sizleri biraz da olsa zorlayabilir. Planlamalarınızı ufak ufak gerçeğe dönüştürebileceğiniz bir gündesiniz.

19 Ağustos 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yapıcı davranışlarda bulunmak seni zorlayabilir bu aralar. Duygusal davranıp ani kararlar almak isteyebilirsin. Hatta buna yatkın da olabilirsin. Ancak yine de ileriyi düşünerek ve bir ayağını yere basarak hareket etmen gerekecek.

19 Ağustos 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sizin için duygusal ve hayal gücünüzün yüksek olduğu bir gün olabilir. İçsel dünyanızda derin bir yolculuk yapabilir ve sezgilerinizi takip etmek için zaman ayırabilirsiniz. Yaratıcı ve sanatsal faaliyetlerde bulunmak size ilham verebilir. Aynı zamanda, başkalarına yardım etme ve empati gösterme yeteneğiniz güçlü olabilir. Bugün, duygusal bağlantılar kurmak ve ilişkilerde anlayışlı olmak için fırsatlar olabilir. Kendinizi dinlemek ve içsel huzuru korumak için sessizlik ve sakinlik bulabileceğiniz bir zaman olabilir. Hayallerinizi takip etmek ve içsel rehberliğinizi izlemek için cesur adımlar atabilirsiniz.

19 Ağustos 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Alışkın olmadığınız bir durum söz konusu. Ay, duygusal takıntı yapıyor. Harcamalar konusunda planlı ve programlı gitmeniz gerekiyor. Mars’ın karşıt evinizde ilerlemesi, ilişkilerinizin mantıklı yönlerini ortaya çıkaracak.

19 Ağustos 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşınıza çıkacak belirsizliklere karşı nasıl bir tavır alacağınıza karar vermelisiniz. Şu anda aleyhinize işleyen eski düşünce tarzınızdan vazgeçmekte zorlanıyorsunuz. Ancak engellerden kolayca kurtulabilmek için esnek ve açık davranmaya çalışın. Kendinizi çok zorlarsanız sağlığınız zarar görebilir.

19 Ağustos 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün finans, özel hayat, sağlık konularıyla ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

19 Ağustos 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sürprizleri fazla sevmediğiniz için, sıra dışı olaylara karşı temkinli davranıyorsunuz. Bugün düşüncelerinizde bir yoğunlaşma söz konusu olacak. Görmeyi arzuladığınız dostlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Onlarla aranızda karşılıklı olumlu etkileşmeler söz konusu olacak. Kendinizi yenilenmiş hissedebilirsiniz.

19 Ağustos 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 44' 22" R
Ay
Boğa
27° 35' 20" R
Merkür
Başak
22° 28' 25" R
Venüs
Terazi
28° 58' 16" R
Mars
Yengeç
10° 07' 47" R
Jüpiter
İkizler
20° 51' 32"
Satürn
Balık
14° 58' 04"
Uranüs
Boğa
27° 04' 50"
Neptün
Balık
28° 28' 50"
Plüton
Oğlak
29° 44' 02"
Chiron
Koç
22° 12' 30"
Lilith
Terazi
09° 24' 02"
True Node
Koç
06° 38' 35"
Son Güncelleme : 22/09/2024 09:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>