Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Hayatınızı Hareketlendiriyorsunuz Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ağustos 2023, Çarşamba

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 60%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda biraz daha sabırlı olmalısınız. İyimserliğinize de fazlasıyla ihtiyaç duyabileceğiniz bir gündesiniz. Temkinli olduğunuz sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamalısınız. Olumsuzlukların yavaş yavaş geride kalabileceği bir gündesiniz.

Doğru planlama sayesinde her türlü zorluğun üstesinden gelebilirsiniz. Doğru olduğuna inandığınız adımları attığınız sürece herhangi bir sorun da yaşanmayacak. Yenilikler için biraz daha beklemede kalmalısınız.

Maddi anlamda kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Daha temkinli ve planlı hareket ettiğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamalısınız. Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirmeye almanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güzelliğiniz ve çekiciliğiniz üst seviyelere çıkabilir. Kendinizi şımartmak için ne gerekiyorsa onu yapacaksınız. Özensiz yaklaşımlarınızı ortadan kaldırmaya çalışmalısınız. İçsel sorunların ve sıkıntıların tamamen ortadan kaldırılmasını sağlamalısınız. Herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmamak için elinizden geleni yapın. Sınırları tamamen lehinize çevirme şansınız da var.

16 Ağustos 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün, derin duygusal bağlar kurma ve paylaşım yapma zamanı. İlişkilerde samimiyet ve güveni artırabilirsiniz. Partnerinizle romantik anlar yaşayabilir, duygusal anlamda besleyici deneyimler yaşayabilirsiniz. İçsel duygularınızı açığa çıkarın.

16 Ağustos 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaptığınız birikimler bugün rahat bir nefes almanızı sağlayabilir. Tutumlu olmanın meyvelerini yiyeceksiniz. Hayatınızın tek düzeliğinden sıkıldığınızı fark ediyorsunuz. Hayatınıza hareket katmak için yeni hobiler edinmek isteyebilirsiniz. İş yerinizdeki kaos sizi heyecanlandıracak. Yaşanan olaylarda tarafsız kalmayı tercih edeceksiniz.

16 Ağustos 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenize/eşinize karşı tutumlarınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Onların ertelenmiş ya da dinlenmemiş fikirlerinin olması bir huzursuzluk oluşturabilir. Bugün bunun önüne geçebilmek adına aile olmanın gereklerini yerine getirecek bir adım atabilir, herkesi bir araya getirerek sorunlara çözüm bulabilirsiniz.

16 Ağustos 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma şartlarınız işe ait konularınızı olumsuz etkilemekte. Özellikle sizinle birlikte çalışan kişilerin yaratacağı aksaklıklar bazı sorunlara neden olabilir. Yine deortamında kişiliğinizi ortaya koymaktan yana kararlı görünüyorsunuz. Aksayan işler ve detay gerektiren organizasyonlar önem kazanabilir. Tembellik etmeye vakit bulamayacağınız söylenebilir.

16 Ağustos 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde beklediğiniz terfi haberi ya da maddiyatınızı ilgilendirenbağlantılı haberler gelmeyebilir, bu durum gerginlik yaşamanıza sebep olabilir.

16 Ağustos 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendi başına bir şeyleri halletmen daha önemli olabilir. Kendi sorumluluklarınla yüzleşmen gerekebilir mesela. Suçu bir başkasına yıkmadan önce kendi etkini görmen gerekebilir. Biraz iğneyi kendine batırman gerekebilir.

16 Ağustos 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balıklar, bugün size özellikle işiniz, hizmetleriniz, sağlığınız ve alışkanlıklarınız için sorumluluk üstlenme gücü sağlar, bu alanlarda yeni başlangıçlara veya yeni bir yaklaşıma zemin hazırlar. Yeniprojeleri ve kişisel sağlık için programlar başlatmak için oldukça motive olabilirsiniz. Kendinize daha iyi bakma veya elinizden gelenin en iyisini yapma arzusu güçlü bir şekilde ortaya çıkar. Günlük rutinlerinizi düzenlemek ve geliştirmek tatmin edici olabilir. Yönetilmesi gereken yeni öncelikler ve görevler olabilir ancak ilerlemeden önce geriye bakmak akıllıca olabilir. İlişkiler sanki çözülüyormuş gibi ya da büyümenizi ve gelişmenizi engelleyen bir sorunu aşıyormuşsunuz gibi daha yenilikçi hissettirebilir.

16 Ağustos 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşamı doğal akışı içinde değerlendirmeyi öğrenmelisiniz. Duygusal yönünüz ve alışkanlıklarınıza bağlı olmanız, çevrenizi algılama konusunda zorluklar yaşamanıza neden oluyor. Bugün muhalif tavırlar içine girmemelisiniz.

16 Ağustos 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün pek fazlabaşaramayabilirsiniz. Ama bunun sizi fazla engellemesine izin vermeyin. Çaba harcamaya devam ederseniz başarıyı yine yakalayacaksınız. Özel hayatınızda da, gerek partneriniz gerek arkadaşlarınızla benzer bir durum yaşıyorsunuz. Daha amaca yönelik bir diyalog içine girerek, çelişkileri ve yanlış anlamaları çözmeye çalışın. Stres, sağlığınız açısından tehlike oluşturuyor. Etkinliklerle dinlenme arasında bir orta yol bulmaya çalışın.

16 Ağustos 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün enerjisi, çalışma hayatı, çalışanlar veya sağlıkla ilgili ani gelişmelere sebep olabilir. Beklenmedik iletişim sorunları veya seyahatle ilgili sorunlar ortaya çıkabilir. Partnerinize odaklanabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

16 Ağustos 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İletişiminizin mükemmel olduğu bir gün. Yakın dostluklar ve kardeşlerle ilgili güzel haberler alabilirsiniz. Bulunduğunuz ortamlarda arkadaşlarınızın enerjilerini yükseltecek konuşmalar yaparak, onların moralini yükselteceksiniz. Beklediğiniz haberler, sürpriz bir şekilde size ulaşabilir.

16 Ağustos 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 47' 21" R
Ay
Boğa
28° 18' 40" R
Merkür
Başak
22° 34' 04" R
Venüs
Terazi
29° 01' 58" R
Mars
Yengeç
10° 09' 29" R
Jüpiter
İkizler
20° 51' 43"
Satürn
Balık
14° 57' 51"
Uranüs
Boğa
27° 04' 47"
Neptün
Balık
28° 28' 44"
Plüton
Oğlak
29° 44' 00"
Chiron
Koç
22° 12' 22"
Lilith
Terazi
09° 24' 22"
True Node
Koç
06° 38' 37"
Son Güncelleme : 22/09/2024 10:33

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>