Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Ailenize Destek Olmak İstiyorsunuz Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ağustos 2023, Perşembe

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, kişisel sınırlarınızı koruma altına almaya çalışın. Birlikteliğinizden uzaklaşmanıza neden olabilecek herhangi bir adım atmamalısınız. Kendinizi biraz olsun koruma altına almaya çalışın. Dengeleri lehinize çevirdiğiniz takdirde her şey daha iyi olabilir.

Terslikleri gözünüzde büyütmemeli ve elinizden geleni yapmaya çalışmalısınız. Nedenler üzerinde çok fazla zaman kaybedebilirsiniz. Kısa zaman içerisinde kendinizi toparlamanın yollarını aramanız gerekiyor.

Finansal durumunuzda yaşanabilecek her türlü olumsuzluğu çözüme kavuşturmaya çalışın. Dengeli ve kontrollü olduğunuz sürece herhangi bir sorun yaşanmayacak. Elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşamsal konularda sizi baskı altına alabilecek bazı durumlar tekrardan gündeme gelebilir. Üzerinizde sizi baskı altına almış bir ağırlık söz konusu. Gereğinden fazla agresif davrandığınız sürece ikili ilişkilerde her şeyin daha karmaşık olabileceğini de unutmamalısınız. Kendinizi koruma altına almanız daha da iyi olabilir.

17 Ağustos 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün maddi konularda daha dikkatli olmanız gerekebilir. Harcamalarınızı kontrol altında tutarak geleceğe daha sağlam adımlarla ilerleyebilirsiniz. Aynı zamanda içsel gücünüzü yükseltmek için manevi pratiklere yönelebilirsiniz.

17 Ağustos 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eskiden yaptığınız hobilerine tekrar başlamak için harekete geçiyorsunuz. Ailesiyle beraber yaşayan Balık burcuysanız, ailenize maddi olarak destek vermek isteyebilirsiniz. Size uygun olan işleri araştırmaya başlıyorsunuz. Adaletli olmak sizin için çok önemli. Her ne olursa olsun doğruyu söyleyip ona göre hareket edeceksiniz.

17 Ağustos 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eviniz ya da yaşam tarzınızla ilgili fikirlerinizi paylaşmaktan çekinmemelisiniz. Bir aile ortamında, hep birlikte alınan kararlara ailenin bireyi olarak sizin de etki etmenizin normal olduğunu kabul edin. Böylece geri plana attığınız, görmezden geldiğiniz ama sizi memnun etmeyen çoğu şeyi yine onların da desteğiyle değiştirebilirsiniz.

17 Ağustos 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde sizi zorlayan konulara bakmak, karşılıklı duygusal alışverişe önem vermek gerekiyor. Ancak sizin kırılganlığınız sorunları büyütebilir. Ortaklıklar alanında ise başlayan işbirliklerini sonuçlandırma çabanız göze çarpıyor. Kafa karışıklığı yaratan yeni projeler olsa da yeni önerilere açık durmanız gereken bu dönem verimli geçeceğe benziyor.

17 Ağustos 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyer açısından nispeten daha şanslı ve isteklerini daha kolay gündeme getirebilirsiniz. Sağlık alanında kendinize dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz.

17 Ağustos 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İnat ve kibir insanın sonunu getirebilir. Hatalarının farkına vararak hareket etmek sana daha iyi gelecek. Eğer bir konuda hatalıysan bu hatayı kabul etmen ve daha yapıcı davranman gerekebilir. Bu tür konularda özenli davranman ilerisi için önemli olabilir.

17 Ağustos 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün adımlarınızda bir bahar ve kalbinizde bir şarkı ile uyanıyorsunuz. Bu günlerde nasıl hissettiğinizi ifade etmeyi unutmayın. Etrafınızdakileri haberdar etmek önemlidir çünkü siz ilerledikçe aynı sayfada olduklarından emin olmak istersiniz. Bugün kendinizi bu kadar yaratıcı hissettiğinize göre, enerjinizi sanatsal arayışlara yönlendirmek iyi bir fikir. Özellikle hareket içeren aktiviteler potansiyelinizi en yüksek şekilde kullanmanızı sağlar.

17 Ağustos 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Olayları abartmadan önce, mantığınızın sesine de kulak vermelisiniz. Sezgilerinizin sizi yanıltılabileceğinizi düşünerek; her zamanki, temkinli ve sistemli yapınızı bozmamalısınız. Biraz daha tedbirli olmalısınız.

17 Ağustos 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün bazı sorunlar ortaya çıkabilir. Sadece tutumunuzu değiştirerek üstesinden gelebileceğiniz bazı durumlarla karşılaşacaksınız. Her zamanki bakış açınızı bir yana bırakıp yeni bir yaklaşım geliştirin. Başkalarını suçlama konusunda temkinli davranın – siz de pekâlâ bazı yanlışlar yapmış olabilirsiniz. Çevrenizde yeni şeylere açık olursanız, kendiniz hakkında da yeni şeyler öğrenebileceksiniz.

17 Ağustos 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün partner, evlilik, ortaklık konularıyla ilgilenebilirsiniz. Seyahat, eğitim veya kardeşlerinizle ilgili şans sizinle olacak. Gününüz şahane geçsin.

17 Ağustos 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün işinizle ilgili yeni açılımlar söz konusu. Tekliflere karşı kayıtsız kalarak önünüzün açılmasını engelliyorsunuz. Oysa size yeni kazançlar sağlayacak olumlu bir döneme girdiniz. Koşullarınızın değişimiyle alışkanlıklarınızın olumsuz etkilemesinden çekiniyor olabilirsiniz.

17 Ağustos 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 46' 49" R
Ay
Boğa
28° 10' 58" R
Merkür
Başak
22° 33' 04" R
Venüs
Terazi
29° 01' 19" R
Mars
Yengeç
10° 09' 11" R
Jüpiter
İkizler
20° 51' 41"
Satürn
Balık
14° 57' 53"
Uranüs
Boğa
27° 04' 47"
Neptün
Balık
28° 28' 45"
Plüton
Oğlak
29° 44' 00"
Chiron
Koç
22° 12' 23"
Lilith
Terazi
09° 24' 19"
True Node
Koç
06° 38' 37"
Son Güncelleme : 22/09/2024 10:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>