Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Duygusalsın! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ağustos 2024, Pazartesi

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda duygusal karmaşıklık yaşanabilir. Kafanızın içi düşüncelerle dolu ve bu da nasıl hareket etmeniz gerektiğine karar veremeyeceğiniz anlamına geliyor. Daha olumlu adımlar atmaya çalışmalısınız.

Bilinçli adımlar atmanın size her açıdan yarar sağlayabileceğini unutmamalı, elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Başarıya giden yol sizin için zorlu olsa da üstesinden gelmeyi başaracaksınız. Kontrollü olmanız gereken bir gündesiniz.

Maddiyatla ilgili konularda yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Hata yapmadığınız ve abartılı harcamalardan kaçındığınız sürece her şey istediğiniz gibi şekillenebilir. Odaklanmanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dostlarınızla uyumsuzluk yaşayabilir, beklenmedik itiraflarla karşılaşabilirsiniz; hislerinizi ve rüyalarınızı dikkate alın. İnternet üzerindeki arkadaşlıklarınızı ve sosyal medya paylaşımlarınızı gözden geçirin. Geçmişte yaşanan ve orada kalan olumsuzlukları hayatınızdan çıkarmalı ve artık yeni fırsatlara odaklanmalısınız.

19 Ağustos 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, ilişkilerinizde daha anlayışlı ve empatik olabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanlara destek olmak için zaman ayırabilir ve onların duygularına daha fazla önem verebilirsiniz. Ayrıca, finansal konularda dikkatli olmalı ve harcamalarınıza özen göstermelisiniz. Bugün, içsel huzurunuzu korumak için meditasyon ve yoga gibi aktivitelere zaman ayırmak size iyi gelebilir. Enerjinizi doğru yönlendirerek olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. Umarım bugünü keyifle geçirirsiniz!

19 Ağustos 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın bir arkadaşının hamile olduğu haberini alabilirsin. Bu haber karşısında göz yaşlarına hâkim olmakta zorlanacaksın. Ailede küslük yaşayan bireyleri varsa bunları bir araya getirerek işi tatlıya bağlamak isteyeceksin. Yeni bir ilişkiye başlayan Balık burcuysan, kafanda bazı soru işaretleri oluşabilir.

19 Ağustos 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun vadeli hedeflere odaklanmalısınız. Bu anlamda güçlü adımlar atmak için hedeflerinizin, isteklerinizin ve hislerinizin de güçlü olmasına özen gösterin. Gerçek, altı dolu düşüncelerle yapacağınız her şeyin size olumlu dönüşü olacaktır. 

19 Ağustos 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde gizli kalmış koşullar sizin dengenizi biraz bozabilir. Bazı olayları kabullenmek sizi rahatlatabilir. Sorumlu olduğunuz konularda fikrinizi savunmak için acele edebilirsiniz. Gün içinde sakin kalmaya özen gösterin. Sorumlu olduğunuz konularda çaba sarf edebilirsiniz. Sevdiğiniz konularda eğitim alabilirsiniz.

19 Ağustos 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sıkıntılı süreci etik bir şekilde değerlendirmeli ve özellikleyerinizde haksız tartışmalar yaratmamanız gerektiğini hatırlamalısınız.

19 Ağustos 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Fiziksel ya da psikolojik açıdan bazı yenilikler yapmak isteyebilirsiniz. Nasıl hissediyorsanız onun etkisinde kalacağını için bunu doğru belirlemelisiniz. Bir şeylerin belirginliği ve uygulanabilirliği konusunda karar noktası kendiniz olduğunuzda özgüveniniz tazelenecektir.

19 Ağustos 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün günlük rutinleriniz hakkında değiştirebileceğiniz çok şey var, sevgili Balık. Şimdi sorunlara farklı bir açıdan yaklaşırsınız ve bu size çok yardımcı olabilir. Gün, daha önce gözden kaçırdığınız bazı ayrıntıları görmenize yardımcı olur. Bir konu hakkında anlamlı içgörüler elde edebilirsiniz. Yardım veya bilgi için başvurulacak kişi sizsiniz. Tamamen yeni projelere başlamaktansa mevcut planları iyileştirmek için neler yapabileceğinizi düşünmek daha iyidir. Bu, sizi kararsızlık durumundan artan netliğe taşıyan bir tür dönüm noktasıdır ancak yolunuz henüz tam olarak aydınlanmamıştır. Gün ilerledikçe, desteğe daha çok ihtiyacınız olabilir.

19 Ağustos 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün çevrenizde dönen gizli saklı olayları öğrendiğiniz bir gün olabilir. İnsanları suçlamakla zaman kaybettiğinizi bilmelisiniz. Değişken tavırlarınız insanlara güven vermiyor olabilir, bir de bu açıdan bakın.

19 Ağustos 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşınıza çıkacak belirsizliklere karşı nasıl bir tavır alacağınıza karar vermelisiniz. Şu anda aleyhinize işleyen eski düşünce tarzınızdan vazgeçmekte zorlanıyorsunuz. Ancak engellerden kolayca kurtulabilmek için esnek ve açık davranmaya çalışın. Kendinizi çok zorlarsanız sağlığınız zarar görebilir.

19 Ağustos 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün hastane, sağlık konuları ön plana çıkabilir. Gününüz şahane geçsin.

19 Ağustos 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Uzun vadeli işler için uygun bir zemin düşünüyorsanız, ihtiyacınız olan konunun özelliğini tam olarak araştırmalısınız. Bugün Ay'ın konumu, size detaylar ve gerekli alt yapı için, bazı ip uçları sunacaktır. Hırslı hedefleriniz ve ısrarcı tavırlarınızla başaramayacağınızyok. Derin fakat pratik düşüneceğiniz bir gün içindesiniz.

19 Ağustos 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 42' 33" R
Ay
Yengeç
22° 28' 58" R
Merkür
Akrep
15° 15' 33" R
Venüs
Yay
07° 02' 17" R
Mars
Yengeç
25° 36' 01" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 39" R
Satürn
Balık
13° 08' 44"
Uranüs
Boğa
26° 13' 05"
Neptün
Balık
27° 40' 25"
Plüton
Oğlak
29° 40' 27"
Chiron
Koç
20° 48' 24"
Lilith
Terazi
12° 52' 31"
True Node
Koç
06° 23' 21"
Son Güncelleme : 23/10/2024 18:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>