Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Pürüzleri Görmüyorsun! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ağustos 2024, Cumartesi

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 100%

Aşk ve kariyer hayatınızda bugün, birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları masaya yatıracak ve çözüme kavuşturmanın yollarını arayacaksınız. İlişkinize zarar verebilecek her şeyden uzak durmanız gerekiyor. Sorunların ve sıkıntıların son bulması için elinizden geleni yapmalısınız.

Mücadele etmekten kaçınmayacak ve daha kontrollü davranacaksınız. Her şeyin iyiye gitmesini isteyen yapıdasınız ancak gereğinden fazla hayal kurmaktan da kaçınmalısınız. Odaklanmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Elinize geçen maddi güçten en iyi şekilde yararlanmaya çalışmalısınız. Dengeli olabildiğiniz takdirde her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmayın. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla ilgili konular öne çıkabilir. Sosyal etkinliklerde yer almak ve grup projelerinde aktif olmak için uygun bir gündesiniz. Finansal ortaklıklar kurmak, yatırım tavsiyeleri almak ya da vermek isteyebilirsiniz.

17 Ağustos 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün aklınıza takılan konularda içgüdülerinize güvenebilirsiniz. Duygusal bağlantılarınızı güçlendirmek ve ilişkilerinizi derinleştirmek için harika bir gün olabilir. İletişim becerilerinizi ve özgüveninizi kullanarak isteklerinizi net bir şekilde ifade edebilirsiniz. Hayal gücünüzü harekete geçirerek yaratıcı projelere odaklanabilirsiniz. Keyifli ve verimli bir gün geçirmenizi dilerim!

17 Ağustos 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, başkalarının senin hakkında birtakım şeyler söylediğini duyabilirsin. Fakat bu kişilerin ne söylediklerini umursamayacaksın. Yoluna devam ediyorsun. İlişkisini yeni bitirmiş Balık burcuysan, karşındaki kişiye bir şans daha vermek isteyebilirsin. Ancak karşı tarafın yeterinde olgun olmaması kafanı karıştırıyor.

17 Ağustos 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal ve finansal paylaşımlar ön planda olabilir. Sağlığınızı riske atmaya değmeyecek konulara ayırdığınız zamanı düzenlemelisiniz. Ailenizle/eşinizle vakit geçirmek, onların ihtiyaçlarını karşılamak adına iyi bir gündesiniz.

17 Ağustos 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gruplar ve arkadaşlıklar için de kendinizi daha hareketli hissedebilirsiniz. Gelecek yönünde yeni planlar, hedefler var.

17 Ağustos 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gerekgerekse aşk hayatınızda olsun uzlaşamadığınız kişilerle olan defterleri hayatınızda kapatacak gücü kendinizde bulabileceksiniz.

17 Ağustos 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yaşamsal konularda sizi baskı altına alabilecek bazı durumlar tekrardan gündeme gelebilir. Üzerinizde sizi baskı altına almış bir ağırlık söz konusu. Gereğinden fazla agresif davrandığınız sürece ikili ilişkilerde her şeyin daha karmaşık olabileceğini de unutmamalısınız. Kendinizi koruma altına almanız daha da iyi olabilir.

17 Ağustos 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün eğer birileri sizi bir yönetiyor veya acele ettiriyor gibi görünüyorsa, onlara uymamak için ısrarcı olabilirsiniz. Yavaş, sabırlı ve ılımlı bir yaklaşım bugün en başarılı olanıdır. Neyse ki biraz kısıtlanmış hissetseniz bile, gün ilerledikçe biraz daha rahat oluyorsunuz. Performansınızı göstermekten veya bir şeyler başarmaktan hoşlanıyorsunuz. Özel biriyle yapılan sohbetler ufuk açıcı olabilir ancak her şeyin henüz kesinleşmediğini ve daha sonra daha fazla ayrıntının ortaya çıkabileceğini unutmamak önemlidir.

17 Ağustos 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kapasitenizi daha da arttırmalı ve başarınızı perçinlemelisiniz. İş yaşantınızda duygusal paylaşımların önemli olduğunu bildiğiniz için, arkadaşlarınızın fikirlerine değer veriyorsunuz.. Çözüm bekleyen işlerinizi unutmayın.

17 Ağustos 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün bazı sorunlar ortaya çıkabilir. Sadece tutumunuzu değiştirerek üstesinden gelebileceğiniz bazı durumlarla karşılaşacaksınız. Her zamanki bakış açınızı bir yana bırakıp yeni bir yaklaşım geliştirin. Başkalarını suçlama konusunda temkinli davranın – siz de pekâlâ bazı yanlışlar yapmış olabilirsiniz. Çevrenizde yeni şeylere açık olursanız, kendiniz hakkında da yeni şeyler öğrenebileceksiniz.

17 Ağustos 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ayaklarınızın yere sağlam bastığı bir gün sevgili balıklar. Dikkat gerektiren işlerinizi bugün halledebilirsiniz. Sosyal çevrenizle vakit geçirmek ve özel ilişkiler açısından güzel bir gün. Hayallerinizden vazgeçmeyin. Adım atın.

17 Ağustos 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İşinizle ilgili yenilikler ilginizi çekiyor fakat bazı konuların güncellik kazanmasıyla, tereddütleriniz artıyor. İkilem yaratacak olaylardan uzak kalmak isteyebilirsiniz. Seçimlerinizi yaparken, hata yapmaktan çekiniyor ve duygularınızı yaptığınız işe karıştırmak istemiyorsunuz.

17 Ağustos 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 42' 33" R
Ay
Yengeç
22° 28' 58" R
Merkür
Akrep
15° 15' 33" R
Venüs
Yay
07° 02' 17" R
Mars
Yengeç
25° 36' 01" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 39" R
Satürn
Balık
13° 08' 44"
Uranüs
Boğa
26° 13' 05"
Neptün
Balık
27° 40' 25"
Plüton
Oğlak
29° 40' 27"
Chiron
Koç
20° 48' 24"
Lilith
Terazi
12° 52' 31"
True Node
Koç
06° 23' 21"
Son Güncelleme : 23/10/2024 18:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>