Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Meraklısın! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ağustos 2024, Cuma

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, iç dünyanıza çekilmenize ve birlikteliğinizden uzaklaşmanıza neden olabilecek enerjiler altındasınız. Zorunluluk olarak gördüğünüz ve hissettiğiniz sürece uzaklaşmanızın normal olabileceği aklınızda bulundurun. Sevginizi, saygınızı ve düşüncelerinizi daha farklı yoldan aktarmayı denemelisiniz.

Oldukça yoğun gündeme sahipsiniz. Çalışmalarınızı, sorumluluklarınızı ve size verilen görevleri hızla yerine getirmeyi hedefleyeceksiniz. Üzerinizdeki baskıdan ve umutsuzluktan biraz olsun kurtulmaya çalışmalı ve gelişmeleri lehinize çevirmek adına adım atmanın yollarını aramalısınız. Yeri geldiğinde fedakarlık yapmaktan da kaçınmamanız gerekiyor.

Söz konusu finansal girişimleriniz olduğunda son derece dikkatli olmalı ve mantıklı adımlar atmanın yollarını aramalısınız. Sahip olduğunuz maddi gücü korumanız gereken bir gün. Tersine giden koşulları bir şekilde lehinize çevirmeye çalışacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Karşılık bulamadığınız, bulsanız tatmin olmadığınız durumlar karşısında şartları daha fazla zorlamamalısınız. Bugün yapmak, yaşamak istediklerinizi planlayın. Hayatınızı bir çıkmaza dönüştüren değil, önünü açık hale getiren beklentilerinize zaman ayırdığınızda asıl mutluluk kaynağının kendi içinizde olduğunu göreceksiniz.

2 Ağustos 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal anlamda içsel bir denge arayışı içinde olabilirsiniz. Sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirerek duygusal bağlarınızı kuvvetlendirebilirsiniz. İçsel huzurunuzu korumak için meditasyon ya da yoga gibi aktiviteler size iyi gelebilir. İş hayatınızda ise karşınıza çıkacak fırsatları iyi değerlendirerek ilerlemeye odaklanmalısınız. Ayrıca, acele karar vermek yerine detayları gözden geçirmekte fayda var.

2 Ağustos 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olmayan Balık burcuysan, yeni tanıştığın kişiyi sosyal medyadan araştırmak isteyebilirsin. Bu kişiye karşı içindeki merak duygusunu bir türlü aşamadığını fark edeceksin. Amatör olarak bir sporla uğraşan Balık burcuysan, bu alanda kendini daha profesyonel olarak geliştirmek isteyebilirsin.

2 Ağustos 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde açık iletişim kurun, net kararlar verin. Ticari ve yasal konularda sağlam adımlar atmanız ekonomik planlarınıza olumlu yönde etki edebilir. Beklentilerinizi şekillendirmek ve buna göre sorumluluk almak adına iyi bir gün olabilir.

2 Ağustos 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız şeylere zaman ayırabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili kararlar alırken acele etmeyin. İşlerinizi tamamlamak için fırsatınız olacak. İlişkinizde iletişimle ilgili sıkıntılarınız olabilir. Ortaklı konulara dikkat etmelisiniz. Sorumlu olduğunuz konularda harekete geçebilirsiniz. Gün içinde sevdikleriniz için harcama yapabilirsiniz.

2 Ağustos 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konularda iyileşme söz konusu. İş konusunda herkesin dikkatini çekeceğiniz ve sevileceğiniz bir gündesiniz.

2 Ağustos 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendini toparlamak için evinde vakit geçirmek sana daha iyi gelebilir. İçinde bulunduğun ortamlarla ilgilenmek ve rahatını artıracak konulara odaklanmak sana iyi bir konfor sağlayabilir. Bugün kendine ve yaşam alanına odaklanmalısın.

2 Ağustos 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün içten arayışlarınıza daha fazla odaklanıyorsunuz. Duygusal olarak destekleyici ve anlayışlısınız. Yaratıcı akışınız kolay ve ailevi meseleler için adımlar atmak için uygun bir zaman. Maddi konularda net bir görüşe sahipsiniz ve hedeflerinizi daha net görüyorsunuz. Para meseleleri ve yatırımlarla ilgilenmek için iyi bir dönemdesiniz. Bu yüksek enerjinizden yapıcı bir şekilde yararlanın ve aşırıya kaçmaktan kaçının. Günün enerjisini verimli kullanarak, önemli başarılar elde edebilirsiniz. Planlarınızı dikkatlice yaparak, adım adım ilerlemek en iyisi olacaktır.

2 Ağustos 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün güven ihtiyacı içinde olmanız yüzünden, elinizde olan imkanlarınızı kullanmak yorulmanıza neden oluyor. Sosyal yaşantınız gelişmeye devam ederken, mevcut durumlarınızı korumalı ve eski dostlarınızı kırmamalısınız.

2 Ağustos 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gitgide daha fazla beklenmedik ve zor olayla karşılaşabilir ve sorumlu olsalar da olmasalar da ilk başta suçu başkalarının üzerine atmaya kalkışabilirsiniz. Belki de hata sizdedir. Bunun yerine, sakin ve rahat olmaya çalışın ve tüm güçlükleri, bu meselelerin çözümlerine yeni bir yaklaşım bulma fırsatı olarak görün. Dinginliğinizi yeniden keşfedin ve bu dönemden çok daha güçlenmiş şekilde çıkın.

2 Ağustos 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün aşk, tatil, çocuk, hobilerinizle ilgili şanslısınız. Sürprizler sizinle olacak. Gününüz şahane geçsin.

2 Ağustos 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sosyal çalışmalara ağırlık veriyor ve ilginç kişilerle birlikte olmak istiyorsunuz. Bugün partnerinizle birlikte ortak çalışmalar içinde olacak, onun üzerinde etkili olmak isteyeceksiniz. Fikrilerinizde aşırılık görülebilir. Farklı konuları savunarak, onunla birbirinize ters düşebilirsiniz.

2 Ağustos 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 57' 04" R
Ay
Yengeç
25° 37' 04" R
Merkür
Akrep
15° 37' 26" R
Venüs
Yay
07° 19' 52" R
Mars
Yengeç
25° 42' 07" R
Jüpiter
İkizler
20° 58' 56" R
Satürn
Balık
13° 08' 11"
Uranüs
Boğa
26° 12' 33"
Neptün
Balık
27° 40' 05"
Plüton
Oğlak
29° 40' 32"
Chiron
Koç
20° 47' 45"
Lilith
Terazi
12° 54' 08"
True Node
Koç
06° 23' 11"
Son Güncelleme : 24/10/2024 00:10

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>