Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Acelecisin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Temmuz 2024, Çarşamba

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda biraz daha sabırlı olmalısınız. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atmanın her açıdan önemli olabileceğini de unutmamanız gerekiyor. Birlikteliğinize yönelik kararlar almaktan kaçınmamaya çalışmalısınız.

Karmaşadan biraz olsun uzak durmalı ve çalışmalarınızı kısa zaman içerisinde sonlandırmanın yollarını aramalısınız. İçinde bulunduğunuz durum değişim gösterecek olsa da üstesinden gelebileceksiniz. Dengeleri tamamen lehinize çevirme şansınız var.

Maddi durumunuzu zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmalısınız. Elinize geçen fırsatları doğru anlamda değerlendirebildiğiniz takdirde her şey daha da iyiye gidebilir. Daha sabırlı olmaya ihtiyaç duyacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Zihninizin doluluğu dikkatinizi toplamanızı zorlaştırabilir. Bu dönemde kendinizi sakinleştirmek, esnek olmak ve rahatlatıcı egzersizlere yönelmek önemlidir. Ayrıca fînansal harcama ve beslenme dengenizi korumaya özen göstermelisiniz.

31 Temmuz 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal olarak hassas olabilirsiniz. İçsel dünyanıza yoğunlaşarak duygularınızı derinlemesine keşfetmek için iyi bir gün olabilir. Kendinize zaman ayırın ve iç sesinizi dinleyin. Enerjinizi olumlu yönde kullanarak yaratıcılığınızı ortaya çıkarabilirsiniz. İlişkilerinizde daha anlayışlı ve hassas davranmak size olumlu geri dönüşler sağlayabilir.

31 Temmuz 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışan bir Balık burcuysanortamında herkese uyum sağlaman sevilen bir karakter olmanı sağlıyor. İnsanların enerjisini yukarıya taşıyorsun. Yeni aldığın elektronik eşyanı daha verimli kullanmak için kullanma kılavuzunu daha detaylı okuman gerekebilir. Akşam saatlerini kitap okuyarak geçirebilirsin.

31 Temmuz 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dış görünüşünüz konusunda yenilikler düşünebilirsiniz. Kendinizi ifade etmek, duygusal derinlik ve anlayışla hareket etmek adına daha cesur olmalısınız. Yeni başlangıçlar yapmak ve kişisel hedeflerinizi belirlemek için uygun bir günde olduğunuzu unutmayın.  

31 Temmuz 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konularda güçlü kalmanız gerekebilir. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Ev hayatınızdaki değişkenlerden duygusal olarak etkilenebilirsiniz. Geçmişe ait konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Güven arayışı içinde olabilirsiniz. Gün içinde tepkilerinizi kontrol etmeye çalışmalısınız. Belirsiz koşullar keyfinizi kaçırabilir.

31 Temmuz 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızı daha çekilebilir kılmak için bilinçli çaba göstermeniz gerekiyor. Aldığınız kararlar ve planlarınızın taktir ile karşılanacağı bir gündesiniz.

31 Temmuz 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevdiğin kişiyle daha fazla vakit geçirmek sana daha iyi gelebilir. Değer verdiğin insanlara vakit ayırmak ve onlarla bazı aktivitelere girmek kendini çok daha iyi hissetmene vesile olacak bugün.

31 Temmuz 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ilham ve coşku doğal hale geliyor. Hayatınızı ve ilişkilerinizi iyileştirmek için planlar yapıyorsunuz. Gerçekten sizin için neyin değerli olduğunu fark etmeniz için iyi bir zaman. İş sezgileriniz yükseliyor, iyi bir anlaşmayı değerlendirebilir veya harika bir fikir geliştirebilirsiniz. İnsanları ve durumları daha derinden takdir edebilirsiniz. Engelleri kaldırmanıza yardımcı olan enerjiler var. Açıklık, mutluluk ve memnuniyet, etkileşimlerinizde anahtar olabilir. İçinizden geldiği gibi davranın çünkü hayat aksi için çok kısa!

31 Temmuz 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevgili balıklar bugün ufak tefek kazalara dikkat etmeniz gereken bir gün. Arkadaşlarınız sizi hayal kırıklığına uğratabilir, yanlış anlaşılmalara müsait bir gün. Önemli kararlar almadan önce bir kez daha düşünün. Kandırılmalara ve dolandırılmalara karşı dikkatli olun.

31 Temmuz 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görünürde hiçbir neden yokken işleriniz durmaya başladı. Her ne kadar planlarınızın değişmesinden hoşlanmasanız ve programa sadık kalmak isteseniz de, önünüzdeki engelin etrafından dolaşarak ilerlemeye çalışmalısınız, yoksa tüm enerjiniz engeli imha etme çabalarıyla ziyan olacak. Hedefinizi ulaşmanız biraz daha uzun sürebilir, ama bunu yaparken çok daha değerli deneyimler kazanacaksınız.

31 Temmuz 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün ev, aile konularında bazı tartışmalar gündeme gelebilir ancak yeni düzenlemeler ve destekler de sizinle olacak. Gününüz şahane geçsin.

31 Temmuz 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İstediğiniz bolluğa kavuşmak için, başlattığınız çalışmalara yeni bir yön vermek isteyeceksiniz. İstediğiniz her türlü başarıyı, kişisel çabanızla elde temek istiyorsunuz. Bugün iddiacı ve istekli konuşmalarınızla bazı kişileri kendi sathınıza çekiyorsunuz . Çevrenizdeki olumsuz olaylardan etkilenmemelisiniz.

31 Temmuz 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 59' 58" R
Ay
Yengeç
26° 14' 31" R
Merkür
Akrep
15° 41' 49" R
Venüs
Yay
07° 23' 23" R
Mars
Yengeç
25° 43' 20" R
Jüpiter
İkizler
20° 58' 48" R
Satürn
Balık
13° 08' 04"
Uranüs
Boğa
26° 12' 27"
Neptün
Balık
27° 40' 02"
Plüton
Oğlak
29° 40' 33"
Chiron
Koç
20° 47' 37"
Lilith
Terazi
12° 54' 28"
True Node
Koç
06° 23' 10"
Son Güncelleme : 24/10/2024 01:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>