Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Haksızlığa Karşısın Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Eylül 2024, Pazartesi

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha dengeli davranacaksınız. İlişkinize zarar verebilecek her ne varsa ondan da uzak durmalısınız. Sınırları yeniden belirleyebileceğiniz bir gün.

Çabalarınızın karşılığını alacaksınız. Olumsuzlukları tamamen geride bırakma şansınız var. Dengeli olmayı başardığınız sürece sorun yaşanmayacak.

Finansal olarak biraz zorlanacaksınız. Odaklanma açısından beklenmedik gelişmeler gündeme gelse de üstesinden gelme şansınız var. Dengeli olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçmişten gelen sorunlu ilişkilerle ilgili kesin kararlar almalı ve gerektiğinde mesafeler koymalısınız. Eleştiriler olabilir, ancak isteklerinizin görünür olması daha önemlidir. Ekonomik ve sosyal tabularınızı yıkıp yatırım ve ortaklık gibi konuları yeniden değerlendirmeniz size fayda sağlayacak.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal olarak hassas olabilir ve insanların enerjilerinden kolayca etkilenebilirsiniz. İyi iletişim kurmaya ve anlayışlı olmaya özen göstermelisiniz. Kendinize zaman ayırarak içsel dengeyi sağlayabilirsiniz. Sanatsal faaliyetler veya spiritüel uygulamalar bugün size iyi gelebilir. Enerjinizi olumlu ve yapıcı şekilde yönlendirmeye gayret edin.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Devrim gezegeni Uranüs, toprak burcunda geri gitmeye başlıyor. Kendini daha duygusal hissedebilirsin. Haksızlığa gelemeyen tarafın bu konuyla ilgili sınanabilir. Anne ailesinden birtakım hakların olduğunu öğreneceksin. Çocukları olan bir Yay burcuysan, çocuklarının duygularını anlamakla uğraşacağın bir gün olabilir.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ev ve aile hayatınıza yönelik derin düşünceler ve manevi arayışlar içine girebilirsiniz. Ruhsal ve fiziksel bir yenilenme kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacaktır. Ailevi konularla ilgili köklü değişiklikler yapma fırsatı bulabilirsiniz.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İkili ilişkileriniz bugün ön plana çıkabilir. Bugün ikili ilişkiler size daha fazla sorumluluk getirebilir. Bu durum sizi sıkıntıya sokabilir. Gün içinde tolerans göstermeniz gereken olaylar yaşanabilir. Sorumlu olduğunuz konulara yenilik getirme isteği içinde olabilirsiniz. Ortaklaşa işler gündeme gelebilir. Kadınlardan destek görebilirsiniz.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizde çok fazla detaylarla haşır neşir olmamanızda fayda var. Bunun yerine lider özelliklerinizi ön plana çıkartarak hedeflerinizi ortaya koyun, bu üstlerinizin de hoşuna gidecektir.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İhtiyaçlarınızı karşılamak konusunda kısıtlı davranmış olabilirsiniz. Ancak ihtiyaç durumu halen devam ediyorsa ya da sizi hala tatmin etmeyen bir şeyler varsa bugün kendi iç sesinizi dinlemelisiniz. Yapabilecek imkanınız varsa kendinize ket vurmamayı tecrübe etmek için iyi bir gün olabilir.

2 Eylül 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, düşünmeyi ve uzun vadeli planlarınızı gözden geçirmeyi teşvik ediyor. Günlük rutinler,veya sağlıkla ilgili olarak iyileşmek, gelişmek ve büyümek için güçlü fikirler bulabilirsiniz. Bu fikirlerin bir kısmı hiç beklemediğiniz kişilerden gelebilir, bu yüzden iyi bir dinleyici olun! Sosyal hayatınız ve çevrenizle olan bağlantılarınızı gözden geçirme fırsatı bulabilirsiniz. Bu süreçte, geçmişten gelen sorunlarla başa çıkmak ve bu konuları çözmek için önemli bir fırsat elde edebilirsiniz.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevgili balıklar, siz düşünmek istemeseniz de sorumluluklar gözünüzün içine bakıyor. Plansız programsız davranmanız her şeyi gözünüzde büyütmenize sebep oluyor. Kararsızlığı bırakın. Kafa karışıklığınız sağlığınızı da etkiyor. Küçük te olsa bir yerden başlayın.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Azminiz övgüyü hak ediyor, ancak hayatta sadece başarıdan fazlası olduğunu unutmuş görünüyorsunuz. Israrla çabalıyorsunuz ancak hayatta yenilgilerin de olduğunu kabul etmelisiniz. Hedeflerinize daha rahat ulaşmak için kendinize biraz daha zaman ayırın. Sadece bu şekilde başarınızın tadını çıkarabileceksiniz. Kendinizi biraz da hayatın akışına bırakın; yoksa hayat sizi pas geçecek.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün ilişki veya ortaklıklarınızda yeni süreçlere adım atabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Geçmişte atmış olduğunuz bazı yanlış adımlar, sizi aşk konusunda bir güvensizliğe sokmuş, sizinle ilgilenenleri göremiyorsunuz. Yetenekleriniz, sizi hedeflerinize adım adım yaklaştıracak, kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın. Kararlılığınız iyi bir özellik, ama zaman, zaman inatçılığa dönüştüğünde gereksiz çatışmalara neden oluyor. Bugünlerde alış veriş yapma istediğiniz oldukça fazla, alışveriş yerlerinden uzak durun. Sağlığınız yönünden endişelenme eğiliminde olabilirsiniz.

2 Eylül 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 32' 38" R
Ay
Yengeç
20° 19' 41" R
Merkür
Akrep
15° 00' 35" R
Venüs
Yay
06° 50' 16" R
Mars
Yengeç
25° 31' 51" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 07" R
Satürn
Balık
13° 09' 07"
Uranüs
Boğa
26° 13' 26"
Neptün
Balık
27° 40' 38"
Plüton
Oğlak
29° 40' 24"
Chiron
Koç
20° 48' 51"
Lilith
Terazi
12° 51' 25"
True Node
Koç
06° 23' 30"
Son Güncelleme : 23/10/2024 14:21

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>