Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Tarzını Değiştiriyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Şubat 2024, Cuma

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, ilişkinizden yana aktif adımlar atmak isteyeceksiniz. Koşulların değişim gösterebileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Dengeli olmayı başarabildiğiniz sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmayın.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışmalısınız. Daha dengeli ve anlaşılabilir olduğunuz sürece sorun yaşamayacaksınız. Hata yapmamanız gereken bir süreçtesiniz.

Parasal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Olumsuzlukların son bulması için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız. Hata yapmamanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Anlaşılmadığınızı düşündüğünüz durumlarda insanların size olumsuz tepki vermesine içerleyebilirsiniz. Bunu yapmak yerine durumu bir fırsata dönüştürerek onların da dönüşümüne önayak olabilirsiniz. Çevrenizde görmek istediğiniz değişimin fitilini siz ateşleyin.

2 Şubat 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iç dünyanızla ilgili bazı duygusal dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Duygusal dengeyi sağlamak için zaman ayırmanız önemlidir. İçsel huzuru bulmak için meditasyon veya yoga gibi rahatlama tekniklerini deneyebilirsiniz. Ayrıca, duygusal konularda iletişim kurarken daha hassas olmanızda fayda var. Yakın çevrenizdeki insanları anlamaya ve empati yapmaya çalışın. İş ve kariyerle ilgili konularda ise, beklenmedik değişikliklerle karşılaşabilirsiniz. Esnek olmaya ve bu değişikliklere uyum sağlamaya çalışın. Kafanızı karıştıracak detaylara takılmak yerine, hedeflerinize odaklanın ve prosedürleri takip edin. Bol şanslı bir gün geçirmeniz dileğiyle!

2 Şubat 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dış görünüşünü değiştirmek için harekete geçiyorsun. Kendine yeni kıyafetler almak için arkadaşınla alışverişe çıkabilirsin. Fazla para harcaman bu ay seni zora sokabilir. Ergenlik çağında kardeşi olan Balık burcuysan, kardeşinle daha fazla vakit geçirmeye özen göstermeye başlıyorsun.

2 Şubat 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sorumlulukların artışı birbölümü getirebilir. Bu konuda öncü olmanız hem özgüveninizi tazeleyecek hem de başka insanlara fikir verecektir. Yapabileceklerinizden şüphe duymayın.

2 Şubat 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün farklı konulara ilgi duyabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Aşk hayatınızdaki olaylar sizi zorlayabilir. Olayları fazla büyütmemeye özen gösterin. Sorumlu olduğunuz işlerinizde karar almanız gereken durumlar olabilir. Geleceğinizle ilgili konularda mücadele etmek durumunda kalabilirsiniz.

2 Şubat 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geçmiş ya da çocukluk anılarına kadar iniyorsun. Fakat çocuklarla ilgili konuların da olabilir bugün. Geçmiş hakkında hayaller kuracaksın. Karmanın yanması eksik olanın tamamlanması var. Çok mutlu bir son yaşayacaksın. Hayatında mucizevi durumlar ortaya çıkıyor, gözlerini dört aç lütfen.

2 Şubat 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yaratıcılığının yüksek olacağı bir gün. Kafandaki mevzuları çözmek için farklı fikirler üretebileceksin. Etrafındaki insanlara bunu kabul ettirmek biraz zor olsa da sen kendi bildiğini okuyacaksın.

2 Şubat 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sizin için yeni ortamlar çok canlandırıcı olabilir! Kendinizi daha kararsız hissedebilirsiniz ancak bu, bazı konularda hızınızı ayarlamanıza yardımcı olabilir. Yine de hayal gücünüzü kullanmak ve sezgilerinize ulaşmak için mükemmel bir atmosfer yaratıyor. Sakin ve yumuşak bir tema size çok yakışıyor. Sözleriniz başkalarına ilham verebilir. Bir arkadaşınızla anlamlı bir bağ kurabilirsiniz; etkileşimde bulunmak, paylaşmak ve kabullenmek kendinizi iyi hissettirir. Sosyal hayatınızda her zamankinden daha fazla tatmin ve rahatlık arıyorsunuz ve bugünün atmosferi canlandırıcı.

2 Şubat 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ev ve aile hayatınızla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Sınırlar üzerindeki etkinliğinizden doğru anlamda yarar sağlamayı başarabildiğiniz sürece pek sorun yaşamayacaksınız. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan biraz daha uzak durmanız gerekiyor. Hata yapmamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

2 Şubat 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem fiziksel enerjiniz hem ruhsal kavrayışınız yüksek seviyelerde. Bu dönemde akıllıca kararlar alabilme kabiliyetinizden faydalanarak planlarınızı gerçekleştirmeye çalışın. Dikkat, işi tembelliğe vurursanız pek fazla sonuç elde edemeyeceksiniz. Bu dönemde karşılaştığınız her duruma uygun davranma kabiliyetiniz de var, yararlanın!

2 Şubat 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat veya hukuk alanlarına odaklanabilirsiniz ancak iletişim sorunları gerçekleşebilir. Gününüz güzel geçsin.

2 Şubat 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beraberliğiniz gittikçe bir sorun yumağına dönüşmeye başladı. Karşılıklı olarak bunun için bir şeyler yapma niyetleriniz, yöntem değişikliğini gerektirebilir. İş çevrenizde, alıngan olduğunuz, küçük sorunları büyüttüğünüz şeklinde düşünceler var. Son zamanlarda sorun ettiğiniz birtakım olayları yeniden ele almanız ve değerlendirmeniz, sizi daha esnek tavırlara yöneltebilir. Uzun zamandır yaşadığınız ekonomik sorunlar giderek çözülüyor. Sağlık sorunlarıyla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

2 Şubat 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 35' 28" R
Ay
Koç
09° 52' 42" R
Merkür
Başak
16° 29' 43" R
Venüs
Terazi
25° 02' 34" R
Mars
Yengeç
08° 19' 28" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 52"
Satürn
Balık
15° 12' 17"
Uranüs
Boğa
27° 07' 51"
Neptün
Balık
28° 34' 10"
Plüton
Oğlak
29° 45' 55"
Chiron
Koç
22° 20' 21"
Lilith
Terazi
09° 02' 38"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 04:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>