Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Ön Plana Çıkıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ocak 2024, Pazar

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal olarak kendinizi zorluk içerisinde hissedebilirsiniz. Olumsuzlukların son bulması için elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan da uzak durmalısınız.

Daha sabırlı olmalısınız. Başarıya giden yolda emin adımlar atmanız gerekiyor. Ayrıca, bilinç altınızdaki olumsuz düşünceleri de kendinizden uzaklaştırmaya çalışın.

Gelir ve gider arasındaki sorunları tamamen çözüme kavuşturmaya çalışmalısınız. Fırsatları lehinize çevirmek için ne gerekiyorsa onu yapmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birbirinize ayna olabildiğiniz ilişkiler besleyicidir. Bugün ilişkilerinizi bu yönde değerlendirmek isteyebilirsiniz. Birbirinize şans verebildiğiniz, fırsat tanıyabildiğiniz insanlarla daha güçlü bağlar kurabilirsiniz; ama bunun için önce kendinize bir şans vermelisiniz.

28 Ocak 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal olarak yoğun bir gün geçirebilirsiniz, Balık burcu. İçsel dünyanıza daha fazla odaklanabilir ve duygusal anlamda derin bir dönüşüm yaşayabilirsiniz. İçsel huzurunuzu sağlamak için meditasyon veya yoga gibi rahatlama tekniklerine başvurabilirsiniz. İlişkilerinizde ise, sevdiklerinizle daha açık ve anlayışlı iletişim kurmaya çaba göstermelisiniz. İçinde bulunduğunuz duygusal dalgalanmaları paylaşarak, ilişkilerinizi daha sağlam temellere oturtabilirsiniz. İş hayatınızda ise, yaratıcılığınızın ve hayal gücünüzün zirve yapabileceği bir dönemdesiniz. Fikirlerinizi paylaşmak ve girişimlerde bulunmak için doğru bir zamandasınız. Ancak, yoğunluğunuz nedeniyle çalışmalarınızı organize etmek önemlidir.

28 Ocak 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olmayan bir Balık burcuysan, seni heyecanlandıran biriyle tanışabilirsin. Yaşananları arkadaşlarına anlatmak için sabırsızlanacaksın. İş yerindeki yenilikçi tavrın üstlerinin gözünden kaçmayacak. Başarı basamaklarını emin adımlarla çıkıyorsun. Akşam saatlerini bakımına ayırabilirsin.

28 Ocak 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi kendinize zaman geçirmenin olumlu yanlarına odaklanabilirsiniz. Yalnız kalmak çevrenizde olup biteni daha iyi anlamanızı sağlayacağından ilişkilerinize yön vermek daha kolay olacaktır. Sizi olumsuz etkileyenlere değil, motivasyonunuzu yükselten ve konulara hayatınızda yer açın.

28 Ocak 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün karşılıklı konular ya da evliliğinizi ilgilendiren gelişmeler üzerine daha fazla durabilirsiniz. Oldukça ciddi düşünceler içinde olabilirsiniz.

28 Ocak 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eğitimle alakalı bir takım gelişmeler gündeme gelebilir ve somut adımlar atmaya cesaret edebilirsiniz. Genel anlamda olumlu ve rasyonel bir gün geçirebilirsiniz.

28 Ocak 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevdiklerinle vakit geçirebileceğin bir gün. Ancak birden fazla şey yapman gerekebilir ve bu da seni yorabilir. Bazı şeyleri hatırlamakta zorluk çekebilirsin. O yüzden sana bir görev verilirse mutlaka bir kenara yazmalısın.

28 Ocak 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geleceğinize dair yeni vizyonların sizi motive ettiği ve ilham verdiği bir zaman olabilir ve bu enerjiyle iyi çalışmanın anahtarı, işleri fazla ileri götürmekten kaçınmaktır. Fikrinizi söyleme konusunda kendinizi daha güvende hissedebilirsiniz. Arkadaşlıklar zorlu, heyecan verici ya da normalden daha aktif ve üretken olabilir. Şu anda yoğun konuşmalar veya tartışmalar yapıyor olabilirsiniz. Hatta odak noktasında bir uyanış veya samimi bir tartışma olabilir ve bu sizi yeni bir yöne doğru fırlatabilir veya olumlu değişiklikler yapmaya motive edebilir. Bugün ilerleyen saatlerde gerçeklerle yüzleşerek daha güçlü hissetmenize yardımcı olacak. Hayatınızda iyi giden şeyleri takdir etmek, istikrarlı ve hoş bir ruh halinin anahtarı olabilir.

28 Ocak 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Genel olarak istediklerinize ulaşmakta zorlanmayacaksınız. İçinde bulunduğunuz sürece uygun adımlar atmanın her açıdan daha önemli olabileceğini de unutmamalısınız. Belirsizliklerin önüne geçmeniz gereken bir gündesiniz. Karmaşaya müsaade etmediğiniz sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmamalısınız.

28 Ocak 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinizdekiler size her zamankinden daha olumlu bir şekilde yaklaşıyor. Bu elverişli dönemi, ekibinizle birlikte zor işlere girişip başarmak için kullanın. Ekibinizde oluşacak dinamik sayesinde en çetrefilli işlerin bile kolayca üstesinden geleceksiniz.

28 Ocak 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün partner veya ortağınızla zaman geçirebilirsiniz. Kariyer hayatınızda bazı sorunlar gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

28 Ocak 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karşı cinsle ilişkilerinizde yaşadığınız paylaşımlardan etkilenmeniz mümkün. Sorunlarınızı iyimser bir yaklaşımla çözmeye çalışacaksınız. Sizi sınırlayan konuları ortadan kaldırmaya hazırlanın. Farklı bir ortamda tanışacağınız mevki ve kariyer sahibi bir kişiden sürpriz birteklifi alma olasılığınız var. Gereksiz harcamalardan kaçınmayı biliyorsunuz, tasarruf uğruna isteklerinizden fedakarlık yapmanız gerekebilir. Bir süre kırmızı et yememeniz, sağlığınız açısından çok faydalı olacak

28 Ocak 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 13' 43" R
Ay
Koç
19° 45' 32" R
Merkür
Başak
17° 42' 09" R
Venüs
Terazi
25° 50' 20" R
Mars
Yengeç
08° 41' 34" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 23"
Satürn
Balık
15° 09' 23"
Uranüs
Boğa
27° 07' 16"
Neptün
Balık
28° 33' 05"
Plüton
Oğlak
29° 45' 31"
Chiron
Koç
22° 18' 47"
Lilith
Terazi
09° 06' 58"
True Node
Koç
06° 37' 01"
Son Güncelleme : 19/09/2024 19:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>