Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Güvenliğini Artırıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ocak 2024, Pazartesi

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal olarak kendinizi zorluk içerisinde hissedebilirsiniz. Olumsuzlukların son bulması için elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan da uzak durmalısınız.

Daha sabırlı olmalısınız. Başarıya giden yolda emin adımlar atmanız gerekiyor. Ayrıca, bilinç altınızdaki olumsuz düşünceleri de kendinizden uzaklaştırmaya çalışın.

Gelir ve gider arasındaki sorunları tamamen çözüme kavuşturmaya çalışmalısınız. Fırsatları lehinize çevirmek için ne gerekiyorsa onu yapmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duymak istediklerinizi değil duymanız gerekenleri işiteceğiniz bir gündesiniz. Farklı bir bakış açısı elde edebilir, kendinize ve muhatabınıza dair düşüncelerinizi değiştirebilirsiniz. Hayatın gerçekleri her zaman acı değildir.

29 Ocak 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal bir gün geçirebilirsiniz, Balık burcu. İç dünyanızda bazı derin düşüncelere dalmak isteyebilir ve kendi kendinizle daha fazla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Bu enerji, ilişkilerde bazı sıkıntılara neden olabilir, bu yüzden iletişimde dikkatli olmanız önemlidir. Kendinizi ifade etme konusunda zorluklar yaşayabilirsiniz, bu yüzden duygularınızı açıklamakta zorlanabilirsiniz. Yakın ilişkilerde anlayış ve sabır göstermeniz önemlidir. Gün boyunca gevşemeye ve kendinize zaman ayırmaya çalışın. Duygusal denge ve ruh hali için meditasyon veya yoga gibi rahatlama tekniklerini deneyebilirsiniz.Umuyorum ki bu bilgiler size yardımcı olur. İyi günler dilerim!

29 Ocak 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine vakit ayıramadığını fark edeceksin. Akşam saatlerinde arkadaşlarınla dışarı çıkmak için planlar yapacaksın. Ev dışında farklı bir alanda olmak seni mutlu edebilir. Finansal konularda geleceğini güvence altına almak isteyebilirsin. İlişkisi olan bir Balık burcuysan, ilişkinin sıradanlaştığını düşünebilirsin.

29 Ocak 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizin sizinle ilgili fikirlerini öğrenmek isteyebilirsiniz. Burada güçlü olmalı ve kendinizle yüzleşmenin önemini hatırlamalısınız. Duyacaklarınız karşısında sert tepkiler göstermek yerine bunların neden kaynaklandığına odaklanmalısınız. 

29 Ocak 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konular sizi daha fazla meşgul edebilir. Karşınızdakine kendinizi ifade etmek için çaba gösterebilirsiniz. İş hayatınızda sözleşmeler gündeme gelebilir. Bazı konulardaki değişiklikler sizi zor duruma sokabilir. Gün içinde sosyal konularla ilgilenmek sizi rahatlatabilir. Tamamladığınız işleri tekrar kontrol etmenizde fayda var.

29 Ocak 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde özellikle ikili ilişkilerde tüm suçu kendinizde ya da karşı tarafta aramayıp dengeyi kurmaya çalışmalısınız. Artık aşk hayatınıza mantık girmeli.

29 Ocak 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş ve eğitim konularında etrafındaki insanlardan destek alabilirsin. Kafanın karıştığı konularda destek alabilmelisin. Çevrendeki insanlarla iletişimini kuvvetlendirmek için de güzel bir yol olacak bugün.

29 Ocak 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün daha özgür, daha kabul edici ilişkilerden keyif alıyorsunuz. Gün bağ kurmanıza ve iletişiminize fayda sağlayabilir. Şimdi aydınlatıcı tartışmalar gerçekleşebilir. Özellikle konuşmalarınızda etkileyicisiniz. İyi fikirler etrafınızda serbestçe akıyor ve bu durum özellikle arkadaşlarınız ilişki kurduğunuz ve etkileşimde bulunduğunuz durumlarda geçerlidir. Bugün güçlü bir zihinsel uyarım ve merak teması var ve tempo değişikliği canlandırıcı olabilir. Motivasyonunuzu ve iyimserliğinizi yeniden kazanıyorsunuz ve beyin fırtınası, işbirliği yapabilir veya fikir ve planları paylaşabilirsiniz, belki onları daha iyi hale getirebilir veya sadece süreçten keyif alabilirsiniz. Gelecek için güçlü, motive ve iyimser hissetmek için genel olarak iyi bir gün.

29 Ocak 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda sezgisel yeteneğinizin çok güçlü olması, bazı ideallerinizi ortaya çıkarırken sizi de farklı kılıyor. Parasal konularda yaşadığınız iniş ve çıkışlar yaşamınızı zorlaştırabilir. Finansal desteğe ihtiyacınız var.

29 Ocak 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu dönemi aileniz ve akrabalarınızla bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. Akraba ilişkilerinize göstereceğiniz ihtimam, herkes tarafından sevinç ve memnuniyetle karşılanacak. Aile içinde eskiden kalan düşmanlıklar varsa, bunları çözmek için son derece uygun bir zamandasınız.

29 Ocak 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün partner, ortaklık, mahkeme konularına odaklanabilirsiniz ve beraber seyahat, eğitim planı yapabilirsiniz. Yeni bir sözleşme, imza gündeme gelebilir. Sosyal çevrenizin desteği sizinle olacak. Gününüz şahane geçsin.

29 Ocak 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Uzakta olan sevgilinizden alacağınız haberler sizi mutlu edecek. Böylece içine düşmüş olduğunuz endişe ve kuruntulardan kurtulacaksınız. Gün içinde dostlarınızla beraber geçireceğiniz vakit sizi olumlu etkileyecek. Kariyerinizi ilgilendiren konularda sizden tecrübeli, üst düzeydeki insanların sözlerine kulak verin. Ayrıca hayata geçirmeyi düşündüğünüz projelerinizle ilgili işlerde ortaklaşa çalışmalar söz konusu. Sizi etkileyen maddi sorunları ortadan kaldıracaksınız.

29 Ocak 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 12' 29" R
Ay
Koç
19° 26' 40" R
Merkür
Başak
17° 39' 50" R
Venüs
Terazi
25° 48' 48" R
Mars
Yengeç
08° 40' 52" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 18"
Satürn
Balık
15° 09' 28"
Uranüs
Boğa
27° 07' 17"
Neptün
Balık
28° 33' 07"
Plüton
Oğlak
29° 45' 32"
Chiron
Koç
22° 18' 50"
Lilith
Terazi
09° 06' 50"
True Node
Koç
06° 37' 00"
Son Güncelleme : 19/09/2024 19:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>