Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Harcamalara Dikkat! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ocak 2024, Salı

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha sabırlı olmanız gerekiyor. Anlaşılabilir adımlar atmanın her açıdan daha önemli olabileceğini de unutmamalısınız. Hata yapmadığınız sürece her şey istediğiniz gibi olabilir. Kontrolü tamamen elinizde bulundurmanız gereken bir gündesiniz.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışmalısınız. Doğru planlama sayesinde başarıya ulaşmanızın çok da zor olmayacağını bilmelisiniz. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmanız gerekiyor.

Maddi anlamda kendinizi toparlamanız gerekiyor. Sabırlı olmanızın daha önemli olabileceğini de unutmayın. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi fiziksel olarak iyi hissetmek adına estetik ve operasyonlarla ilgili araştırmalar yapabilirsiniz. Bir sağlık sorunu ve ekonomik sıkıntı oluşturmayacak şekilde bunu planlamak önceliğiniz olmalıdır. Ama her şeyden önce bu isteğinizin altında yatan gerçek nedeni ya da dürtüyü tespit etmelisiniz; başka türlü halledilebilecek sorunlar için kendinizi riske atmayın.

30 Ocak 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal bir gün geçirebilirsiniz, Balık burcu. İç dünyanızda derin bir yolculuğa çıkabilir ve duygusal olarak hassas hissedebilirsiniz. Başkalarının enerjilerinden etkilenme eğiliminiz olabilir, böyle durumlarda sakin kalmaya özen göstermelisiniz. İletişimde seçici davranabilir ve duygusal ifadelerde bulunabilirsiniz. Ancak, kendinizi ifade etmekten çekinmeyin ve duygusal ihtiyaçlarınızı karşılamak için adımlar atın. İçsel gücünüzü keşfetmek ve sakinleştirici aktivitelere yönelmek için zaman ayırmanız da faydalı olacaktır. Duygusal denge ve anlayışa odaklanarak, günü daha pozitif bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

30 Ocak 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır ilişkisi olmayan bir Balık burcuysan, eskiden konuştuğun bir kişiyle aranda yeniden bir iletişim başlayabilir. Bu sefer daha sağlam ilerlemek istiyorsun. Bir süredir görüşmediğin arkadaşın hakkında ilginç haberler öğrenebilirsin. Kredi kartı borçların başınaaçabilir. Maddi planlama yapman şart!

30 Ocak 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaptıklarınızın karşılığını ne yönde alacağınızı bilmek isteyebilirsiniz. Bugün gerçekleri konuşun ve kurallara göre hareket edin. Hayatınızı belirgin bir çerçevenin içine dahil edebilirsiniz. 

30 Ocak 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz konulardaki sıkışıklıklar sizi endişelendirebilir. Ortaklı konularda kendinizi rahatsız hissedebilirsiniz. Bazı konuları çözmek ve yön kazandırmak için çaba sarf edebilirsiniz. Gün içinde kriz yaratabilecek durumlar meydana gelebilir. Sakin kalmanızda fayda var. Rutin işlerinizle ilgilenebilirsiniz.

30 Ocak 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Doğal bir gerginlik süreci ile karşı karşıya kalabilirsiniz ancak bu süreç hem geçici hem eğiticidir. Kriz yönetimi konusundaki başarınıza odaklanmalısınız.

30 Ocak 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Daha önceden yaşadığın kötü olayların etkisini atmak isteyeceğin bir gün. Nostaljik bir havaya girerek başına gelenleri düşünüp üzülmek yerine geleceğine odaklanıp daha pozitif kararlar alabilirsin.

30 Ocak 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün sosyal hayatınıza dair heyecan verici iç görüler olabilir veya kişisel bir ilginin uyanışı mümkündür. Bugün bir eylem veya fikirden ilham alıyor, bir planı uygulamaya hazır hale geliyorsunuz. Engellerinizi biraz olsun unutma eğilimindesiniz ve bu, bir tümseği aşmak veya geçmişte ertelediğiniz bir şeyi yapmak için yeterli. Hayat, bazı değişiklikleri yapmanıza yetecek kadar hızlanıyor! Enerjinizi olumlu faaliyetlere yönlendirmek iyi olabilir. Sosyal hayatınız hoş bir şekilde hareketli olabilir ve bu da hayatı ilginç kılabilir. Artık kendinizi daha açık ve cesur bir şekilde ifade etme eğilimindesiniz ve özel projeler veya fikirlerle yeni yollar açabilirsiniz.

30 Ocak 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ani kararlar almaktan kaçınmalısınız. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başarabildiğiniz sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmayın. Sınırları lehinize çevirmek için uygun zamandasınız. Ayrıca, ikili ilişkiler söz konusu olduğunda ise, ani ve sert tepkiler ortaya koymamanızın daha iyi olabileceğini de unutmayın.

30 Ocak 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaş çevrenizdeki ilişkiler gittikçe derinleşecek ve size ömür boyu unutmayacağınız bazı deneyimler yaşatacak. Özellikle yakın arkadaş çevrenizde oluşacak olumlu bir grup dinamiği sizi hedefinize öyle hızlı ulaştıracak ki buna kendiniz de şaşıracaksınız. Herkesi olduğu gibi kabul edin ve enerjiyi serbestçe akışına bırakın.

30 Ocak 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün finans, özel hayat, sağlık konularına odaklanabilirsiniz ancak harcamalarınız artabilir. Gününüz şahane geçsin.

30 Ocak 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle ilgili planlarınızda değişiklikler olabilir. Düşüncelerinizi açıklamadan önce bir kez daha gözden geçirmenizde fayda var. İyimser ve sakin olmaya çalışın. Mesleğinizle ilgili sabır ve azminizin karşılığını almak üzeresiniz, arzu ettiğiniz sonuca bu kadar yaklaştıktan sonra geri dönmek olmaz, biraz daha dişinizi sıkın. Bazı borçlarınızı kapatmak için paraya ihtiyacınız var! Ailenizin bu konudaki desteğini çekinmeden kabul edin. Ağır, yağlı yiyeceklerle karaciğerinizi zorlamaktan kaçınmalısınız

30 Ocak 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 35' 28" R
Ay
Koç
09° 52' 42" R
Merkür
Başak
16° 29' 43" R
Venüs
Terazi
25° 02' 34" R
Mars
Yengeç
08° 19' 28" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 52"
Satürn
Balık
15° 12' 17"
Uranüs
Boğa
27° 07' 51"
Neptün
Balık
28° 34' 10"
Plüton
Oğlak
29° 45' 55"
Chiron
Koç
22° 20' 21"
Lilith
Terazi
09° 02' 38"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 04:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>