Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Aktif Bir Gün! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ocak 2024, Çarşamba

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek problemlerle karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. İstenmeyen sorunları ortadan kaldırmanız gereken bir gün. İlişkinize vermiş olduğunuz değeri net olarak belli etmeye çalışın.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışmalısınız. Neler başarabileceğinizin farkına varmanız gereken bir gün. Tersliklerin önüne geçmeye çalışın.

Parasal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Önceliklerinizi doğru belirlemeniz gereken bir gün. Fırsatları doğru anlamda değerlendirmeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kaçtığınız her şey sizi takip eder. Bu yüzden gereksiz bir koşturmanın ve telaşın içinde yer almamaya çalışmanızda fayda var. Olumsuz ve korkutucu bir durumu alt etmenin en güzel yolu, onun karşılığındaki duygu ve durumları geliştirmektir.

31 Ocak 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal bir gün geçirebilirsiniz, Balık. İçsel dünyanızda birçok düşünce ve duygu dalgası yaşanabilir. Kendinizi biraz hassas hissedebilirsiniz ve etrafınızdaki insanların enerjilerinden etkilenebilirsiniz. Bu nedenle, kişisel alanınıza dikkat etmek ve gerektiğinde kendinize zaman ayırmak önemlidir. İçsel huzurunuzu korumak için meditasyon veya yoga gibi rahatlama tekniklerini deneyebilirsiniz. İş veya okul hayatında stresli durumlarla karşılaşabilirsiniz, ancak esnek ve sabırlı olmak sizi bu zorlukların üstesinden gelmenizde yardımcı olacaktır. İlişkiler alanında yeni başlangıçlara açıksınız, bu nedenle kendinizi duygusal bağlantılara açabilirsiniz. Ancak, kararlarınızı aceleyle vermekten kaçınmanız önemlidir. Özellikle finansal konularla ilgili atacağınız adımlarda dikkatli olmanızda fayda var. Kendinizi sevdiklerinize ve ruh halinize iyi gelecek aktivitelere yönlendirmek size iyi gelecektir. Bugünü huzurlu bir şekilde tamamlamak için empati yapmak ve kendinizi dinlemek önemlidir.

31 Ocak 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Küçük davranışları kafaya takman, çevrene olumsuz olarak yansıyabilir. İş yerinde alınacak kararlar, olumsuz gibi görünse de ilerleyen günlerde avantajına dönebilir. Sosyal açıdan oldukça aktif bir gün geçirebilirsin. İlişkisi olan bir Balık burcuysan, partnerinle uzun zamandır gitmek istediğiniz mekâna gidebilirsiniz. Ailendeki bireylere empatiyle yaklaşman aranızdaki bağları güçlendirecek.

31 Ocak 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Empati yoksunluğu hayallerin dengesini bozabilir. Bugün bu dengenin iki yönlü olduğunu, sadece karşınızdaki kişiden değil sizden de kaynaklanan durumlar doğabileceğini düşünmelisiniz. İnsanları yönlendirmek yerine onların hislerini anlamaya çalışın.

31 Ocak 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ortaklı konulara yön kazandırmak isteyebilirsiniz. Finansal konularda karşılaştığınız engellerle mücadele edebilirsiniz. İlgilendiğiniz konuları daha iyi hale getirmeye çalışabilirsiniz. İlerleme sağladığınız işlerden paralar gelebilir. Akşam saatlerinde kadın arkadaşlarınızla birlikte olabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeme gelebilir.

31 Ocak 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Taşınma ya da ev bağlantılı konularda başarı elde edeceğiniz bir gündesiniz. Uzaklarda yaşayan dostlarınız ile haberleşeceksiniz.

31 Ocak 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlarınla vakit geçirmek için güzel bir gün. Bir süredir vakit ayıramadığın arkadaşların varsa onlarla bir plan yapabilirsin. Bugün sevdiklerinle vakit geçirmek seni çok keyiflendirecek.

31 Ocak 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün başkalarıyla güçlendirici yollarla bağlantı kurmak için mükemmel bir konumdasınız. Size fayda sağlayacak ilişkiler ve köprüler kurmaya odaklanabilirsiniz. Gün ilerledikçe, en iyi sonuçlar için planlarınızı oldukça açık ve beklentilerinizi gerçekçi tutmayı hedefleyin. En kolay yol, sıradan şeylerden ve insanlardan çok fazla şey beklemekten kaçınmaktır. Şimdi biraz karamsarlık veya kafa karışıklığı olabilir ancak yalnızca güvenilir sonuçlara varmaya odaklanmışsanız veya gününüze çok fazla şey sığdırmaya çalışıyorsanız. İnsanlar durumları daha kolay yanlış değerlendiriyor veya geçmişteki kötü planlamanın küçük ama sinir bozucu sonuçlarına daha çok katlanıyorlar. Taze veya yeni bir yaklaşım sizi meşgul edebilir ve sürprizlere yer kalırsa daha da iyi olur.

31 Ocak 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sözel ifadeler noktasında daha özenli olmalısınız. Sergileyecek olduğunuz yaklaşımların büyük ölçüde değişiklik gösterme ihtimali var. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başarabildiğiniz sürece pek sorunla karşılaşmayacaksınız. Her şeyin daha da iyiye gidebileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Hata yapmamaya çalışın.

31 Ocak 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem ruh hem vücut sağlığınız açısından zirvedesiniz. Başkaları da sizin bu ışıl ışıl parlayan, güven verici ve olumlu enerjinizin farkında. Yaydığınız enerji yakın çevrenizdekileri etkisi altına alarak, daha kısa bir süre öncesine kadar hayal bile edemediğiniz noktalara ulaşmanızı sağlayacak. Bu enerjiden yararlanın ve bu olumlu döneminizi ziyan etmeyin.

31 Ocak 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün finans, özel hayat, sağlık konularına odaklanabilirsiniz. Sosyal çevrenizle ilgili bazı sorunlar gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

31 Ocak 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugünlerde elinizi attığınız her şeyin ters gitmesi sizi gerginleştiriyor. Yaşadığınız aşk hızını yitirmiş ve monotonlaşmış durumda. Üreticiliğiniz durmuş ve ilişkiniz üzerinde baskı yapıyor. Bunun beraberinde gelen maddi sıkıntılar, yaşamınıza negatif boyutlar yüklemiş durumda. Tüm bunlara rağmen kısa bir süre sonra bunları aşacak ve eski mutluluğunuza döneceksiniz. Size yapılan tasarruf uyarılarını biraz ciddiye alın! Ufak diye önemsemediğiniz sağlık problemleri başınızaaçabilir.

31 Ocak 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 35' 04" R
Ay
Koç
09° 46' 22" R
Merkür
Başak
16° 28' 57" R
Venüs
Terazi
25° 02' 04" R
Mars
Yengeç
08° 19' 14" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 50"
Satürn
Balık
15° 12' 19"
Uranüs
Boğa
27° 07' 51"
Neptün
Balık
28° 34' 11"
Plüton
Oğlak
29° 45' 56"
Chiron
Koç
22° 20' 22"
Lilith
Terazi
09° 02' 35"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 03:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>