Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Maillerinizi Kontrol Etmeyi Unutmayın Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ağustos 2023, Pazar

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 100%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda biraz daha karmaşık hissetmeye başlıyorsunuz. Doğru adımlar atmanın her açıdan önemli olabileceğini unutmamanız gerekmekte. Elinizden gelenin en iyisine ihtiyacınız var.

Çekincelerinizi tamamen bir kenara bırakacak ve adım adım ilerlemeye çalışacaksınız. Sorunlar üzerinde etkinlik gösterebildiğiniz sürece her şey daha da iyiye gitmeye başlayacak. Bilinçli olmanız gereken bir gün.

Parasal yönden olumlu etkiler alabilirsiniz. Yaşamsal konularda herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacak olmanız da önemli. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atabildiğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınız boyunca neyden kaçtıysanız onunla bir şekilde karşılaşmış olabilirsiniz. Bugün buna bir son vermek adına adım atmalısınız. Bir şeylerden kaçmanın size bir kazancının olmadığını gördükçe burada kendinizi zorlamak yerine artık tersine hareket etmelisiniz.

20 Ağustos 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün, içsel huzuru bulma ve ruhsal dengeyi sağlama arzusu sizi yönlendirebilir. Meditasyon, yoga veya doğa yürüyüşleri gibi aktiviteler, zihinsel ve duygusal dengeyi bulmanıza yardımcı olabilir. Aynı zamanda yaratıcı projeler üzerinde çalışmak da içsel rahatlamanızı destekleyebilir.

20 Ağustos 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Pazar gününüzü arkadaşlarınızla vakit geçirerek taçlandırıyorsunuz. Evli Balık burcuysanız, bugün evdeki görevleri eşinizle paylaştırarak yükünüzü hafifletebilirsiniz. İşlerinizi daha hızlı hallederek kendinize de vakit ayırıyorsunuz. İş başvurusu yaptığınız kurumdan mail alabilirsiniz.

20 Ağustos 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlık sorunlarınız ya da kilo problemleriniz gündeme gelebilir. Hiçbir şey yapmadan her şeyin düzelmesini beklemek gibi bir hataya düşmemelisiniz. Listelerinize ve tedavilerinize sadık kalarak ilerlemeli, yaşam düzeninizi kesin olarak buna uygun hale getirmelisiniz. Bazı şeyleri belli zamanlarda yaparsanız sonuçlarını da sadece belli zamanlarda görebilirsiniz, rutinlerinizi buna göre belirleyin.

20 Ağustos 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bazı endişe yaratan durumları ya da kendi hassasiyetlerimizi anlamaya çalışmalısınız. Kimi zaman korkularla yüzleşmek gerekebilir.

20 Ağustos 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda yapınızda iletişim yetenekleri olsa da yine de bu yetenekleri bilgece kullanmanız gerekebilir. Nazara dikkat etmeniz gereken bir gün.

20 Ağustos 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sorumluluklarına daha sıkı sahip çıkmalısın. Günün sonunda kendine daha fazla zaman ayırabilmek için gün içinde üzerine düşeni yapman gerekecek. Her işi zamanında yapmaya çalışmak sana fazlasıyla yardımcı olacak.

20 Ağustos 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün sizi kendinizi ve son olayları anlamak için zaman ayırmaya teşvik ediyor. Duygularınızı kovmak yerine üzerinde oyalanmak için iyi bir zaman. Aynı zamanda, duygu ve algıları karmaşıklaştıran mevcut küçük zorlu yönlerle pekiştirilen bir bekleme zamanı. Gün, tefekkür ve gözlemden yanadır, daha derin ihtiyaç ve arzularınızla bağlantı kurmak için bir şekilde göz ardı edebilir veya kendinizi normal faaliyetlerden çekebilirsiniz. Kendinizi daha derin düşünce veya konsantrasyon gerektiren bir şeye odaklayabilirsiniz ancak, daha önce tamamlandığını düşündüğünüz şeyleri yeniden işleme veya yeniden yapma ihtiyacını keşfedebilirsiniz. Tekrar ve tekrar aynı konular üzerinde durmaktan kaçının.

20 Ağustos 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Atılımlarınız için uygun bir gün. Güçlü bir şekilde ele alacağınız konuların küçük detayları canınızı sıkmasın. Olayların ayrıntıları üzerinde dururken, yapacağınız ön çalışmalar için belli bir strateji uygulamalısınız.

20 Ağustos 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedefiniz, değişen koşullar nedeniyle bir kez daha ellerinizden kayıp gidiyor. Bunun moralinizi bozmasına izin vermeyin ve oturup durumunuzu enine boyuna düşünün. Belki de her şey ilk bakışta göründüğü gibi değildir ve bazı tedbirler alarak hasarı azaltmanız mümkün olacaktır. Olmasa bile şöyle düşünün: varılacak yerden ziyade yolculuktur önemli olan.

20 Ağustos 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Gelişmeler üzerinde etkinlik göstermekte zorlanmayacaksınız. Aldığınız haberler neticesinde her şeyin daha da iyiye gitme ihtimali var. Denge kurabildiğiniz sürece olumsuzluk yaşanmayacak. Adım adım ilerlemenin yollarını aramalı ve elinizden geleni yapmalısınız. Kontrolü tamamen elinizde bulundurmanız gerekiyor.

20 Ağustos 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Uzun vadeli işler için uygun bir zemin düşünüyorsanız, ihtiyacınız olan konunun özelliğini tam olarak araştırmalısınız. Bugün Ay'ın konumu, size detaylar ve gerekli alt yapı için, bazı ip uçları sunacaktır. Hırslı hedefleriniz ve ısrarcı tavırlarınızla başaramayacağınızyok. Derin fakat pratik düşüneceğiniz bir gün içindesiniz.

20 Ağustos 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 42' 20" R
Ay
Boğa
27° 05' 36" R
Merkür
Başak
22° 24' 33" R
Venüs
Terazi
28° 55' 43" R
Mars
Yengeç
10° 06' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 51' 25"
Satürn
Balık
14° 58' 13"
Uranüs
Boğa
27° 04' 52"
Neptün
Balık
28° 28' 53"
Plüton
Oğlak
29° 44' 03"
Chiron
Koç
22° 12' 35"
Lilith
Terazi
09° 23' 48"
True Node
Koç
06° 38' 34"
Son Güncelleme : 22/09/2024 08:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>