Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
İletişime Açıksın! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ağustos 2024, Salı

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha duygusal hissedeceksiniz. Olur olmadık şeylere alınganlık gösterme ihtimaliniz var. Gerginlikleri kısa zaman içerisinde çözüme kavuşturmaya çalışın. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz.

Zorluk yaşanabilir. Gelişmeler üzerinde etkinlik göstermek isterken hata yapmaktan kaçınmalısınız. Çabalarınızın karşılığını alabileceğiniz bir süreçtesiniz ancak bunun için biraz daha zamana ihtiyacınız var.

Finansal olarak istediklerinize daha rahat ulaşabileceksiniz. Elinize geçen fırsatları daha net değerlendirmeye çalışın. Güzel gelişmelerle karşılaşabileceğiniz bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kişisel imajınız ve dış dünyaya yansıttığınız yönler hakkında derin bir içsel değerlendirme yapabilirsiniz. Kendinizi daha iyi tanıyabilir ve kişisel hedeflerinize ulaşmak için yeni bir yol haritası oluşturabilirsiniz. Kişisel bakımınızdaki ürün sayısını azaltmanız cildiniz için daha iyi olabilir.

20 Ağustos 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün için Balık burcu için şanslı bir gün olabilir. İletişim becerilerinizle ön plana çıkabilir, karşılaştığınız insanlarla anlayışlı ve uyumlu bir şekilde iletişim kurabilirsiniz. İş hayatınızda yaratıcı fikirler ortaya koyabilir, projelerinizi etkili bir şekilde yönetebilirsiniz. Aşk hayatınızda romantik ve duygusal bir gün geçirebilirsiniz. Sevdiklerinizle keyifli zamanlar geçirebilir, ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermekte fayda var, dengeli beslenmeye ve düzenli spor yapmaya özen göstermelisiniz. Keyifli ve güzel bir gün geçirmenizi dilerim!

20 Ağustos 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün iletişime oldukça açıksın. Yakın çevrendeki kişilerle yapacağın sohbetlerde espriler havada uçuşabilir. Uzun süredir mide ağrılarıyla mücadele ediyorsan, profesyonel yardım almanda fayda var. Sağlığınla ilgili konuları arka plana atmamalısın. Ailenden güzel bir haber alabilirsin.

20 Ağustos 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizi olduğunuzdan daha ileriye taşımayacak konulara ve kişilere kafa yormamalısınız. Kimden bilgi aldığınızı önemseyin. Bazı keşifleri sizin yapmanız daha sağlıklı olabilir.       

20 Ağustos 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sevdiğiniz şeylere odaklanabilirsiniz. Kişisel hassasiyetiniz olduğu konular ön plana çıkabilir. Duygusal konularda tepkisel davranabilirsiniz. Hassas olduğunuz konuları kurcalayabilirsiniz. İlişkileriniz ön plana çıkabilir. Sorumlu olduğunuz işlerde ilerleme sağlamak için çalışabilirsiniz. Mücadele ettiğiniz konularda girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz.

20 Ağustos 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İletişimsel kopukluklara karşı önlem almanız gerekebilir. Seyahat için uygun bir zaman olmamakla beraber ev içerisinde de alacağınız haberler stresinizi arttırabilir.

20 Ağustos 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatınız boyunca neyden kaçtıysanız onunla bir şekilde karşılaşmış olabilirsiniz. Bugün buna bir son vermek adına adım atmalısınız. Bir şeylerden kaçmanın size bir kazancının olmadığını gördükçe burada kendinizi zorlamak yerine artık tersine hareket etmelisiniz.

20 Ağustos 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün bazı şeyler istediğiniz gibi ilerlemeyebilir ancak bu hayal kırıklığının sizi yönlendirmesine izin vermekten kaçının. Sorumluluklarınızı yerine getirmek için ihtiyaç duyduğunuz alanı elde etmeyi hedefleyebilirsiniz. Aynı zamanda, dinlenme veya duygusal tazelenme ihtiyacınızı göz ardı ettiyseniz, bugün sizi daha iyi bir iş-yaşam dengesi bulmaya teşvik edebilir. Zihinsel sağlığınıza dikkat etmek şu anda özellikle önemli ve gerekli olabilir. Ruhunuza zarar vermek uğruna günlük rutinlerinize veya işinize çok fazla odaklandıysanız, aniden ve güçlü bir şekilde mola verme ihtiyacı hissedebilirsiniz.

20 Ağustos 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Uzak yollarla ilgili kurduğunuz hayallerin gerçekleşmesini istiyorsanız, bazı bilgi birikimlerinizden yararlanabilirsiniz. Üstün yönleri olan akıllı kişilerden hoşlandığınız için, yüksek bir yaşam standartı peşindesiniz.

20 Ağustos 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün yeni başlangıçlar yaşanabilir sevgili balıklar. Hayalleriniz uçsuz bucaksız, bu durum size ilerde hayal kırıklığı yaşatabilir. Mantıklı düşünün, gerçekçi planlamalar yapın ve gerçeklerden kaçmayın. Psikolojik sağlığınızı ihmal etmeyin.

20 Ağustos 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün duygusal olarak kendinizi kurban psikolojisinde hissedebilirsiniz ancak sorumluluklarınız ve aile-iş dengeniz önemli olacaktır. Gününüz şahane geçsin.

20 Ağustos 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Enerjinizin gücünü herkese ispat etmek istemeniz son derece doğal. Sizin motivasyon gücünüz oldukça fazla olmasına rağmen, çoğu kez çevrenizdeki kişilerin problemleri yüzünden zaman kaybı yaşıyorsunuz. Bugün, idealist düşüncelerinizi savunurken yalnız kalabilirsiniz. Bu tür molalar, gerçekleri daha iyi anlamanıza neden oluyor.

20 Ağustos 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 42' 33" R
Ay
Yengeç
22° 28' 58" R
Merkür
Akrep
15° 15' 33" R
Venüs
Yay
07° 02' 17" R
Mars
Yengeç
25° 36' 01" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 39" R
Satürn
Balık
13° 08' 44"
Uranüs
Boğa
26° 13' 05"
Neptün
Balık
27° 40' 25"
Plüton
Oğlak
29° 40' 27"
Chiron
Koç
20° 48' 24"
Lilith
Terazi
12° 52' 31"
True Node
Koç
06° 23' 21"
Son Güncelleme : 23/10/2024 18:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>