Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Kendini Ödüllendiriyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Haziran 2023, Salı

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 60%

Bugün hoşlandığın kişi ile daha fazla vakit geçirebilir ve onu daha yakından tanıyabilirsin. Eğer hoşlandığın birisi yoksa yeni bir insan ile aranda daha güzel bir yakınlaşma olabilir. Güzel ve yeni gelişmelere kendini açmalısın bugün.

Aldığınız taktikler,ilişkilerinizdeki sorunlara çözüm olmuyor. Belki de, birtakım kişilere karşı fazla sabırlı ve nezaketlisiniz. Bu akşam evetaşımanız gerekebilir.

Parasal konulardaki fikirlerini kendine saklamak ve etrafındaki insanlar ile bazı şeyleri paylaşmamak sana daha iyi bir etki sağlayabilir bugün. Kendi işine odaklanmak ve güzel gelirleri hedeflemek için bazı fırsatları kendine saklamalısın.

Bazı konulara farklı bir bakış açısı ile yaklaşmak, stresin vücudundaki etkisini azaltman için faydalı olabilir. Sağlığını daha iyi bir noktaya getirmek için stresle mücadele yöntemlerini geliştirmen gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün etrafında olan biten her şeyi kontrol etmek isteyebilirsin. Özellikle insan ilişkilerinde karşındaki insanların nasıl hissetmesi gerektiğini düşünerek ona göre hareket edebilirsin. Ancak bazı şeyleri oluruna bırakman daha iyi olabilir.

20 Haziran 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün yoğun düşüncelerin arasında kaybolduğunuzu hissettiğiniz bir gün olabilir. Kendinizi anlamlandırma konusunda zorluk yaşayabilirsiniz. Sahnedesiniz ve spot ışıklarının tamamen size dönük olduğunu fark ediyorsunuz. Meydan okumaya hazır mısınız? Bugün bireyselliğiniz daha da ön plana çıkıyor. Kendi istek ve arzularınıza öncelik verin.

20 Haziran 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan ya da evli bir Balık burcuysan, değer verdiğin kişinin soğuk tavırlarına anlam vermekte güçlük çekebilirsin. Israrcı olman ters tepkiler almana neden olabilir. Akışına bırakmanda fayda var. Akşamüzeri kendini şımartmak için alışveriş yapabilir ya da bir süredir devam ettiğin diyetine ara vererek en sevdiğin yemekle kendini ödüllendirmek isteyebilirsin.

20 Haziran 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünü tamamen keyfi etkinliklere ve görüşmelere ayırabilirsiniz. Kontrolün sizin elinizde olduğu durumlarda motivasyonunuz daha da yükselecektir. Kendinize bu özgürlüğü sağlayan işiniz, düşünceniz ya da aldığınız tavsiye her ne ise bunu geliştirmelisiniz.  

20 Haziran 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatleri aile ile ilgili konular nedeniyle biraz zorlu geçebilir ancak öğleden sonra keyif alacağınız pek çok şey yapabilirsiniz. Biraz tembellik ederek kendinizi şımartmaya başlayın. Ayrıca sevdiklerinizle güzel şeyler planlamak, onların beklentilerini yerine getirmek sizi mutlu edecektir. Çocuklarla ilgili konular ise başka bir mutluluk kaynağı olabilir. İş hayatınızla ilgili toplantılar ve ortak çalışmalara daha fazla özen göstermek gerekiyor.

20 Haziran 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eleştirilere dozunda açık olmanızda bir sakınca yok, kendinizin en iyi hali olmanız konusunda size yardımcı olacaktır. Aşk hayatınızda hareketlenme söz konusu.

20 Haziran 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Dinlenmek istemen en doğal hakkın. Bugün kendini zorlamamak ve mümkünse kendine zaman ayırmak en iyisi. Vücudunu, zihnini ve ruhunu dinlendirmelisin. Kendine bunu hak görmen önemli olacak.

20 Haziran 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün enerjinizi özel bir projeye harcamak en doğrusu olabilir. Önemli bir projeyi veya girişimi harekete geçirebilir veya bir tanesinin temelini atabilirsiniz. Öz disiplin ve yaşamınızda daha fazla düzen, çalışmalarınıza ve iletişim projelerinize özel çaba göstermenizi sağlar. Fikirlerinize ve arayışlarınıza daha fazla saygı duyulabilir. Verimlilik için harika bir zaman. Kişisel gelişim için daha dengeli bir yaklaşımın değerini anlıyorsunuz. Ayrıca bugün, ailenizle barışma veya ev cephesine uyum ve denge getirme konusunda güçlü hissedebilirsiniz. Dengesizliklere karşı biraz daha hassassınız, ancak neyse ki sorunlu alanları düzeltmek için harekete geçmek istiyorsunuz.

20 Haziran 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sessizce işinizi yapmaktan hoşlandığınız için, bu dönemde rahatsız edilmek istemeyebilirsiniz. Her konuda yoğun duygular içindesiniz. İşinizle ilgili odaklanmak isteyeceksiniz. Her türlü konuda akıllıca kararlar vereceksiniz.

20 Haziran 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yolunuzda ilerlemeniz ilk başta düşündüğünüzden daha zor bir hal alıyor. Biri sizi planınızdan vazgeçirmeye hatta engellemeye çalışıyor olabilir. Pes etmeyin – bunu bir meydan okuma ve irade sınavı olarak görün. Ya planlarınızı savunarak ileri doğru bastırın, ya da fikirlerinizi mevcut koşullara uyarlayın. Hangisini seçerseniz seçin, hedefinizin gerçekçi olup olmadığı ve sonuna dek ilerlemenize değip değmeyeceği açığa çıkacak.

20 Haziran 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık burcu, akıllıca olmayan kararlar vermekten kaçınmalısın. Bu durumdan öğrenebileceğin her şeyi öğren. Herkesin amacını değerlendir ve geçmiş veya çocukluk anılarıyla ilgili konuları aşabilirsin.

20 Haziran 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, işinizle ilgili konularda yoğunlaşmak ve finans konularına öncelik tanımak istiyorsunuz. Kazançlar konusunda istediğiniz performansı sağlamak istiyorsanız, yapacağınız atılımlarda, risklere karşı tedbirli olmak zorundasınız. Çevresel koşullarınıza sezgisel yeteneklerinize göre değerlendireceksiniz.

20 Haziran 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 33' 18" R
Ay
İkizler
09° 19' 43" R
Merkür
Başak
24° 01' 15" R
Venüs
Terazi
29° 59' 12" R
Mars
Yengeç
10° 35' 29" R
Jüpiter
İkizler
20° 54' 15"
Satürn
Balık
14° 54' 27"
Uranüs
Boğa
27° 03' 59"
Neptün
Balık
28° 27' 27"
Plüton
Oğlak
29° 43' 35"
Chiron
Koç
22° 10' 25"
Lilith
Terazi
09° 29' 34"
True Node
Koç
06° 39' 01"
Son Güncelleme : 23/09/2024 05:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>