Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Duygusalsın! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ağustos 2024, Çarşamba

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha duygusal hissedeceksiniz ancak bu durumun doğurabileceği olumsuzlukları da ortadan kaldırmanız gerekiyor. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki tüm sorunları çözümlemeye çalışın. Güzel gelişmeler için beklemede kalmalısınız.

Mesleki olarak kendinizi daha başarılı hissedeceksiniz. Dengelerin lehinize dönme şansı bir hayli fazla. Zorlukları geride bırakmaktan ziyade mevcut konumunuzu sağlama almaya çalışın.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Zorlukları geride bırakmak için elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Daha dengeli olmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi daha derinlemesine tanımaya çalışabilirsiniz. Bilmediğiniz yönleriniz, kullanamadığınız özellikleriniz size farklı bir hava katabilir. İçeriden gelen gücün dışarıya çıkması adına çalışmalar yapmalı, daha dışa dönük ve yaratıcı davranmalısınız.

21 Ağustos 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, duygusal ilişkilerinizde derin ve anlayışlı bir iletişim kurabileceğiniz bir gün olabilir. Sevdiklerinizle duygusal bağlarınızı güçlendirebilir ve iletişimdeki sorunları çözebilirsiniz. Ay'ın konumu size içsel huzur ve dinginlik getirebilir. Bugün kendinize vakit ayırarak dinlenmeyi ve içsel dengenizi korumayı önemseyebilirsiniz. Ay burcunuzda ilerlediği için sezgileriniz oldukça kuvvetli olabilir, iç sesinize kulak vermek size fayda sağlayabilir. Ufak detaylara takılmaktan kaçının ve daha geniş bir perspektiften olaylara bakmaya çalışın. Eğitim, seyahat veya yabancı kültürlerle ilgili konularda keyifli gelişmeler yaşanabilir. Enerjinizi pozitif düşüncelere yönlendirerek bugünü daha verimli bir şekilde geçirebilirsiniz.

21 Ağustos 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Son zamanlarda yaşadığın stres dolu günler, baş ağrısı olarak sana geri dönebilir. Sağlığının olumsuz etkilenmesini neden olabilir. Akşamüzeri ailenle yapacağını sohbetlerde eskileri yâd ediyorsun. Eski günlerden konuşmak senin duygusal anlar yaşamana neden olabilir.

21 Ağustos 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer ve ilişkiler arasında çatışmalar yaşanabilir. İş hayatınızdaki sorumluluklardan arta kalanı zamanı doğru yönetememek zaman zaman yaşanabilecek bir durumdur. Kendinizi bunun içine hapsetmek yerine partnerinizden destek isteyebilirsiniz.  

21 Ağustos 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni başlangıçlar yapmak için istekli olabilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda hassasiyetler oluşabilir. İşlerinizde büyümek isteyebilirsiniz. Sorumluluklarınız artış sizi yorabilir. İkili ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. İşleriniz için daha fazla mücadele verebilirsiniz. Gün içinde teknik konulara yönelmeniz gerekebilir.

21 Ağustos 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde maddi olarak potansiyelinizi tamamen açabilmek için bolluk bilincinde kalmayı istikrarlı bir hale getirmelisiniz.

21 Ağustos 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ekonomik koşulları iyileştirmek adına ek gelir getirecek konulara ağırlık verebilirsiniz. Gündelik yaşantınızın planını buna göre düzenlediğinizde yapacağınız işlerin fazladan bir zorluğu ya da yorgunluğunu yaşamazsınız.

21 Ağustos 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün erken saatlerde işleri akışına bırakmak ve her şeyi ılımlı tutmak daha doğru olabilir. Üretken olmak ve kendinizi detaylarla ilgilenmeye adamak konusunda iyi hissedebilirsiniz. Şimdi ayrıca duygularınıza ve duygusal ihtiyaçlarınıza özel ilgi gösteriyorsunuz. Hayatınızda bazı ikilemler veya biraz hoşnutsuzluk olabilir ancak bunlar sizi iyileştirmeler yapmaya iterek güzel sonuçlanacaktır. Gün, yeni şeyler keşfetme arzunuzu kişisel sorumluluklarınız ve çekingenlik hisleriyle karşı karşıya getirebilir. Neyse ki hiçbir şeyden taviz vermeden bunu çözmeniz mümkün!

21 Ağustos 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevgili balıklar, yeni başlangıçlar yapmak istiyorsunuz. Dağılan ne varsa toparlamak, sizi zarar veren her şeyden kurtulmak ve radikal kararlar almak niyetindesiniz. Bugün hayallerinizi gözden geçirin, netleştirin. Erteleme alışkanlığınızı bırakmanız gerekiyor.

21 Ağustos 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda çıkmaz sokaktasınız. Hiçbir işiniz ilerlemiyor ve kendinizi yenilgiyi kabul etmeye hazır hissediyorsunuz. Bu gibi dönemleri bir irade sınavı gibi görün; planlarınızdan sağmamanızın ne kadar önemli olduğunu yakında anlayacaksınız. Böylece engeller ne olursa olsun ilerlemek için gereken enerjiyi kendinizde bulacaksınız. Aksi takdirde planınızdan vazgeçip, bambaşka bir açıyla yine baştan başlamanız gerekecek.

21 Ağustos 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün ilişki ve ortaklıklarınızda mükemmeli aramanız bazı hayal kırıklıklarına neden olabilir. Gününüz şahane geçsin.

21 Ağustos 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kıvrak bir zeka ve espri gücünüz sizi her anlamda farklı kılarken, bulunduğunuz ortamlardan çabuk sıkılmanıza da neden olabiliyor. Bugün, disiplinli ve sabırlı davranırsanız, günün sonunda karlı çıktığınızı göreceksiniz. Maddi konularda, çeşitli fırsatlar sizi bekliyor. Kendinize uygun olan şartları, önceden belirlemenizde fayda var.

21 Ağustos 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 42' 33" R
Ay
Yengeç
22° 28' 58" R
Merkür
Akrep
15° 15' 33" R
Venüs
Yay
07° 02' 17" R
Mars
Yengeç
25° 36' 01" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 39" R
Satürn
Balık
13° 08' 44"
Uranüs
Boğa
26° 13' 05"
Neptün
Balık
27° 40' 25"
Plüton
Oğlak
29° 40' 27"
Chiron
Koç
20° 48' 24"
Lilith
Terazi
12° 52' 31"
True Node
Koç
06° 23' 21"
Son Güncelleme : 23/10/2024 18:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>