Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Şaşırıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mayıs 2024, Salı

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 70%

İtici davranışlar ortaya koymamaya çalışın. İlişkinize yönelik adımlar atmak için daha kontrollü olmalısınız. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece sorun yaşamayacaksınız.

Beklenmedik sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Tam olarak nasıl hareket etmeniz gerektiğine karar veremeyeceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Kontrollü olmanız gereken bir gün.

Maddi anlamda kendinize çok fazla yüklenmemeye çalışın. Amaçlarınıza uygun hareket etmeniz sizin açınızdan daha iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kalbinizin sesini dinleyerek hareket ettiğinizde bazı pişmanlıklar yaşadığınızı düşünebilirsiniz. Ancak belki de, duyduklarınızı nasıl yorumlayacağınız konusunda kendinizi geliştirmeniz gerekiyordur. Bugün sosyal ve ruhsal imkanlarınızın, bunlarla yapabileceklerinizin farkında olmak adına çeşitli platformlarda araştırmalar yapabilir, kendinize yakın bulduğunuz kişilerle görüşebilirsiniz.

21 Mayıs 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, duygusal ilişkilerinizde derin bir bağ kurmak ve samimiyeti artırmak için uygun bir gün olabilir. İletişiminizi güçlendirmek için duygularınızı açıkça ifade etmeye çalışın. Ayrıca sağlığınıza da dikkat etmeniz ve egzersiz yapmanız gereken bir gün olabilir. İyi bir gün geçirmenizi dilerim!

21 Mayıs 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olmayan bir Balık burcuysan, eski partnerinden alacağın mesaj afallamana neden olabilir. Ortak bir arkadaşınız tekrar barışmanız için çabalayacak. Eğitim hayatı devam eden bir Balık burcuysan, eğitim hayatına yurt dışında devam etmek isteyebilirsin. Bunun için gerekli mücadeleyi göstermeye hazırsın.

21 Mayıs 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınız, günlük yaşamınız ve alışkanlıklarınız bazen farklı konulardan etkilenebilir. Koşullar değil sizin onları karşılama biçiminiz önemlidir. Mücadelesine değer gündemleriniz varsa bu etkiler sizi bir adım öteye taşıyacak basamaklara dönüşebilir.    

21 Mayıs 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Medya ve reklamcılık konularıyla ilgili hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Bu alanlardaki çalışmalarınızı tamamlamaya öncelik vermelisiniz. Yurtdışı bağlantılı çalışmalarınıza dair gelişmeler olabilir. Yabancılardan yana destekleyici ve olumlu bir hava gözüküyor. Ancak bu durumu somutlaştırma girişimleriniz için biraz erken olabilir.

21 Mayıs 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konular, girişim, tazminat ödenmesi gibi konularla ilgili işlerinizin kolayca hallolacağı bir gündesiniz. Yapmanız gereken işleri ertelemeyin ve inançlı olun.

21 Mayıs 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir arkadaşın ile ortak bir işe girişebilirsiniz. Ortak olarak bazı kararlar almanız gerekebilir ve yeni bir hedefe doğru birlikte hareket edebilirsiniz. Takım çalışmasının nasıl bir şey olduğunu hatırlaman gerekecek bugün.

21 Mayıs 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, şimdi yoğun bir dönem yerini daha fazla huzur, rahatlık ve sessizlik ihtiyacına bırakır. Önümüzdeki bu zaman köklerinize yeniden bağlanmak, içsel güveninizi geliştirmek ve aile hayatınızın sorumluluğunu üstlenmek için önemlidir. Gün, ev dünyanıza daha güçlü bir şekilde odaklanmanızı teşvik eder. Evinizi iyileştirmek ve güvenlik ve konfor duygularınızı geliştirmek ön planda olabilir. Aileniz ve sevdikleriniz sizi başarılı olmaya, inşa etmeye ve organize etmeye motive edebilir. Bu dönemi temelinizi güçlendirmek, yaşamınızda güvenlik ve rahatlık duygusu yaratmak için bir fırsat olarak değerlendirin.

21 Mayıs 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşantınızda farklı değerlerin önemi oldukça büyük, fakat küçük değerlere takılmanız yüzünden zaman kaybedebiliyorsunuz. Bildiğiniz konularda taviz vermek istemediğiniz için, sorunlar sizin hatanız yüzünden büyüyecektir.

21 Mayıs 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üstesinden gelinemeyecek sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Umutsuzluğa kapılmayın! Bakış açınızı değiştirin, çözüm hızla kendini belli edecektir. Başkalarından tavsiye istemekten çekinmeyin! Özel hayatınız şu sıralar dengesiz sayılır. Beklenmedik değişiklikleri sakince ele almalısınız. Daha fazla dinlenmeniz, sorumluluklarınızdan biraz uzaklaşarak kendinize zaman ayırmanız gerekiyor. Güzel bir kitap okuyarak veya küvette uzun bir banyo keyfi yaparak rahatlayın.

21 Mayıs 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili balık; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuksal alanda şanslı olabilirsiniz. Yakın çevrenizin desteği sizinle olacaktır. Gününüz şahane geçsin.

21 Mayıs 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşklarınızı farklı yaşamaktan yanasınız. Bugün, kişisel hırslarınızı ön plana çıkarmaktan korkmamalı ve olayların üzerine gitmelisiniz. Hisleriniz doruk noktasını yaşarken bile, arada gelişen olumsuz olayları düzeltme konusunda beceriniz ortaya koyabiliyorsunuz. Karşıt fikirlere karşı kendinizi savunmalısınız.

21 Mayıs 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
12° 50' 06" R
Ay
Akrep
13° 20' 54" R
Merkür
Terazi
16° 24' 20" R
Venüs
Akrep
15° 11' 43" R
Mars
Yengeç
17° 13' 10" R
Jüpiter
İkizler
21° 18' 54" R
Satürn
Balık
14° 03' 48"
Uranüs
Boğa
26° 47' 25"
Neptün
Balık
28° 07' 00"
Plüton
Oğlak
29° 39' 07"
Chiron
Koç
21° 37' 41"
Lilith
Terazi
10° 52' 37"
True Node
Koç
06° 37' 48"
Son Güncelleme : 05/10/2024 17:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>