Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Temkinli İlerliyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mayıs 2024, Pazar

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 90%

Daha karmaşık adımlar atma ihtimaliniz var. Belirsiz gibi görünen durumları ortadan kaldırmak için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız. Koşullara yönelik adımlar atmalısınız.

Beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız takdirde her şey daha iyiye gidebilir. Harekete geçmeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Maddi olarak kendinize çok fazla yüklenmekten kaçının. Gelir ve gider arasındaki sorunların son bulmasını sağlamanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize ve sevdiklerinize dair yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Bunlar çok çalışmak, emek vermek şeklinde olabileceği gibi bazı konularla uğraşmayı bırakacak şekilde de olabilir. Bakış açınızı, düşüncelerinizi değiştirdiğinizde zorluk yaşadığınız ya da endişelendiğiniz konuların da değişebileceğini görmek için kendinize bir şans verin.

19 Mayıs 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün karşılaşabileceğiniz beklenmedik durumlar sizi huzursuz edebilir, ancak sabırlı ve esnek bir tavırla yaklaştığınızda olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. İletişimde anlaşmazlıklardan kaçınmak için daha sağduyulu davranmanız önemli olabilir. Günün ilerleyen saatlerinde enerjiniz yükselerek, hedeflerinize odaklanmanız daha kolay olabilir. Uyumlu ve pozitif bir tavırla karşınızdaki insanlarla iletişiminizi güçlendirebilirsiniz. Enerjinizi olumlu alanlara yönlendirmek için bugünü fırsata çevirebilirsiniz.

19 Mayıs 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evlilik hazırlığı yapan bir Balık burcuysan, her şeyin pahalı olması partnerinle seni biraz zorlayabilir. Her şeyi hemen almaktansa ana ihtiyaçlarınıza odaklanmayı tercih edeceksiniz. İş yerinde yüzüne gülüp arkandan konuşan kişiler olduğunu fark edebilirsin. Bu kişilere karşı net bir tavır koyacaksın.

19 Mayıs 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Elde ettiğiniz ya da kazandığınız bazı imkanları değerlendirmek konusunda yardıma ihtiyacınız olabilir. Kadın dostlarınız ya da ailenizin kadın figürleriyle yapacağınız görüşmeler, hayatınızla ilgili bazı noktaları fark etmenizi sağlayabilir. Temeli iyi olan her şeyin kazandırıp mutlu edeceğini bildiğinizde hayatınıza katacaklarınız konusunda daha hevesli ve seçici olabilirsiniz.

19 Mayıs 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklaşa imkanlar ve başkalarından gelebilecek destekler söz konusu olabilir. Ancak maddi konularda karşımızdakilere güven bazı sorunlar yaratabilir.

19 Mayıs 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ekonomik kaygılarınızın arttığı bu günlerde duygusal kararlar almanız sonrası için hayal kırıklığı yaratabilir. Çok mantıklı hareket etmeniz gereken zamanlardasınız. Krizleri çözebilmeniz için risk almadan, güvenli alandan çıkmadan hareket etmeniz gerekiyor.

19 Mayıs 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün birçok işi halledebilme enerjin olacak. Birden fazla konuya odaklanacak ve birden fazla başarı elde edeceksin. Senin için önem taşıyan konulara vakit ayırmak kendini çok daha iyi hissetmeni sağlayacak.

19 Mayıs 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün kişisel ilgi alanlarınız, çalışmalarınız ve bağlantılarınızla yeni başlangıçları harekete geçiren bir enerji olabilir. Merakınız ve öğrenme arzunuz odak noktasındadır ve eylemlerinizin ve kararlarınızın önemi vurgulanır. Sizi olumlu yöne gönderen veya bakış açınızı geliştiren haberler veya bilgiler için mükemmel durumdasınız. İletişim, bağlantı kurmanın ve etrafta dolaşmanın yeni yolları önünüze açılabilir ve sizi hayat yolculuğunuzun sürücü koltuğuna oturtabilir. Zihniniz daha istekli, açık ve meraklıdır. Gün, çalışma, öğrenme ve iletişim kurma yeteneğinize olan güveninizi artırıyor ve sizi yeni zorluklarla başa çıkma konusunda güçlendiriyor.

19 Mayıs 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konuların güncellik kazanması, harcamalarınızı olumsuz etkileyecektir. Paranızı dikkatli kullanmalısınız. Harcamalarınızı kısıtlamak zorundasınız. Aklınıza taktığınız her şeyi yaşama geçirme konusunda acele ediyorsunuz.

19 Mayıs 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinizdekiler size her zamankinden daha olumlu bir şekilde yaklaşıyor. Bu elverişli dönemi, ekibinizle birlikte zor işlere girişip başarmak için kullanın. Ekibinizde oluşacak dinamik sayesinde en çetrefilli işlerin bile kolayca üstesinden geleceksiniz.

19 Mayıs 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balıklar, bugün partnerinizle,ortaklıklarınızla veya hukuki konularla ilgili beklenmedik olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu gelişmeler, ilişkilerinizi güçlendirebilir ve size yeni fırsatlar sunabilir. Bugünü sevgi ve anlayışla karşılayarak, güzel anılar biriktirin.

19 Mayıs 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenizde dikkat çekici bir şekilde hareket etmeniz yüzünden, tepki alabilirsiniz. İletişim konusunda yaşadığınız sorunların altında, duygusal takıntılarınız yer alıyor. Bugün, her türlü ortamın farklı yönlerini görecek ve kafanızda bazı kıyaslamalar yapacaksınız. Kardeşlerinizin bir sorununa yardımcı olabilirsiniz.

19 Mayıs 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
12° 50' 06" R
Ay
Akrep
13° 20' 54" R
Merkür
Terazi
16° 24' 20" R
Venüs
Akrep
15° 11' 43" R
Mars
Yengeç
17° 13' 10" R
Jüpiter
İkizler
21° 18' 54" R
Satürn
Balık
14° 03' 48"
Uranüs
Boğa
26° 47' 25"
Neptün
Balık
28° 07' 00"
Plüton
Oğlak
29° 39' 07"
Chiron
Koç
21° 37' 41"
Lilith
Terazi
10° 52' 37"
True Node
Koç
06° 37' 48"
Son Güncelleme : 05/10/2024 17:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>