Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Sakin Kalmaya Özen Gösteriyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mayıs 2024, Cumartesi

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 90%

Bugün, duygusal olarak kendinizi toparlamaya başlayacak ve sizi mutlu edecek adımlar atacaksınız. Genel olarak istediklerinize ulaşmayı başarabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

Mesleki olarak kendinizi ön planda tutma şansınız ve isteğiniz var. Karmaşık durumları lehinize çevirebileceğiniz bir süreçtesiniz.

Maddiyatla ilgili konuları gözünüzde çok fazla büyütmeyin. İstediklerinize yavaş yavaş ulaşmayı başarabileceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınıza dahil ettiğiniz her şeyi sonsuza kadar götürmek zorunda değilsiniz. Bu hissi değiştirin ve zamana, koşullara ve ihtiyaçlara göre hareket etmenin önemini hatırlayın. Estetik işlemleri, güzellik ve ruhsal iyilik halinizi öncelikli tutabilir, bu konularda yenilikler düşünebilirsiniz.

18 Mayıs 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal bir gün geçirebilirsiniz. İçsel düşüncelerinizle ilgilenmek ve duygularınızı anlamak için zaman ayırmanız gerekebilir. Kendinize şefkatli davranın ve iç sesinizi dinlemeyi ihmal etmeyin. Ani kararlar almaktan kaçının ve duygusal dengenizi korumaya özen gösterin. Sevdiklerinizle duygusal anlamda derin ve anlamlı konuşmalar yapabilirsiniz.

18 Mayıs 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günlük hayatınızı ilgilendiren noktalarda daha hassas davranışlar ortaya koyabilirsiniz. Yaklaşımlarınız konusunda değişkenlik söz konusu. Dengeleri lehinize çevirmeyi başarabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Güzel gelişmelere hazırlıklı olun.

18 Mayıs 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Olumsuz tecrübeleri, onları yaşadığınız anda bırakmayı öğrenmelisiniz. Etkisinde kalmadığınızı düşünseniz de, hala bazı izleri taşıyor olmak sizi farkında olmadan yorabilir. Bu yorgunluğu gizlemek için harcadığınız eforu, kendi hayallerinize, sevdiklerinize ve yaşamınıza aktarın. 

18 Mayıs 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında karşılıklı konularda değişikliklere açık olmak gereği var. Bugünlerde denge içeren konulara özen göstermek gerekiyor. Öğleden sonra ortaklı konularla daha fazla ilgilenmek durumunda olabilirsiniz.

18 Mayıs 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizi seven insanların sizinle alakalı yapıcı eleştirilerine kulak verin öte yandan problemlerinizi de dostlarınıza anlatın, çekingen ya da aşırı gururlu olmayın.

18 Mayıs 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün enerjinin düşük olduğunu hissedebilirsin. Bunu değiştirmek için harekete geçmen gerekecek. Canın gereksiz yere sıkkın olabilir veya bazı şeylere ilgini yitirmiş olabilirsin. Bu durumu çözmek için sana enerji verecek şeyler tüketmen gerekebilir bugün.

18 Mayıs 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün bir huzursuzluk ve hoşnutsuzluk hissedebilirsiniz. Bu, yaşam yolculuğunun doğal bir parçasıdır. Acele etmek yerine beklentilerinizi kontrol altında tutmaya ve yaratıcı bir şeyler hayal etmeye odaklanın. Para kazanmaya yönelik fikirler bol olabilir ancak harcamalarınıza dikkat etmek daha önemlidir. İnsanların hayatınıza getirebileceği hoş sürprizlere açık olun. Bu, kulaklarınızı açık tutmanız gereken bir gün; çünkü size önemli değişiklikler yapmanız için ilham verecek bir şeyler duyabilirsiniz. Yeni bir başlangıç ​​yapmaya, yeni şeyler denemeye ve ilişkilerinize farklı yaklaşmaya hazırsınız.

18 Mayıs 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İnsancıl yapınızı herkes anlamıyor ve sizi duygusuzlukla suçlayabiliyorlar. Aldırmamayı öğrendiniz; olayları takmıyorsunuz. Sürekli kendinizi aşma eğilimi içinde olmanız, sizi her konuda farklı ve anlaşılmaz kılıyor.

18 Mayıs 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem fiziksel enerjiniz hem ruhsal kavrayışınız yüksek seviyelerde. Bu dönemde akıllıca kararlar alabilme kabiliyetinizden faydalanarak planlarınızı gerçekleştirmeye çalışın. Dikkat, işi tembelliğe vurursanız pek fazla sonuç elde edemeyeceksiniz. Bu dönemde karşılaştığınız her duruma uygun davranma kabiliyetiniz de var, yararlanın!

18 Mayıs 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Son zamanlarda güzel arkadaşlık ilişkileri kurmuş olabilirsiniz. Bu anlamda kendinizi şanslı hissediyorsunuz. Geçmişte yaptığınız hataları telafi etmek adına mevcut ilişkileriniz size müthiş bir fırsat sağlıyor. Arkadaşlarınızın değerini bilin. Duygularınızla mantığınızı dengelediğinizde ilişkileriniz daha uzun vadeli olacak.

18 Mayıs 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinizi yenilemek istiyorsanız, eski şartlarınızın size yaşattığı zorlukları tekrar yapmamaya çalışmalısınız. Karşıt ilişkilerinizde güven ararken, siz karşınızdaki kişiye bu duyguları eksik veriyorsunuz.. Zaman içinde değişen koşulların sizi değiştirmesine izin vermeli ve olayları, mantık yönünden yola çıkarak değerlendirmeliniz.

18 Mayıs 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
12° 50' 06" R
Ay
Akrep
13° 20' 54" R
Merkür
Terazi
16° 24' 20" R
Venüs
Akrep
15° 11' 43" R
Mars
Yengeç
17° 13' 10" R
Jüpiter
İkizler
21° 18' 54" R
Satürn
Balık
14° 03' 48"
Uranüs
Boğa
26° 47' 25"
Neptün
Balık
28° 07' 00"
Plüton
Oğlak
29° 39' 07"
Chiron
Koç
21° 37' 41"
Lilith
Terazi
10° 52' 37"
True Node
Koç
06° 37' 48"
Son Güncelleme : 05/10/2024 17:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>