Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Hayatına Odaklanıyorsun! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Haziran 2024, Cumartesi

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 60%

Bugün, duygularınızı ifade etme konusunda daha dengeli olmanız gerekiyor. Karmaşık durumların önüne geçmeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Mesleğinizle ilgili konularda kendinizi köşeye sıkışmış hissedecek olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Mantığa yatkın olmayan adımlar atmamanız gereken bir gün.

Maddiyatla ilgili ufak tefek sorunlar gündeme gelebilir. Gelir ve gider arasındaki sorunları tamamen ortadan kaldırmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal ortamlarda kazançlı fırsatlar yakalayabilirsiniz. Fikirlerinizi geliştirebilir ve statü yükselişi yaşayabileceğiniz gelişmeler gündeme gelebilir. Geleneksel ve yeni yatırım araçlarını araştırmanız ve bilinçli yatırım yapmanız önemlidir.

22 Haziran 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Elbette! Bugün, duygusal anlamda biraz dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Kendinizi ifade etme konusunda zorlanabilir, bazı yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsiniz. Ancak, yaşadığınız bu durumlar sizi daha da güçlendirecek ve olgunlaştıracaktır. İlişkilerinizde anlayışlı ve sabırlı olmaya özen göstermelisiniz. Aşk hayatınızda ise tutkulu ve romantik bir gün sizi bekliyor olabilir. Yaratıcı yönlerinizi ortaya çıkaracak aktiviteler yapabilir ve kendinizi ifade edebilirsiniz.

22 Haziran 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatında her işin arkasından tek başına koşturmak artık seni yorabilir. Herkesin sorumluluğunu almamaya özen göstereceksin. Hayat akıp giderken kendini hayatına odaklanmak istiyorsun. Kişisel yeteneklerine yoğunlaşarak onları geliştirmek isteyebilirsin.

22 Haziran 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Olumsuz sonuçlar almak endişesi sizi adım atmaktan alıkoyabilir. Bu durum hak ettiğiniz kazanımların da elinizden gitmesine neden olabilir. Size ait olanın size geleceğini düşünmekle süreci yönetemeyebilirsiniz; bugün emeğinize ve hakkınıza sahip çıkmak için sesinizi duyurun.

22 Haziran 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda daha fazla sorumluluk almak isteyebilirsiniz. Karşılıklı konularda daha gerçekçi olmaya çalışın.

22 Haziran 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddiyatla alakalı olarak kendinizi daha güvende hissedeceğiniz ve borçlarınızı bir nebze de olsa ödeyebilme fırsatı yakalayacağınız bir zamandasınız.

22 Haziran 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün işlerini yoluna koymak ve kendine vakit ayırmak çok daha iyi hissetmeni sağlayacak. Sorumluluklarını erken saatte yerine getirmek ve günün geri kalanını sevdiklerinle harcamaya ayırmak gününün çok güzel geçmesini sağlayabilir.

22 Haziran 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün yaptığınız her şeye yaratıcı bir bakış açısı katıyorsunuz. Şimdi her şeyi olduğu gibi söyleme eğilimindesiniz ve çoğunlukla işler iyi gidiyor. Kararlar hızlı fakat pratik olma eğilimindedir. Bir konuyu açıklığa kavuşturmak için harika bir zaman. Sorunları çözmek için ekstra enerji ve motivasyon kullanın, projeleriniz veya mevcut ilgi alanlarınız üzerinde coşkuyla çalışın ve yaşamınızdaki dağınıklığı temizlemenin yollarını arayın. Arkadaşlarınızı dahil ederek, ortak ihtiyaçları göz önünde bulundurarak hayatınızda bir miktar dengeyi yeniden sağlayın.

22 Haziran 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ayrıntılar sizin için çok önemli. Zor arkadaş seçiyorsunuz. Özelliklearkadaşlarınızın davranış biçimi çok önemli. Bugün kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Yaptığınız her yeni iş, farklı bir özen ve çok dikkat istiyor.

22 Haziran 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün herkesle iyi anlaşıyorsunuz, sizinle ilgileniyorlar ve siz de karşılığında onlara yardım ve destek vermeye hazırsınız. Alma ve verme arasındaki hoş dengeye ulaşılmış ve herkes hedeflerine varmaya çok daha yakın. Bu durum sonsuza dek sürmeyecek. Biraz mola alın, kendiniz hakkında dikkatle düşünün ve işlerin şimdiki kadar iyi yürümeyebileceği zamanlar için hazırlık yapın.

22 Haziran 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün sosyal çevrenizle ilgili belirsizlikler sonlanabilir. Gününüz harika geçsin.

22 Haziran 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özgürlük duyguları içinde hareket etmekten hoşlanmanıza rağmen, geçmişte olayların pürüzleri hala aklınızdan çıkmıyor. Yaptığınız küçük hatalarınızın etkisinden kurtulmak istemeyişiniz biraza da,sizin davranış biçimlerinizden kaynaklanıyor.Bugün çevresel olaylara karşı inatçı bir tutum takınacaksınız

22 Haziran 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Yengeç
10° 36' 55" R
Ay
Boğa
20° 53' 31" R
Merkür
Yengeç
29° 04' 14" R
Venüs
Yengeç
18° 06' 15"
Mars
Boğa
16° 40' 52"
Jüpiter
İkizler
08° 25' 59"
Satürn
Balık
19° 25' 27"
Uranüs
Boğa
25° 45' 56"
Neptün
Balık
29° 55' 54"
Plüton
Kova
01° 21' 33"
Chiron
Koç
23° 16' 21"
Lilith
Terazi
00° 17' 22"
True Node
Koç
11° 25' 30"
Son Güncelleme : 02/07/2024 03:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>