Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Anlayışlısın! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Haziran 2024, Pazartesi

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 100%

Ufak tefek problemlerle karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Tüm sorunların son bulma ihtimali var. Adımlarınızı ona göre atmaya çalışın.

Mesleki olarak biraz daha sabırlı olmalısınız. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun adımlar atmayı başardığınız sürece pek sorun yaşamayacaksınız.

Maddi olarak kendinize çok fazla yüklenmekten kaçınmalısınız. Hata yapmadığınız takdirde rahat nefes alabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aşk hayatınızda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz, hobileriniz para kazanmanızı sağlayabilir ve özgüveniniz artabilir. Duygularınıza göre hareket ederek yeni ilişkiler kurabilir ve evlilik gibi önemli kararlar alabilirsiniz.

17 Haziran 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün iletişim konularında daha esnek ve anlayışlı olabileceğiniz bir gün olabilir. İletişimde olduğunuz kişilerle daha uyumlu ve anlayışlı bir şekilde iletişim kurmaya çaba göstermelisiniz. Kendinizi ifade ederken açık ve net olmaya özen gösterin, karşı tarafın sizi yanlış anlamasını önlemek için detayları gözden geçirin. Ayrıca bugün suçlayıcı veya eleştirel tavırlardan kaçınmakta fayda var. Özellikle sevdiklerinizle ilişkilerinizde anlayışlı olmak ve ilişkilerinizi kuvvetlendirmek için çaba harcamalısınız. Umarım bugün keyifli ve pozitif bir gün geçirirsiniz.

17 Haziran 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne güzel bir kahvaltıyla başlıyorsun. Yakın bir arkadaşının maddi olarak zor günler yaşadığını duyabilirsin. Bu kişiye yardım etmek isteyeceksin ama önce kendini de güvence altına almak istiyorsun. İlişkisi olan Balık burcuysan, partnerinle biraz daha ilgi göstermen gerektiğini fark edeceksin.

17 Haziran 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başarılarınızla övünmek isteyebilirsiniz. Bu övünç sizi daha iyisini yapmak, yaptıklarınızın üzerine koymak için kamçılamalıdır. Aksi halde, çalışma ortamınızda bazı anlaşmazlıklar ya da gereksiz rekabetler doğabilir. Kendinizi ve potansiyelinizi ne uğruna harcadığınıza dikkat etmelisiniz.  

17 Haziran 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sevdiğiniz konular üzerine daha fazla yoğunlaşabilirsiniz. Yeni şeyler öğrenmek istiyorsunuz. Yaşadığınız olaylarda bütünü görmek daha kolay olabilir. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Yolculuk planlarınızda değişiklik yapabilir, yeni organizasyonlar planlayabilirsiniz. Düşünsel konular öne çıkabilir.

17 Haziran 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zoru başarmak için bilinçli çaba göstereceğiniz bugünlerde mesleki konulardaki performansınızı sergiledikten sonra evde kalmayı tercih edebilirsiniz.

17 Haziran 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Evin için masraflara girebilirsin bugün. Büyük masraflara girmeden önce iki kere düşünmende fayda var. Sürpriz misafirlere ve güzel muhabbetlere de yer açman gerekebilir. Evinde misafir ağırlamak isteyebilirsin bugün.

17 Haziran 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, gün kafa karışıklığına işaret ediyor ve sanki belli belirsiz yoldan çıkmış gibi hissedebilirsiniz. Bu, kendinden emin kararlar vermek veya bir planı ileriye taşımak için pek de ideal bir gün değil. Aşk hayatınızda ve ev hayatınızda güvenlik, rahatlık ve huzur arzunuz güçlü ancak bugün kendinizi biraz tatmin edilmemiş hissedebilir veya alışılmış olandan daha fazlasına özlem duyabilirsiniz. Geçmişte kaçırılan bir fırsat için endişelenmemeye çalışın çünkü bu sadece hayal kırıklığı yaratabilir. Bunun yerine, gelecekte daha hazırlıklı olmaya karar verin. Mümkünse ayarlamalar ve düzenlemeler yapmaya çalışın.

17 Haziran 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın arkadaşınızla kurduğunuz samimiyeti,yerinizdeki diğer ortamlara da yaymalısınız. Bu sizi daha da çok motive edecek. Alışkanlıklarınıza bağlı olmanız yüzünden, dostlar konusunda da seçici olmanıza neden oluyor.

17 Haziran 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işler pek de iyi gitmiyor. Günlük işlerinize konsantre olmakta güçlük çekiyorsunuz. Kendinizi motive etmeniz güç olsa da, karamsar olmanıza gerek yok. Elinizden gelenin en iyisini yaparsanız bir miktar başarıya ulaşabilirsiniz, ancak şimdilik fazlasını beklemeyin. Huzurunuzu ve özgüveninizi yeniden elde ettiğinizde, sorunlar da çözümlenmeye başlayacak.

17 Haziran 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat ve hukuk alanlarında ani gelişmeler olabilir. Gününüz harika geçsin.

17 Haziran 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Siz denge ve iyi niyet elçisisiniz. Birlikte olduğunuz kişileri kendi çapınızda tolere etmek için diplomatik ve zarif tarafınızı ortaya çıkarıyorsunuz. Bugün, satın alma duygularınız çok önemli. Uzun vadeli mülk ve benzeri yatırımlar için güçlü dönemlerinizden birini yaşıyorsunuz. Ev yaşantınız güçleniyor.

17 Haziran 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Yengeç
12° 34' 09" R
Ay
İkizler
18° 58' 05" R
Merkür
Aslan
02° 34' 40" R
Venüs
Yengeç
20° 37' 18" R
Mars
Boğa
18° 09' 03"
Jüpiter
İkizler
08° 52' 24"
Satürn
Balık
19° 24' 47"
Uranüs
Boğa
25° 51' 23"
Neptün
Balık
29° 55' 52"
Plüton
Kova
01° 18' 52"
Chiron
Koç
23° 18' 50"
Lilith
Terazi
00° 30' 59"
True Node
Koç
11° 09' 29"
Son Güncelleme : 04/07/2024 04:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>