Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Sürprizler Kapıda! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Haziran 2024, Perşembe

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 80%

Bugün, sizi zorlayacak herhangi bir durumla karşılaşmayacaksınız. Sorunların ilişkinize zarar vermemesine dikkat edin. Hata yapmadığınız sürece her şey daha iyiye gidecek.

Zorluk yaşamadan istediklerinize ulaşabileceksiniz. Karmaşık durumların sizi engellemesine müsaade etmeyeceğiniz bir gündesiniz.

Parasal durumunuzu zorlayabilecek harcamalar gerçekleştirmekten kaçınmalısınız. Harcamalarınızı sınırlamanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ertelediğiniz konulara tekrar dönün ve planlarınızı gözden geçirin. Yaşam enerjinizi yüksek tutmalı ve evrenin size sunduğu fırsatları değerlendirmelisiniz. Geçmişten gelen haberlere ve duyduğunuz sözlere temkinli yaklaşmanızda fayda var.

20 Haziran 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, duygusal ilişkilerde derin duygular hissedebilir ve sevdiklerinizle daha fazla zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Ayrıca,hayatınızda yaratıcı fikirler ortaya koyabilir ve başkalarını etkileyebilirsiniz. Kendinize olan güveniniz yüksek olacak ve hedeflerinizi gerçekleştirmek için kararlılıkla ilerleyebileceksiniz. Ancak, dikkat dağınıklığına ve hızlı tepkiler verme eğilimine karşı dikkatli olmanızda fayda var. Bugün, sağlığınıza özen göstermeyi unutmayın. Enerjinizi dengede tutmak için yeterli dinlenmeye ve beslenmeye önem vermelisiniz.

20 Haziran 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan Balık burcuysan, sevgilinden sürpriz bir evlenme teklifi alabilirsin. Her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş olması seni çok mutlu ediyor. Aldığın kilolar yüzünden yediğin sağlıksız yiyeceklere bir süre ara vermek istiyorsun. Besinlerini düzenleyerek bir an önce eski kilona dönmek isteyeceksin!

20 Haziran 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hukuksal problemleri profesyoneller aracılığıyla çözmelisiniz. Bir bağınızın olması, her şeyle doğrudan sizin ilgilenmenizi gerektirmez. Kendinize bir sınır koymayı deneyimlerken çevrenizdeki insanların da bunu görmesi gerektiğini unutmamalısınız.

20 Haziran 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki olaylar, sorumluluklar gündeminizi etkileyebilir. Alacağınız sorumluluklar yeni bir yön getiriyor. Gün içinde oldukça yoğunsunuz. Daha dikkatli olun. Sorumlu olduğunuz konularda engelleri aşacaksınız. Ayrıca üstlerinizden destek alabilirsiniz. Akşam saatlerinde yapacağınız sanatsal faaliyetler sizi daha mutlu kılacak.

20 Haziran 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar yoğunluğunuzun içerisinde partneriniz ilgi bekleyebilir ve bu da ufak atışmalara sebep olabilir, cümlelerinize dikkat etmelisiniz.

20 Haziran 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün etrafında olan biten her şeyi kontrol etmek isteyebilirsin. Özellikle insan ilişkilerinde karşındaki insanların nasıl hissetmesi gerektiğini düşünerek ona göre hareket edebilirsin. Ancak bazı şeyleri oluruna bırakman daha iyi olabilir.

20 Haziran 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bu kendinizi küçümsemenin zamanı değil ancak daha gerçekçi ve yapılabilir olmaları için hedefleri yeniden tanımlamanın zamanıdır. Şimdi, uzun vadeli hedeflere tekrar göz atmak iyi bir fikir olabilir. Önemli olan iyimserlik ve pratiklik arasındaki dengedir. Gün, sizi önceliklerinizi tanımlamaya ve bunlara odaklanmaya teşvik ediyor. Öyle olsa bile, içeride pek çok şey oluyor ve gün ilerledikçe başarmak istediğiniz her şeyi dengelemek zorlaşıyor. Ajandanız dolu olsa bile, gün sizi daha fazla üstlenmeye teşvik edebilir ve en iyi sonuçlar için buna karşı gelmelisiniz.

20 Haziran 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevdiğiniz insanla romantik bir gün geçireceğiniz gün bugün olabilir. Hayatınızda kimse yoksa sizi duygusal anlamda besleyecek yeni bir tanışma gerçekleşebilir. Kendinize şans verin. Hayatı bugün biraz akışına bırakın ve sadece anı yaşayın.

20 Haziran 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yolunuzda ilerlemeniz ilk başta düşündüğünüzden daha zor bir hal alıyor. Biri sizi planınızdan vazgeçirmeye hatta engellemeye çalışıyor olabilir. Pes etmeyin – bunu bir meydan okuma ve irade sınavı olarak görün. Ya planlarınızı savunarak ileri doğru bastırın, ya da fikirlerinizi mevcut koşullara uyarlayın. Hangisini seçerseniz seçin, hedefinizin gerçekçi olup olmadığı ve sonuna dek ilerlemenize değip değmeyeceği açığa çıkacak.

20 Haziran 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugünve evlilik konuları ön plana çıkabilir. Gününüz harika geçsin.

20 Haziran 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karşıt ilişkilerinizde güç savaşı vereceksiniz Her iki taraf da, kendilerini savunma yolunu seçeceksiniz.. Zorlandığınızı hissedebiliyor ve kendi şartlarınız doğrultusunda bir şeyler yapmak istiyorsunuz. Olayların sizi yönlendirmesine izin vermek istemediğiniz için, bazı pürüzlerin gündeme gelmesini normal karşılamalısınız.

20 Haziran 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Yengeç
12° 34' 09" R
Ay
İkizler
18° 58' 05" R
Merkür
Aslan
02° 34' 40" R
Venüs
Yengeç
20° 37' 18" R
Mars
Boğa
18° 09' 03"
Jüpiter
İkizler
08° 52' 24"
Satürn
Balık
19° 24' 47"
Uranüs
Boğa
25° 51' 23"
Neptün
Balık
29° 55' 52"
Plüton
Kova
01° 18' 52"
Chiron
Koç
23° 18' 50"
Lilith
Terazi
00° 30' 59"
True Node
Koç
11° 09' 29"
Son Güncelleme : 04/07/2024 04:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>