Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Duygularınla Başın Dertte! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Haziran 2024, Çarşamba

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 70%

Birlikteliğinize aşırı bir önem vermeye başlıyorsunuz. Kontrol kurma arzunuz ve isteğiniz üst seviyelere ulaşabilir. Birlikte olduğunuz kişiyi anlamsız bir baskı altına alabilirsiniz ve bundan dolayı istenmeyen tatsızlıklar da gündeme gelebilir. Biraz olsun özenli davranmanız gereken bir gün.

Yoğun enerjiniz sayesinde sorumluluklarınıza ve çalışmalarınıza gereken önemi vermeye başlıyorsunuz. Kontrol kurma arzunuz ve isteğiniz de yoğunluk göstermekte. İşbirliği içerisinde olduğunuz kişilerle aranızdaki uyum da başarıya adım adım yaklaşmanızı sağlayabilir. Yoğun olabileceğiniz bir güne giriyorsunuz.

Maddiyatla ilgili konularda kendinizi kontrol altına almanız gerekebilir. Finansal açıdan ortaya çıkabilecek tüm zorluktan kendinizi uzaklaştırmaya çalışmalısınız. Gelir ve gider arasında denge kuramadığınız takdirde sorunların artarak gelebileceğini de aklınızın bir köşesinde bulundurun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hukuksal konulardan alacağınız geri dönüşler olabilir. Hakkınızın teslim edilmesi, sonuçlanmalar almanız üzerinizden bir yükü daha kaldırabilir. Kendinizi taşımak istediğiniz yer konusunda yaşadığınız her şeyin bir kilometre taşı olduğunu kabullenmek, hayata bakışınızı ve bıraktığınız intibayı da olumlu etkiliyor.

19 Haziran 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Balık burcunu bekleyen sürpriz ve heyecan verici gelişmeler olabilir. İletişim konularında dikkatli olmanızda fayda var, çünkü yanlış anlaşılmalar ortaya çıkabilir. Özellikle aile ilişkilerinde anlayışlı ve sabırlı olmak önem kazanıyor. İş ve kariyer hayatınızda ise yaratıcı fikirlerinizle dikkat çekebilir ve başarılı projelere imza atabilirsiniz. Enerjinizi doğru yönlendirdiğiniz takdirde bugünü verimli bir şekilde geçirebilirsiniz.

19 Haziran 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşam alanının dağınık olan bölümlerini düzenlemek isteyebilirsin. Daha sade ve minimalist bir yaşam tarzını benimsemek istiyorsun. Bazı zamanlarda duygularını kontrol etmekte zorlanıyorsun. Gözyaşlarının senden bağımsız akması kendini güçsüz hissetmene neden olabilir. Duygularını kontrol altına almak istiyorsun.

19 Haziran 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlere getirmenin kolay olmadığı ilişkileriniz için bazı önyargılarınız, düşünceleriniz olabilir. Kendi kendinize bir hamle yapmak yerine karşınızdaki kişiyle görüşerek, istişare ederek hareket etmek daha akıllıca olabilir. Sanmak, bilmekten daha yüce ve güçlü değildir.  

19 Haziran 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hedeflerinize ulaşmak için yaratıcılığınızı ön plana çıkarabilirsiniz. Üstlerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Sorumluluklarınızda artış var. Ailevi işler yüzünden karışıklıklar olabilir. Uğraştığınız işleri tamamlamak için bazı konulara daha fazla önem verebilirsiniz. İş hayatında ilişkilere daha gerçekçi bakmalısınız.

19 Haziran 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Birlikte çalıştığınız insanlardan net bir yanıt almak için zamanınızı boşa harcamayın, çünkü onları ne kadar çok sorgularsanız o kadar kaçamak tavırlar takınırlar.

19 Haziran 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İmkansız olduğunu düşündüğünüz her şeyin aslında sadece düşüncelerde imkansız olduğunu bilmelisiniz. Gerektiği kadar uğraştığınız her şeyin neticeleneceğini anladığınızda adım atmak kolaylaşabilir. Bugün bir hedef tahtası oluşturun.

19 Haziran 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün romantizme veya yaratıcı arayışlara, hobilere, eğlenceye ve boş zamanlara olan ilginizi harekete geçirir. Yaratıcı yönünüzü keşfedin ve parlamasına izin verin! Gün, eğer enerjiler doğru yönlendirilirse temiz bir nefes gibi hissedilebilir. Nitekim şimdi artan hassasiyet veya alınganlık nedeniyle bir miktar sürtüşme yaşanabilir. İnsanlar sizi sinir ediyorsa soğukkanlılığınızı korumaya çalışın. Gün ilerledikçe yakınınızdaki biriyle daha kolay anlaşmaya varabilirsiniz.

19 Haziran 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Problemleri boş vermek ve unutkanlık arasında savrulduğunuz o ince çizgide üzerini kapattığınız sorunlar artarak büyümeye devam ediyor. Yanlış anlaşılmak istemiyorsanız geri çekilmemelisiniz. Korkmadan üzerine gidin, çözebildiğinizi göreceksiniz.

19 Haziran 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok şey istediğiniz gibi gitmiyor. Nereye baksanız önünüzde engeller görüyorsunuz. Ters gibi görünen bu durumları sakin bir tavırla, meydan okunacak bir oyun gibi kabul ederek halletmeye çalışın. Bir şey sizin dilediğiniz gibi gerçekleşmese de, sonunda hiç beklenmedik faydalarını görebilirsiniz. Yolunuza konulan her engel, yolculuğu daha da ilginç kılar.

19 Haziran 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat ve hukuk alanlarında ani güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Gününüz harika geçsin.

19 Haziran 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, işinizle ilgili konularda yoğunlaşmak ve finans konularına öncelik tanımak istiyorsunuz. Kazançlar konusunda istediğiniz performansı sağlamak istiyorsanız, yapacağınız atılımlarda, risklere karşı tedbirli olmak zorundasınız. Çevresel koşullarınıza sezgisel yeteneklerinize göre değerlendireceksiniz.

19 Haziran 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Yengeç
12° 34' 57" R
Ay
İkizler
19° 09' 22" R
Merkür
Aslan
02° 36' 04" R
Venüs
Yengeç
20° 38' 20" R
Mars
Boğa
18° 09' 39"
Jüpiter
İkizler
08° 52' 35"
Satürn
Balık
19° 24' 47"
Uranüs
Boğa
25° 51' 25"
Neptün
Balık
29° 55' 52"
Plüton
Kova
01° 18' 51"
Chiron
Koç
23° 18' 51"
Lilith
Terazi
00° 31' 04"
True Node
Koç
11° 09' 20"
Son Güncelleme : 04/07/2024 04:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>