Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Dikkat Çekiyorsun! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Haziran 2024, Salı

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 90%

Kendinizi ifade ederken yaratıcı özelliklerinizden yarar sağlama şansınız var. Sahiplenme isteğinizin yoğunluk göstereceği bugün içerisinde birlikte olduğunuz kişiyi daha özel hissettirme şansınız da var. Ayrıca, gereğinden fazla kıskançlık da sergilememeye çalışın. Aksi halde sorunlar yaşanabilir.

İşbirliği içerisinde olduğunuz kişilere karşı ciddi tavırlar sergilemeye başlıyorsunuz. Sorumluluklarınıza ve çalışmalarınıza verecek olduğunuz önem de üst seviyelere çıkmaya başlıyor. Düşüncelerinize uygun gelişmelerle karşılaşmasanız dahi şartlara uygunluk gösterme konusunda sorun yaşamayacağınız bir gün.

Maddiyatla ilgili konularda kendinizi daha rahat ve bağımsız hissetmeye başlıyorsunuz. Başarılı bir çalışmadan sonra elde edecek olduğunuz para, biraz olsun rahat nefes almanızı sağlayabilir. Sorunları ve sıkıntıları kendinizden uzaklaştırmayı başaracak olmanız oldukça önemli. Bu rahatlığa biraz ihtiyacınız vardı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal konularda karar vermek için doğru bir gün olmayabilir. Hislerinizden emin olsanız bile bunu nasıl yansıtacağınızı bilemediğinizde ya da doğruyu seçemediğinizde zorluklar yaşayabilirsiniz. Zamanı ve fikirlerinizi kendinize saklamanızda fayda var.

18 Haziran 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, Balık burcundaki insanlar için sosyal ilişkiler ön planda olabilir. Dostlarınızla vakit geçirmek size iyi gelebilir ve keyifli sohbetler yaşayabilirsiniz. Ayrıca duygusal anlamda güçlü bağlar kurmak da mümkün olabilir. İçsel dünyanıza odaklanmak ve kendinizle ilgili derin düşüncelere dalabilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak duygularınızı ve isteklerinizi netleştirebilirsiniz.

18 Haziran 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Verdiğin kilolar sayesinde çevrendeki kişilerden övgü dolu sözler alıyorsun. Özgüvenin artıyor. Yakın çevrendeki bir kişinin sana karşı art niyetli duygular beslediğini fark ediyorsun. Bu kişiyi çevrenden uzaklaştırmak isteyeceksin. Akşam kendine bitki ç ayı yaparak erkenden uyumak isteyeceksin.

18 Haziran 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gündelik işlerinizi yaparken dikkat dağıtıcı unsurlardan uzak durmanızda fayda var. Endişelerinizin farklı yönlere kaymaması, sizi amaçlarınızdan uzaklaştırmaması için kendinize bir disiplin, bir çizelge oluşturmanız gerekebilir. Hedeflerinize ulaştığınızda veya bir görevi tamamladığınızda kendinizi ödüllendirin. Bu, motivasyonunuzu yüksek tutmanıza yardımcı olacaktır.     

18 Haziran 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yabancılarla ilgili konularda daha hevesli olabilirsiniz. İşlerinizde akıcı koşullar söz konusu. Aldığınız destekler işlerinizi tamamlamanız için size fırsat yaratabilir. Gün içinde arkadaşlarınızla zaman geçirip fikirlerini almak isteyebilirsiniz. Tamamlamak istediğiniz konularda daha yapıcı davranabilirsiniz.

18 Haziran 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde işteki stresinizi aile ilişkilerine ve aile ilişkilerini de işe yansıtıp dengeyi sağlayamamanız büyük muhtemeldir.

18 Haziran 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Geçmişi anacağın bir gün olabilir. Eski arkadaşlıklarını, sevdiğin insanları hatırlayabilirsin. Bu kişilerle iletişime geçmeyi isteyebilir ve bunun için adımlar atabilirsin. İnsanlarla aranda daha sağlıklı bir muhabbet olabilir bugün.

18 Haziran 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün kendini ifade etme, sosyalleşme ve öğrenme için güçlü bir zaman. Hayatın hoş yanlarını görüyorsunuz ve eğlenceli bir ruh hali ortaya çıkıyor. Arkadaşlıklar son derece sıcak olabilir ve aşk ilişkileri özellikle dostane olabilir! İnsanlar doğal olarak çekiciliğinize kapılır ve siz her zamankinden daha fazla dikkat çekersiniz. Romantik, yaratıcı ve tuhaf her şey için potansiyel olarak mükemmel bir zaman. Hayatınızdaki özel birine karşı daha diplomatik veya minnettarsınız. Derin konuşmalar başlıyor ve keyifli, öğretici ve yararlı oluyor.

18 Haziran 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özel hayatınızla alakalı iyi hissedeceğiniz bir gün sevgili balıklar. Duygusal anlamda sizi tatmin eden gelişmeler yaşanabilir. Uzun süredir aranızın bozuk olduğu kişiler varsa çözüm bulabileceğiniz ve anlaşmaya varabileceğiniz bir gün. Hislerinize güvenin.

18 Haziran 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar bir kriz durumu yaşayabilirsiniz. Olayı daha da büyütmemek için elinizden geleni yapın. Olabilecek tatsız tecrübelere ve bunların yaratacağı hislere ılımlı ve sağduyulu bir şekilde yaklaşırsanız, sıkıntınız kalıcı bir hasar bırakmadan uçup gidecektir. Sağlığınıza dikkat edin.

18 Haziran 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat ve hukuk alanlarında beklenmedik gelişmeler olabilir. Gününüz harika geçsin.

18 Haziran 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddesel konuların gündeme gelmesi size olumlu katkılar sağlıyor. Yorgunluğunuzun karşılığını istediğiniz gibi alabileceksiniz.Girişimciliğinizin ses getireceğiniz siz de hissedebiliyorsunuz. Atılımlar konusunda cesur davranmalı ve kullanacağınız sözcükleri ustaca seçmelisiniz. Başarı sizden çok uzakta değil.

18 Haziran 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Yengeç
12° 35' 21" R
Ay
İkizler
19° 14' 60" R
Merkür
Aslan
02° 36' 46" R
Venüs
Yengeç
20° 38' 51" R
Mars
Boğa
18° 09' 57"
Jüpiter
İkizler
08° 52' 40"
Satürn
Balık
19° 24' 47"
Uranüs
Boğa
25° 51' 27"
Neptün
Balık
29° 55' 52"
Plüton
Kova
01° 18' 50"
Chiron
Koç
23° 18' 52"
Lilith
Terazi
00° 31' 07"
True Node
Koç
11° 09' 16"
Son Güncelleme : 04/07/2024 04:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>