Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Ketumsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mayıs 2024, Çarşamba

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 70%

Beklenmedik sorunlar gündeme gelebilir. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları kısa zaman içerisinde ortadan kaldırmaya çalışın.

Mesleki olarak kendinize gereğinden fazla yüklenme ihtimaliniz var. Hata yapmadığınız sürece her şeyin istediğiniz gibi şekillenmesini de sağlayabilirsiniz.

Maddiyatla ilgili konularda kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Etkin adımlar atmak için beklemede kalmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir konuda yeterli bilgiye sahip olmamak, o konuyla ilgili insanları ve olayları anlamanızı zorlaştırabilir. Bu kişilerle aranıza mesafe koymak, kaçmak yerine nasıl ilerleyebileceğinize odaklanmalısınız. Zorluklar kaçtıkça değil, kolaylığını öğrendikçe ve uyguladıkça aşılır.

22 Mayıs 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün duygusal anlamda karşılaşacağınız zorluklar sizi biraz yorabilir. İletişimde olduğunuz kişilerle anlaşmazlıklardan kaçınmak için daha sabırlı ve anlayışlı olmaya çalışmalısınız. Kendinize zaman ayırmak ve içsel dengeyi yeniden sağlamak için günün ilerleyen saatlerinde dinlenmeye özen göstermelisiniz. Unutmayın, her zorlukla başa çıkabilecek gücü içinizde taşıyorsunuz. Her şey yoluna girecek. Sevgiler! ??

22 Mayıs 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özel hayatını herkese anlatmayı sevmiyorsun. Birkaç kişi dışında kimseyle paylaşmaman bazı kişilerin dikkatini çekebilir. Evli bir Balık burcuysan eşinin ailesindeki bazı konuşmalar seni rahatsız edebilir. Eşinin ailesi ile senin aranda bir denge kurmasını isteyeceksin. Kaybettiğin bir eşyanı bulman seni mutlu edecek.

22 Mayıs 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Seçimlerinizi doğru yaptıysanız, maddi ve sosyal açıdan ilerleme kaydedebilir, kendinizi ifade edebilir ve yeteneklerinizi kullanarak seyahat planları yapabilirsiniz. Ayrıca, iletişim ve ulaşım araçlarıyla ilgili olası sorunlara karşı dikkatli olmanız ve her zaman yedek planlarınızın olması önemlidir.  

22 Mayıs 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hareketli ve enerjik bir gününüzdesiniz. Araştırma ve incelemeye dayalı işlerinize halletmek için uygun enerjiler var. Özellikle akademik uğraşlarınızda yaşça büyük kişilerden destek görebilirsiniz. Gün içinde fikir ayrılıkları yaşayacağınız kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Ancak süreç içinde bu kişilerden ilham almanız mümkün gözüküyor.

22 Mayıs 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde sevdiklerinizden yoğun ilgi görebilirsiniz. Taktir edilmek, sizleri anlayan insanların etrafınızda doluşması size iyi gelecek.

22 Mayıs 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öncelik vermen konuları seçmek sana biraz zor gelebilir bugün. Kafanı toparlamak ve hedefine odaklanmak seni biraz yoracak. Ancak gün içerisinde güzel başarılar ve mutluluklar seni bekliyor olacak.

22 Mayıs 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün hırsla ama net bir plan eksikliğiyle başlıyor sevgili Balık. Nitekim gün ilerledikçe neyin pratik olduğuna odaklanmak daha doğal hale gelir. İlişkilerinizi veya projelerinizi geliştirmeye odaklanmayı tercih edersiniz. Bir arkadaşlığa veya romantik ilişkiye daha fazla denge getirmenin tatmin edici yollarını keşfetmenin zamanı geldi. Sonuçlara daha az odaklanmak, bilgi alışverişinde bulunduğunuz ve akıştan daha doğal bir şekilde keyif aldığınız anlamına gelir. Kendinizi ifade etmenin yeni yollarını bulmak ödüllendirici olabilir.

22 Mayıs 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Önemli biranlaşması yapmak istiyorsanız, işte size güzel bir fırsat doğuyor. Bugün kendinizi denetleme gereği duyacak ve ciddi aşamalar içinde olacaksınız. Bulunduğunuz konumu farklı platformlara taşımayı amaçlıyorsunuz.

22 Mayıs 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gitgide daha fazla beklenmedik ve zor olayla karşılaşabilir ve sorumlu olsalar da olmasalar da ilk başta suçu başkalarının üzerine atmaya kalkışabilirsiniz. Belki de hata sizdedir. Bunun yerine, sakin ve rahat olmaya çalışın ve tüm güçlükleri, bu meselelerin çözümlerine yeni bir yaklaşım bulma fırsatı olarak görün. Dinginliğinizi yeniden keşfedin ve bu dönemden çok daha güçlenmiş şekilde çıkın.

22 Mayıs 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili balık; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuksal alanda şanslı olabilirsiniz. Kardeşler, eğitim, seyahat veya kardeşlerinizin ani süprizlerine ve ani gelişen fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

22 Mayıs 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sistemli hareket ettiğiniz zaman, işlerinizi çok kolay sonuçlandırabiliyorsunuz. Bugün, çalışma sisteminizle ilgili yeni bir süreç başlatmak üzeresiniz. Bir yeniliğe başlamak, sizin için farklı bir değerlendirme sürecinin başlangıcı demektir. Alışkanlıklarınızla yeni oluşumları çok güzel sentezleyebiliyorsunuz. Böbreklerinize dikkat etmelisiniz.

22 Mayıs 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
12° 50' 06" R
Ay
Akrep
13° 20' 54" R
Merkür
Terazi
16° 24' 20" R
Venüs
Akrep
15° 11' 43" R
Mars
Yengeç
17° 13' 10" R
Jüpiter
İkizler
21° 18' 54" R
Satürn
Balık
14° 03' 48"
Uranüs
Boğa
26° 47' 25"
Neptün
Balık
28° 07' 00"
Plüton
Oğlak
29° 39' 07"
Chiron
Koç
21° 37' 41"
Lilith
Terazi
10° 52' 37"
True Node
Koç
06° 37' 48"
Son Güncelleme : 05/10/2024 17:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>