Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Ailevi Konular Gündeminde Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ocak 2024, Pazartesi

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha sabırlı olmaya çalışın. Duygularınızı ifade ederken daha sabırlı olmanız gerekiyor. İlişkinize zarar verebilecek herhangi bir adım atmaktan kaçınmalısınız. Hata yapmamanız gereken bir gün.

Mesleki olarak kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Çabalarınızın karşılığını almak için uygun zamandasınız. Sınırları lehinize çevirmek istiyorsanız, biraz daha beklemede kalmanız gerekiyor.

Maddiyatla ilgili bazı sorunlar gündeme gelebilir. İçinde bulunduğunuz şartlara uygun hareket edebildiğiniz sürece pek sorunla karşılaşmayacaksınız. Elinizden gelenin en iyisini yapmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ailenizin sizinle ilgili fikirlerini öğrenmek isteyebilirsiniz. Burada güçlü olmalı ve kendinizle yüzleşmenin önemini hatırlamalısınız. Duyacaklarınız karşısında sert tepkiler göstermek yerine bunların neden kaynaklandığına odaklanmaksınız.

22 Ocak 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Balık burcu için enerjiler oldukça uyumlu görünüyor. İçsel bir huzur ve dinginlik hissi hissedebilirsiniz. Kendinizi daha dengeli ve hafif hissedebilirsiniz. İlişkiler alanında ise, sevdiklerinizle bir araya gelmek ve paylaşımlarda bulunmak size iyi gelebilir. Aynı zamanda, duygusal açıdan da daha anlayışlı ve empatik olabilirsiniz. İş ve kariyer alanında ise, yaratıcılığınızı kullanmak ve yeni projeler üzerinde çalışmak için iyi bir gün olabilir. Ancak, dikkatinizi dağıtacak faktörlere karşı da dikkatli olmanızda fayda var. Genel olarak, bugün kendinizi iyi hissedeceğiniz ve etrafınızdaki insanlara pozitif etkiler sunabileceğiniz bir gün olabilir. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

22 Ocak 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün ailevi konularda yeni gelişmeler olabilir. Ev hayatında farklılıklar yaratmak isteyebilirsin. Geçmiş konulardaki fikirlerini daha net ifade etmen gerekebilir. Gün içinde kendi iç dünyana yönelmek isteyebilirsin. Güven arayışı içinde olacağınız zamanlar. Akşam saatlerini yakın bir arkadaşınla dertleşerek geçirebilirsin.

22 Ocak 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kişisel ihtiyaçlarınızın listesini çıkararak bugünü eksiklerinizi tamamlamaya ayırabilirsiniz. Hem havanızı hem bakış açınızı değiştirecek bir gün geçirmek adına tek başınıza hareket etmeniz daha iyi olabilir. Kendinizi duyduğunuzda bazı taşlar yerine daha iyi oturabilir.

22 Ocak 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aileniz ile ilgili dedikodular, haberler gündeminizi etkileyebilir. Ailevi konularla ilgili hareketlilik söz konusu olabilir. Evinizde ufak tefek kazalar yaşayabilirsiniz, dikkatli olmaya çalışın. Öğleden sonraki saatlerde duygusal karmaşa yaşayabilirsiniz. Karar alınması gereken durumlar varsa akşam saatlerini beklemeniz daha uygun olacaktır.

22 Ocak 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi göstermek isteyeceğiniz ve niyetlerinizde net olacağınız bugünlerde istediğiniz reaksiyonu tam olarak karşınızdaki kişilerden alamayabilirsiniz.

22 Ocak 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Acil işleri halletmen gerektiği zaman kafanın karışmamasına dikkat etmelisin. Dikkat dağınıklığı ile çözülmesi gereken mevzuları büyütmen olası. O yüzden bugün çok önemli meseleleri çözmek için acele etmemen gerekiyor.

22 Ocak 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kim ne derse desin sizin ne istediğiniz önemli! Son zamanlarda umutlarınız ve hayalleriniz konusunda sessiz kalmış, kendiniz için belirlediğiniz hedeflere ne kadar yaklaşabileceğinizi görmek için onlar üzerinde sessizce çalışmayı tercih etmiş olabilirsiniz. Kaydettiğiniz ilerlemeyi paylaşmanın, özgüveninizi artırmanın harika bir yolu olduğunu unutmayın. Kendinizi açıkladığınız insanlardan bazıları bunu tam olarak anlamasa bile, bunu yine de gururla söyleyin. Kimin dinlediğini ve güzel tavsiyeler verebileceğini asla bilemezsiniz.

22 Ocak 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sezgilerini dinle ve sabırlı ol. Harekete geçmeden önce ne istediğini dikkatlice değerlendir. Pes etme ve yarattığını koru. Cesur ol ve kendine inan lütfen. Önemli psişik sezgilere sahip olacaksın bugün.

22 Ocak 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar bir kriz durumu yaşayabilirsiniz. Olayı daha da büyütmemek için elinizden geleni yapın. Olabilecek tatsız tecrübelere ve bunların yaratacağı hislere ılımlı ve sağduyulu bir şekilde yaklaşırsanız, sıkıntınız kalıcı bir hasar bırakmadan uçup gidecektir. Sağlığınıza dikkat edin.

22 Ocak 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün ev-aile konuları ön plana çıkabilir. Sosyal çevrenizin değiştiği bir döneme adım atabilirsiniz. İş hayatınızda bazı sorunlar gerçekleşebilir. Gününüz güzel geçsin.

22 Ocak 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda fırtınalar esse bile yaşamın diğer alanlarında karşınıza çıkan fırsatlar kendinizi bir anlamda iyi hissetmenizi sağlayacak. Sonunda siz karlı çıkarsınız. Yeniilişkilerine girmekten kaçının. Problemleri düşünmenin tek başına çözüm getirmeyeceğini bilmelisiniz. Yakın zamanda işinizde size olumlu gelişmeler sağlayabilecek güzel fırsatlar çıkacak. Yüklü harcamaları dondurma yoluna gitmelisiniz. Düzenli spor ve hareket vücudunuzu zinde ve sağlıklı tutacak.

22 Ocak 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 26' 19" R
Ay
Koç
23° 00' 07" R
Merkür
Başak
18° 06' 04" R
Venüs
Terazi
26° 06' 05" R
Mars
Yengeç
08° 48' 50" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 12"
Satürn
Balık
15° 08' 25"
Uranüs
Boğa
27° 07' 05"
Neptün
Balık
28° 32' 44"
Plüton
Oğlak
29° 45' 23"
Chiron
Koç
22° 18' 16"
Lilith
Terazi
09° 08' 24"
True Node
Koç
06° 37' 06"
Son Güncelleme : 20/09/2024 00:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>