Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
İç Sesinize Kulak Veriyorsunuz Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ekim 2023, Pazartesi

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda kendinizi duygusal anlamda yorgun hissedebilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları tamamen çözüme kavuşturmaya çalışın. Uzaklaşmak ve mesafe koymak size herhangi bir yarar sağlamayacaktır.

Başarı olarak adlandırdığınız noktaya ulaşmakta zorluk yaşamayacaksınız. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece her şey daha iyiye gidebilir. Karmaşadan uzak durmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Maddiyatla ilgili bazı aksaklıklar gündeme gelebilir. Koşulları tamamen lehinize çevirmeli ve ona göre adımlar atmalısınız. Toparlanmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Enerjinizden doğru anlamda yarar sağlayabilecek ve kişisel olarak ön planda olmayı başaracaksınız. Elinizden gelenin en iyisini yapmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. İçsel huzursuzlukların son bulmasını sağlayabildiğiniz takdirde her şey daha da iyiye gidebilir. Amaçlarınızın dışına çıkmamanız gereken bir gün.

23 Ekim 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün seyahat planları yapma veya yeni deneyimlere açılma fırsatınız olabilir. Farklı kültürleri keşfetmek veya eğitim amaçlı seyahatler düşünmek ilginç olabilir. Dünya görüşünüzü genişletin.

23 Ekim 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni bir işe başlayan Balık burcuysanız, işe ve ortama adapte olma konusunda birtakım zorluklar yaşayabilirsiniz. Uzun zamandır görüşmediğiniz kişilerin bir anda sizinle iletişime geçmeye çalışmaları şüpheci yanınızı perçinleyecek. Bugün, attığınız her adımda iç sesinizi dinleyeceksiniz. İlişkisi olmayan bir Balık burcuysanız kısmetinizin açıldığını fark edeceksiniz. Aynı anda farklı kişilerden aşk itirafları alabilirsiniz.

23 Ekim 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İyi olduğunuza inandığınız ve gerçekten çalışabileceğiniz alanlarda danışmanlık verebilirsiniz. Bir yere bağlı olmanın ötesine geçerek kendi sınırlarınızı genişletebilirsiniz. Yaşadığınız yeri değiştirmek yaşadıklarınızı da değiştirebilir. 

23 Ekim 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi duygusal olarak kırılgan ve hassas hissediyorsunuz. Bu dönem önemli yenilenmeler yaşamanıza rağmen bazı kabullenmeler içindesiniz. Ruhsal olarak yeni bakış açısı içinde olmak, başkalarına yararlı konulara yönelmek sizi tatmin edecektir. Ancak gruplar içinde fedakârlık göstermeniz gereken temalar ve kontrol dışı faktörler zorlayıcı olabilir.

23 Ekim 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi aşk alanında acemi hissedebilir, adım atmaktan çekinebilirsiniz. Risk almayı çok istemediğiniz için geri kalmak istenmeyen konfor alanı yaratabilir.

23 Ekim 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafındaki insanların senden istediklerinin artması seni bunaltabilir. Rahat bir nefes almak için kendine daha çok zaman ayırmalısın. Sevdiğin şeyleri yapmaya çalışmak, zevk alacağın aktivitelere daha çok zaman ayırmak bu sıkıntıların uzaklaşmasını sağlayacak.

23 Ekim 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün, sıradan olanın ötesinde macera arzunuzu ve öğrenmeye açlığınızı vurguluyor. Eğer ilgi alanlarınızı beslemiyorsanız kesinlikle merakınızı ve zihinsel huzursuzluğunuzu arttıracak bir gün yaşıyorsunuz. Fikirleri öğrenmeye ve paylaşmaya daha yatkınsınız. Düşünceniz ayrıntılardan ziyade büyük resimle ilgilidir; bu bazen pratik dünyanızda sorun yaratabilir ancak genel bakış açınız ve ruhunuz için çok yararlı olabilir. Genellikle daha mutlu ve daha umutlu bir zamandır. Sözleriniz ve teşviklerinizle başkalarına ilham verme ve onlara yardım etme gücüne sahipsiniz. Her zamankinden daha fazla nüfuzunuz veya güvenilirliğiniz var ve çalışmalarınızda ciddi ilerlemeler kaydedebilirsiniz.

23 Ekim 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Uzak yollarla ilgili kurduğunuz hayallerin gerçekleşmesini istiyorsanız, bazı bilgi birikimlerinizden yararlanabilirsiniz. Üstün yönleri olan akıllı kişilerden hoşlanıyorsunuz ve yüksek bir yaşam standardı peşindesiniz.

23 Ekim 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda her zamankinden daha fazla sorunla karşı karşıyasınız. Ama kendinizi bu kadar bunaltmayın. Her sorunu tek tek ele alırsanız, durumunuz iyiye gidecek ve yine olayların akışını kendiniz kontrol etmeye başlayabileceksiniz. Ancak hemen harekete geçmeniz şart, yoksa sorunlar daha da artabilir. Başkalarından yardım teklifi gelirse çekinmeden kabul edin.

23 Ekim 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün romantik bir insansın. Geçmiş ya da çocukluk anıların ile çocukluğuna geri dönme lütfen. Bu durum gerçekten senin konuları arasında olacak bugün. Yani adeta anılarda yaşayacaksın ve geçmiş hakkında hayaller kuracaksın. Tabii ki geçmişin olumlu yönlerini kabul ediyoruz ve çok mutlu bir aile hayatının benimsiyoruz. Çünkü böyle bir hayatın finansal güvenliği var. Eğer bakmayı bilirsen bugün de hayattaki küçük şeylerden de mutluluk bulabilirsin.

23 Ekim 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşadığınız ilişkiden ne kadar isteseniz de kurtulamıyorsunuz. Memnun değilsiniz, sürekli tartışma ve kavga dolu bir beraberlik bu. Bu durum sizi oldukça rahatsız ediyor. Maalesef mutlu günler geride kalmış. Yapacağınız en akıllıcabu ilişkiyi bir an önce bitirmek olacak. İş hayatınızla aranızda bir uzaklık, bir soğukluk gözleniyor. Bu isteksizliğin nedenlerini, keşfettiğinizden daha gerçekçi temellere oturtmalısınız. Bugün parasal konularda riske girmemenizde fayda var.

23 Ekim 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 46' 31" R
Ay
Boğa
13° 19' 55" R
Merkür
Başak
20° 38' 28" R
Venüs
Terazi
27° 46' 09" R
Mars
Yengeç
09° 34' 51" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 10"
Satürn
Balık
15° 02' 23"
Uranüs
Boğa
27° 05' 48"
Neptün
Balık
28° 30' 28"
Plüton
Oğlak
29° 44' 35"
Chiron
Koç
22° 14' 56"
Lilith
Terazi
09° 17' 29"
True Node
Koç
06° 37' 56"
Son Güncelleme : 21/09/2024 09:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>