Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Net Konuşmalar Yapıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Mayıs 2024, Perşembe

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 90%

Bugün, duygusal olarak kendinizi ifade etmekte zorluk yaşanmayacak. Tüm sorunları yavaş yavaş geride bırakmayı başarabileceksiniz.

Mesleki olarak belirsiz durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Değişim gösteren koşullara uygun adımlar atmayı başarabildiğiniz sürece pek sorun yaşamayacaksınız.

Maddiyatla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Genel olarak istediklerinize ulaşmayı başarabileceğiniz bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kariyerinizde bir dönüm noktası yaşayabilir, yeni hedefler belirleyebilirsiniz. Emeklerinizin karşılığını almak için ısrarcı olduğunuz konulardan vazgeçmeniz ve alternatifler aramanız gerekebilir. Dolunay enerjisi ile haklarınızı savunabilir, saygın bir şekilde ilerleyebilirsiniz.

23 Mayıs 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Elbette! Bugün Balık burcunu bekleyen olaylar, duygusal açıdan belirsizliklerin arttığı ve kafa karışıklığının yüksek olduğu bir gün olabilir. Kendinizi daha duygusal hissedebilir, duygusal iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz. Önemli olan, olumsuz hislerle baş etmeyi öğrenmek ve iç huzuru sağlamak olacaktır. Enerjinizi olumlu aktivitelere yönlendirmek, sizi dengede tutabilir. İletişim problemleri yaşamamak adına empati kurmaya ve anlayışlı olmaya önem vermekte fayda var. Unutmayın ki, her şeyin bir çözümü vardır ve zamanla her şey düzelecektir. Hayatın akışına güvenmeyi ve kendinize olan inancınızı korumayı unutmayın.

23 Mayıs 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan bir Balık burcuysan, partnerinin sorumluluk almamasından yakınabilirsin. Onunla net bir konuşma yapmak isteyeceksin. Eğitim hayatı devam eden bir Balık burucuysan, eğitim aldığın alanı değiştirmek isteyebilirsin. Bu konuda çevrendekilerden destek görmek isteyeceksin.

23 Mayıs 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde bazı durumların çıkmaza sürüklendiğini düşünebilir ya da görebilirsiniz. Herkesin şapkasını çıkarıp değerlendirme yapması gerekirken sizin bundan kaçınmanız ya da bunun farkında olmamanız sorunları büyütebilir. Zihninizi ve kalbinizi sakinleştirdiğinizde, aklınızdan geçenlerin ya da size söylenenlerin bir tehdit değil yapıcı bir öneri olduğunu anlayacaksınız.

23 Mayıs 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda sorumluluklarınızda artışlar olabilir. Mücadelesini verdiğiniz konular çözüme kavuşabilir. İş arkadaşlarınızla ilişkilerinizde stresler olabilir. Hedeflerinize ulaşmak için kendi meslek grubunuzdan insanlardan destek alabilirsiniz. İkili ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Bazı konuları tamamlamak isteyebilirsiniz.

23 Mayıs 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde bir işe başlamak için uygun bir gün olmasa da geçmişten gelen bir işin yasal temellerini atmak için uygun bir gün olacak.

23 Mayıs 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün etrafındaki insanlarla aynı fikirde olmak zor olabilir. Karşındaki insanlar seninle ilgili eleştirilerinde biraz ağır davranabilirler. Bu gerilimi üstünden atmak için kendine zaman ayırman gerekecek bugün.

23 Mayıs 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün sizi hızlı veya yüzeysel düzeltmeler yerine derin iyileştirmeler ve değişiklikler yapmaya teşvik ediyor. Bunlar esas olarak ev hayatı, aile veya iç dünyanızla ilgilidir. Bir konuya bakış açınızı değiştirebilirsiniz ve bu güçlendirici veya rahatlatıcıdır. Ödüllendirici aile bağlantıları veya doğru hissettiren bir yaşam tarzı değişikliği olabilir. Birisiyle daha derinden bağlantı kurmak mümkündür. Özellikle gün ilerledikçe fikir paylaşımı hoş bir odak noktası olabilir. Bilginizi, bağlantılarınızı veya zihinsel ilgi alanlarınızı genişletme fırsatlarından yararlanabilirsiniz. İyi haberler gelir ve sohbetler eğlenceli veya iç açıcı olabilir.

23 Mayıs 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş hayatınızla ortaklıklar paralel ilerliyor. İşinizde yükselmek istiyorsanız, doğru insanlarla birlikte olacaksınız. Sosyal çevreniz maddi kazançlarınızı arttırma konusunda size yardımcı olacak. Bazı sürprizlere hazırlıklı olun.

23 Mayıs 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sırtınıza bir dolu sorun yüklemişsiniz. Bunları birer birer azaltmaya başlayın, aksi takdirde sorunlar daha da büyüyecek. Mesleki ve özel sorunlarla aynı anda, fazla enerji harcamadan başa çıkmak için bir strateji geliştirin. Ancak bunun üzerinde düşünmek için çok da zaman harcamayın. Her geçen gün bir kayıptır. Bu nedenle işleri daha fazla gecikmeden ele almanın tam zamanı.

23 Mayıs 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili balık; iş, kariyer, yurt dışı, eğitim, seyahat veya hukuksal konularda güçlü gelişmeler ve sonlanmalar gerçekleşebilir. Sağlığınıza dikkat etmeniz tavsiyemdir. Sosyal çevrenizin desteği sizinle olacaktır. Gününüz şahane geçsin.

23 Mayıs 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevresel koşullarınızı yeniden gözden geçirmeli veolanaklarınızı araştırmalısınız. Bugün, kendinize güvenebilirsiniz fakat, bazı pürüzler gün içinde sizi rahatsız edecektir. Olabilecek olaylara karşı kendinize gereken esnekliği sağlamalısınız. Sinirleriniz çok çabuk değişime uğruyor. Kendinizi mutsuz eden nedenlerden kurtulmalısınız.

23 Mayıs 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
12° 45' 11" R
Ay
Akrep
12° 21' 15" R
Merkür
Terazi
16° 15' 47" R
Venüs
Akrep
15° 05' 39" R
Mars
Yengeç
17° 10' 38" R
Jüpiter
İkizler
21° 18' 50" R
Satürn
Balık
14° 04' 06"
Uranüs
Boğa
26° 47' 33"
Neptün
Balık
28° 07' 08"
Plüton
Oğlak
29° 39' 08"
Chiron
Koç
21° 37' 55"
Lilith
Terazi
10° 52' 04"
True Node
Koç
06° 37' 52"
Son Güncelleme : 05/10/2024 15:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>