Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Gerçeklerle Yüzleşiyorsun! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Haziran 2024, Salı

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 80%

Ufak tefek sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Birlikte olduğunuz kişi genel olarak sizi anlamaya hevesli. Bu da sorunları ortadan kaldıracaktır.

Mesleki olarak adım adım başarıya ulaşabilirsiniz. Yolunda gitmeyen her ne varsa onun üzerine gitmeli ve çözüm arayışlarına yönelmelisiniz.

Maddi olarak kendinizi köşeye sıkışmış hissetme ihtimaliniz var. Elinize geçen fırsatları daha net değerlendirmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçsel dünyanızı keşfetmek ve ruhsal anlamda derinleşmek için harika bir gün olabilir. Meditasyon, yoga veya ruhsal çalışmalar yaparak içsel huzurunuzu artırabilirsiniz. Bilinçaltınızı temizlemek ve geçmişten gelen yüklerden arınmak için daha fazla dolmayı beklemeyin; güzelliklere yer açın.

25 Haziran 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Balık burcunu, duygusal ve içsel olarak yoğun bir güne çağırıyor. Kendini ifade etmekte zorlanabilirsin ve belki de derin düşüncelere dalabilirsin. İçinde bulunduğun karmaşık duyguların farkında olman ve bunları kabul etmen önemli olacak bugün. Duygusal dengeyi korumak için kendine zaman ayır, iç huzuru bulmaya çalış. Keyifli bir gün geçirmeni dilerim!

25 Haziran 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evli bir Balık burcuysan eşin sana mutlu olacağın bir hediye alabilir. Bu hediye kendini bugün özel hissetmene neden oluyor. Yakın çevrendeki bir kişinin sana söylediği bir yalan ortaya çıkabilir. Bu kişiye artık eskisi kadar güvenmeyeceksin. Aranıza mesafe girmesi karşındaki kişiyi rahatsız edebilir.

25 Haziran 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal konularda karar vermek için doğru bir gün olmayabilir. Hislerinizden emin olsanız bile bunu nasıl yansıtacağınızı bilemediğinizde ya da doğruyu seçemediğinizde zorluklar yaşayabilirsiniz. Zamanı ve fikirlerinizi kendinize saklamanızda fayda var.     

25 Haziran 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bilemediğiniz konulardan dolayı kendinizi keyifsiz hissedebilirsiniz. Bazı işlerinizde aksamalar olabilir. İkili ilişkilerinizi istediğiniz gibi yönetemediğinizi hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları daha iyi hale getirmek için zaman harcayabilirsiniz. Yeni eğitimler gündeme gelebilir. Çalışma hayatınızdaki koşullar ağırlaşabilir.

25 Haziran 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde hayatınızda huzurun hakim olduğunu görebilirsiniz. Duygusal konularda da dürüstlüğünüz taktir toplayacak.

25 Haziran 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün etrafında farklı örnekler göreceksin, her konu ile alakalı. Eğer bir konuda net bir kararın veya fikrin varsa bunları değiştirmene sebep olacak ve olaylara farklı bakış açılarıyla yaklaşmanı sağlayacak durumlarla karşılaşabilirsin.

25 Haziran 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün şefkat ve empati günü. Sezgisel doğanız, başkalarının ihtiyaçlarını ve duygularını anlamada size rehberlik edecektir. Etrafınızdakilere destek ve nezaket gösterin. İş yerinde yaratıcılığınızı ve hayal gücünüzü kullanmanıza olanak tanıyan görevlere odaklanın. Kişisel yaşamınızda sevdiklerinizle vakit geçirin, size huzur ve neşe getiren aktivitelerle meşgul olun. Mali açıdan harcamalarınız konusunda dikkatli olun ve dürtüsel kararlar vermekten kaçının. Sezginize güvenin ve onun sizi uyum ve dengeye doğru yönlendirmesine izin verin.

25 Haziran 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşamı doğal akışı içinde değerlendirmeyi öğrenmelisiniz. Duygusal yönünüz ve alışkanlıklarınıza bağlı olmanız, çevrenizi algılama konusunda zorluklar yaşamanıza neden oluyor. Bugün muhalif tavırlar içine girmemelisiniz.

25 Haziran 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fiziksel ve zihinsel açıdan kendinizi zinde ve tamamen huzurlu hissediyorsunuz. Yaptığınız işten keyif alıyorsunuz ve bu deneyimleri en yakınınızdaki kişilerle paylaşmak istiyorsunuz. Bu, etrafınızdakiler için oldukça cazip ve cesaret verici; eski ve yeni ilişkileri eşit derecede güçlendirmeye yardımcı oluyor. Ayrıca size, kendinizden pek emin olmadığınız zamanlarda ihtiyacınız olan desteği de sunacak.

25 Haziran 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün duygusal olarak içe çekilebilirsiniz ancak ailenizle, evinizle ilgilenmek ruhunuzu şifalandıracaktır. Gününüz harika geçsin.

25 Haziran 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Zihinsel aktiviteniz çok yüksek ve her türlü çalışmaların üstesinden gelebiliyorsunuz. Bugün, çevrenizde bir takım olumlu gelişmeler var. İdeallerinize yaklaşmak için, çevresel faktörlerin çok önemli olduğunu bilmeniz yeterli değil. İnce hesaplar peşindesiniz. Sizden daha büyük ve işinde başarılı kişilerden akıl almalısınız.

25 Haziran 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Yengeç
10° 36' 55" R
Ay
Boğa
20° 53' 31" R
Merkür
Yengeç
29° 04' 14" R
Venüs
Yengeç
18° 06' 15"
Mars
Boğa
16° 40' 52"
Jüpiter
İkizler
08° 25' 59"
Satürn
Balık
19° 25' 27"
Uranüs
Boğa
25° 45' 56"
Neptün
Balık
29° 55' 54"
Plüton
Kova
01° 21' 33"
Chiron
Koç
23° 16' 21"
Lilith
Terazi
00° 17' 22"
True Node
Koç
11° 25' 30"
Son Güncelleme : 02/07/2024 03:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>