Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Anın Tadını Çıkarıyorsun! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Haziran 2024, Pazar

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 90%

Beklenmedik sorunlar gündeme gelebilir. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları kısa zaman içerisinde ortadan kaldırmaya çalışın.

Mesleki olarak kendinize gereğinden fazla yüklenme ihtimaliniz var. Hata yapmadığınız sürece her şeyin istediğiniz gibi şekillenmesini de sağlayabilirsiniz.

Maddiyatla ilgili konularda kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Etkin adımlar atmak için beklemede kalmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal çevreniz ve arkadaşlıklar ön planda olabilir. Sosyal etkinliklere katıldığınızda tutumlarınız ve iletişiminizde dikkatli olmakta fayda var. Aşırıya kaçan her şeyin büyüsü bozulur.

23 Haziran 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, duygusal yönden biraz kararsız hissedebilirsiniz. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilir ve içsel çatışmalar yaşayabilirsiniz. İletişim konularında dikkatli olmanızda fayda var, yanlış anlaşılmaların önüne geçmek için açık ve net bir iletişim kurmaya çalışın. Kendinize zaman ayırarak iç dünyanızı keşfetmek ve tespit ettiğiniz sorunların üstesinden gelmek için adımlar atabilirsiniz. Aşk hayatınızda romantik ve duygusal anlar yaşayabilirsiniz. Eğer ilişkinizde sorunlar varsa bu sorunları çözme fırsatı bulabilirsiniz. Uyumlu ve anlayışlı olmaya özen göstermelisiniz. Umarım bugün için size verdiğim bu bilgiler faydalı olur.

23 Haziran 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yoğundan dolayı sporuna evde devam etmek durumunda kalabilirsin. Sporunu aksatmamak için eve minimal bir koşu aleti almak isteyebilirsin. Gireceğin bir ortamda gülüşlerinle dikkat çekiyorsun. Herkesin sen gibi pozitif olmaması keyfini kaçırmamalı. Ânın tadını çıkarmaya çalışıyorsun.

23 Haziran 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlık ve güzellik konuları gündeminizde olabilir. Hayatınızı etkileyecek kararları aceleye getirmeden ya da bir duygusal bir soruna dönüştürmeden almanızda fayda var. Bu yüzden bu kararlardan etkilenebilecek herkesin görüşünü almanız hem içinizi rahatlatacak hem de farklı açıdan düşünmenizi sağlayacaktır.

23 Haziran 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ciddi düşünceler içinde olabilirsiniz. Aynı zamanda gelecek yönünde plan yapmak açısından da verimli bir gün olabilir.

23 Haziran 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konularında partnerinizden karmaşık sinyaller alabilirsiniz bu yüzden anı yaşamaya ve fevri olmamaya özen göstermelisiniz.

23 Haziran 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafındaki insanlara karşı dikkatli olman gerekecek. İnsan ilişkilerinde karşındaki insanın veya insanların sana tutumları kalbini kırabilir. Bugün yaşadığın şeylere karşı kendini koruman gerekecek. İnsanlarla iletişimini sınırlı tutman gerekebilir.

23 Haziran 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün kendinizi ifade etmenin yeni yollarını keşfetmeniz için teşvik ediliyorsunuz. Eğer değişime direniyorsanız gün biraz gerilimli geçebilir. Bunalmışlık hissinizden kurtulmak için çok ileriyi düşünmek yerine daha küçük sorunlara odaklanmaya çalışın. Endişelerinizi fark edin ancak üzerlerinde durmayın. Geçmişinizdeki çözülmemiş meseleler üzerinde düşünmek şimdiki zamandan keyif almanızı engelleyebilir. Şüpheyi ve olumsuz düşünceleri bırakmak için elinizden geleni yapın. Aynı konuların üzerinden tekrar tekrar geçmek, onlara farklı bir şekilde yaklaşmayı amaçlamadığınız sürece sorunları çözmez ve artık bazı ayarlamalar yapmanın zamanı gelmiştir. Bir sorundan kaçınmak yerine onunla yüzleşmek artık en iyi seçeneğinizdir.

23 Haziran 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Neptün geri gidiyor. Unuttuğunuz olayların yeniden önem kazanması, sizin lehinize gerçekleşecek. Bugün, yollarla ilgili bazı gelişmeleri takip etmek isteyebilirsiniz. Araştırmacı yönünüzü güçlendiriyorsunuz. Duygusal bir gün.

23 Haziran 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi ruhsal ve bedensel açıdan dengede ve rahat hissediyorsunuz. Yükselen enerji düzeyinizle işyerinizde atılım gerçekleştirebilir ve boş vakitlerinizde sizi tatmin edecek etkinliklerde bulunabilirsiniz. Bir-iki gün izin almak veya tatile çıkmak için de uygun bir zamandasınız. Tatilde sakin kafayla, hangi projelerinizin uğraşmaya değmediğini veya yeni projelere başlayıp başlamamayı düşünebilirsiniz. Sağlam kararlar almak için gereken zihin açıklığına sahip olduğunuz ve farklı koşullara uyum sağlayabileceğiniz bir dönemdesiniz.

23 Haziran 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün sosyal çevrenizle yeni kararlar alabilirsiniz. Gününüz harika geçsin.

23 Haziran 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sosyal çevrenizde kendinizi ispat etmekten hoşlandığınız için bugün, girişimciliğinizi ön plana çıkaracak çalışmalar içinde olacak ve sanatsal faaliyetlere katılacaksınız. Bazı işlere öncülük yapmanız sayesinde, olayların gelişimine gereken hız sağlanacaktır. Olmazsa olmaz deyebileceğiniz bir çok iş, sizi bekliyor.

23 Haziran 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Yengeç
10° 38' 07" R
Ay
Boğa
21° 10' 50" R
Merkür
Yengeç
29° 06' 25" R
Venüs
Yengeç
18° 07' 47"
Mars
Boğa
16° 41' 46"
Jüpiter
İkizler
08° 26' 15"
Satürn
Balık
19° 25' 26"
Uranüs
Boğa
25° 45' 59"
Neptün
Balık
29° 55' 54"
Plüton
Kova
01° 21' 32"
Chiron
Koç
23° 16' 23"
Lilith
Terazi
00° 17' 30"
True Node
Koç
11° 25' 24"
Son Güncelleme : 02/07/2024 03:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>