Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Sağlıksın! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Haziran 2024, Çarşamba

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 80%

Hoşunuza gitmeyen durumlarla karşılaşma ihtimaliniz var. Bu gibi durumlarda elinizden geldiği kadar sakin tavırlar ortaya koymalısınız. Sırf kendi mutluluğunuz için birlikteliğinizde sorun çıkartmamalısınız. Şimdiye kadar yaşanan herşeyi kısa süre içerisinde çöpe atmanızın bir mantığı olmayacaktır.

Birlikteyaptığınız kişilerin eleştirilerine maruz kalabilirsiniz. Tuhaf duygular ve düşünceler altında olduğunuz için nasıl hareket etmeniz gerektiğine bir türlü karar veremeyeceksiniz. Bakış açınızı değiştirmeli ve biraz daha net olmalısınız. Güven vermek istiyorsanız da sorumluluklarınızı yerine getirin.

Maddi açıdan çok sorun yaşamayacaksınız. Elde etmek istediklerinize ulaşma noktasında pek aksaklık bulunmayacak olması da sizin adınıza önemli bir gelişme. Finansal olarak daha iyiye gidiyorsunuz. İçinde bulunduğunuz durum karmaşık olsa da içinden çıkmayı başaracaksınız. Parasal açıdan güzel bir gün olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize ve benliğinize odaklanmanız gereken bir gündesiniz. Verdiğiniz sözleri, kurduğunuz hedefleri aklınızda canlı tutmalısınız. İhtiyaçlarınızı ve isteklerinizi dinleyin ve ona göre hareket edin. Bu hissi yalnız yaşamanıza neden olan kimse için de yolunuzdan dönmeyin.

26 Haziran 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, duygusal olarak uykunuz kaçabilir ve içsel huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Kendinize zaman ayırıp sakinleşmeye çalışmalısınız. İletişimde sorunlar yaşayabilirsiniz ancak sabırlı ve anlayışlı olursanız çözüm bulabilirsiniz. Kendinize dikkat etmeli ve sağlıklı beslenmeye özen göstermelisiniz. Enerjinizi olumlu yönde kullanarak ilerlemeniz mümkün olacak. Umutsuzluğa kapılmayın, her şeyin üstesinden gelebilirsiniz.

26 Haziran 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeme içme alışkanlığını değiştiriyorsun. Sağlıklı beslenmen fazla kilolarından kurtulmana yardımcı oluyor. Aynada gördüğün fit görüntün hoşuna gidiyor. Kreatif bir işte çalışan bir Balık burcuysan, ürettiğin farklı fikirlerle dikkat çekiyorsun.Bilgisayara fazla baktığın için gözlerinin fazla yorulmasından şikayetçi olabilirsin.

26 Haziran 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hukuksal konulardan alacağınız geri dönüşler olabilir. Hakkınızın teslim edilmesi, sonuçlanmalar almanız üzerinizden bir yükü daha kaldırabilir. Kendinizi taşımak istediğiniz yer konusunda yaşadığınız her şeyin bir kilometre taşı olduğunu kabullenmek, hayata bakışınızı ve bıraktığınız intibayı da olumlu etkiliyor.  

26 Haziran 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular ön plana çıkabilir. Yeni başlangıçlar yapmak için harekete geçebilirsiniz. Hayallerinizi gerçekleştirmek için hedefler koyabilirsiniz. Beslenmenize dikkat etmenizde fayda var. Hayatınızı etkileyecek konularda kararlar almak isteyebilirsiniz. Duygusal anlamda kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz.

26 Haziran 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyer meselelerinde sağlıklı düşünmeye ihtiyacınız olacak. Bugünlerde kıskançlıklar kavgalara sebep verebilir.

26 Haziran 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni bir şey öğrenmek isteyebilirsin bugün. Öğrenmek istediğin konuyu takıntı haline bile getirebilirsin. Bugün tek bir şeye odaklanmak isteyebilirsin. Ancak hayatının diğer alanlarında da atman gereken adımlar olabilir, o yüzden kendini kapatmamalısın.

26 Haziran 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün perde arkasında çalışmaktan memnunsunuz. Bazı şeyleri kendinize saklamak sizin için daha kolay ve daha iyi olabilir. Kendinizi yeniden keşfetmek için kişisel bakış açıları, evrak işleri veya ayak işleriyle ilgili gerilimi bir kenara bırakmalısınız. Gün ilerledikçe özel biriyle güven artırıcı bir konuşma yapılabilir. Durumun diğer tarafını görme isteği, işleri çözmek için iyi bir zaman olabilir. Geçmişte işinize yaramayan eski ilişki kalıplarından kurtulmaya odaklanmalısınız.

26 Haziran 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konuların güncellik kazanması, harcamalarınızı olumsuz etkileyecektir. Paranızı dikkatli kullanmalısınız. Harcamalarınızı kısıtlamak zorundasınız. Aklınıza taktığınız her şeyi yaşama geçirme konusunda acele ediyorsunuz.

26 Haziran 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde sakinleştirici bir etkiniz olacak. İş arkadaşlarınız sizden tavsiye ve öneriler almak için yanınıza gelecek ve bu, özgüveninizi ve kendinize inancınızı destekleyecek! Her zorluğun üstesinden gelebilirsiniz. Sevdiklerinizle tam bir uyum içinde çok eğleneceksiniz. Fiziksel kondisyonunuz neredeyse mükemmel düzeyde, ancak biraz daha eğlenceli faaliyetle daha da iyileştirilebilir. Bu, ilerideki hareketli günlere hazırlanmanın bir diğer yolu.

26 Haziran 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün duygularınızı rahat ifade edebilirsiniz ve aşk, tatil, çocuklarınızla ilgili şanslı gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz harika geçsin.

26 Haziran 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddi konularda geniş hayalleriniz var. Bugün, bir çok problemin çözümünü aynı anda incelemek zorunda kalacaksınız. Çevrenizde iyi niyetli dostlarınızın size sağlayacağı destek memnun edici bir şekilde seyredecek. Sonuçlardan memnun kalacağınızı bir performans sizi bekliyor. Kendinizle ilgili yeni keşiflerde bulunabilirsiniz.

26 Haziran 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Yengeç
10° 37' 19" R
Ay
Boğa
20° 59' 18" R
Merkür
Yengeç
29° 04' 57" R
Venüs
Yengeç
18° 06' 46"
Mars
Boğa
16° 41' 10"
Jüpiter
İkizler
08° 26' 04"
Satürn
Balık
19° 25' 26"
Uranüs
Boğa
25° 45' 57"
Neptün
Balık
29° 55' 54"
Plüton
Kova
01° 21' 33"
Chiron
Koç
23° 16' 22"
Lilith
Terazi
00° 17' 24"
True Node
Koç
11° 25' 28"
Son Güncelleme : 02/07/2024 03:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>