Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Eskiden Umudun Yok! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Mayıs 2023, Cuma

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 70%

Aşk konularında sakin kalmak ve bazı şeyleri ağırdan almak karşı tarafın sana olan ilgisini artırabilir. Aranızdaki iletişimi acele ettirmemek ve bir ilişkinin adını koymadan önce dikkatle düşünmek aşk konularında sana daha iyi gelecek.

Bir parça cesaret isteyen kararlar vermeniz gerekebilir. Sizden beklenen ölçüde atak davranışlarınız çok şey kazandıracak. Bugünyaşamınızda önemli bir gün olabilir.

Bugün maddi konularda büyük düşünmen gerekecek. İlerisi için daha büyük çaplı planlar yapman günlük hesaplardan öne geçebilir. Parasal konularda strateji geliştirmek için iyi bir gün.

Kendine zaman tanımak vebölümü yapmak, stresin vücudundaki etkilerini azaltmanı sağlayacak. Bugün bazı işleri ağırdan almak ve kendini çok fazla yormamak sana daha iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşadığın sıkıntıları gözden geçirmek ve kendine ders çıkarmak sana daha iyi gelecek bugün. Kendine üzülmek veya yaptıkların dolayısıyla dövünmek yerine yaşadıklarından ders çıkararak yeni bir adım atmak hayatında ihtiyacın olan bir kuvvete sahip olmanı sağlayabilir.

26 Mayıs 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün geçmişinizde kalan bazı sorunlarla yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz. Yeniden aynı durumlarla alakalı olarak çıkarımlarda bulunmak kendinizi ifade etme konusunda zorlanmanız anlamına gelecek. Derin bir nefes alın ve diğer insanlardan önce mutlaka kendi isteklerinize öncelik verdiğinizden emin olun.

26 Mayıs 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Harcamaların konusunda biraz abartıya kaçacaksın. Yeteneklerini konuşturmak için gireceğin ortamlarda farklı fikirler kazanabilirsin. Bu günlerde hayal kırıklığı yaşadığın arkadaşlarınla ilgili konularda net kararlar almaktan yanasın. Kendine inanmaya ihtiyacın olacak. Bu süreçte ailen dâhil kararlarında destek görmek isteyeceksin. İlişkisi olmayan bir Balık burcuysan, artık hayatında biri olsun isteyeceksin. Akşam saatlerinde eski günleri yâd edebileceğin bazı gelişmeler yaşanabilir.

26 Mayıs 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi işinizi kurmak, kendi fikirleriniz ve değerleriniz doğrultusunda hareket etmek için motivasyonunuzu yakalayabilirsiniz. Edindiğiniz tüm tecrübeleri ve aldığınız eğitimleri somut sonuçlara çevirmelisiniz. Zamanın kalitesini arttırmanıza gölge düşürecek insanlardan ve konulardan uzaklaşıyorsunuz.

26 Mayıs 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızla ilişkileriniz önem kazanabilir. Gün içinde bilemediğiniz nedenlerden dolayı tepkisel davranabilirsiniz. Yeni haberler gündeminizi oluşturabilir. İkili ilişkilerinizde stresler meydana gelebilir. Kendi ilgi alanlarınıza zaman ayırabilirsiniz. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerdeki eksikleri tamamlayabilirsiniz.

26 Mayıs 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni tanıştığınız kişilerle iletişiminize dikkat etmelisiniz. İşinizde de üstleriniz beklenmedik şeyler gerçekleştirerek planınız dışında durumlara sizi dahil edebilirler.

26 Mayıs 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün aile üyeleriyle çok keyifli zaman geçirmen olası. Eğer ailen yanında değilse o zaman arkadaşlarınla daha samimi olman olası. Uzun zamandır görüşmediğin yakınlarınla birlikte planlar yapabilirsin bugün. Anın tadını çıkarman en iyisi!

26 Mayıs 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eğlenceli bir şeye paranızın yetmemesi bugün sizin için gerçekten hayal kırıklığı yaratabilir. Geçmiş yoksunluk deneyimlerinize dair anılarınız da canlanabilir ve bu sefer farklı bir sonuç olabilir. Kariyer alanında sizi motive edecek net bir hedefiniz olduğunda karmaşık prosedürler daha kolay olacaktır. Uzak bir yerden beklediğiniz haberi almanın gecikmesi bugün sinir bozucu olabilir. Bir tatili dört gözle bekliyor olabilirsiniz ancak aniden ortaya çıkan sorumluluklar bunu erteleyebilir. Muhtemelen hem istediğinizi yapabilmeniz hem de sorumluluklarınızı yerine getirebilmeniz için bazı ayarlamaların yapılması gerekiyor ancak sonunda kesinlikle buna değecek anılarınız olacak.

26 Mayıs 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal coşkularınız ve yaratıcılığınız yine ön planda... İlişkinizi abartmak adına hiçbir fırsatı kaçırmayacaksınız. Bazılarınız, partnerleriniz için olumlu çabalar içinde olacaksınız. Eski dostlarınız yine gündemde.

26 Mayıs 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bazen işyerinde başarısızlıklarla uğraşmanız gerekebilir. Cesur olun ve bu aksilikleri kendinizi iyileştirmek için fırsat olarak görün. Eğer bunu başarabilirseniz, bu dönemden eskisinden daha güçlü çıkacaksınız. Özel hayatınızda da içinizden geleni söyleyebilirsiniz. Elbette ne olursa olsun fikirlerinizi savunun, ama etrafınızdakilerin söylediklerine de kulak vermeyi unutmayın. Zor koşullar fiziksel olarak da ortaya çıkabilir. Daha sakin ve sessiz bir ortamın tadını çıkarabilmek için, kendinize mümkün olduğunca zaman ayırın.

26 Mayıs 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık burcu, zihinsel ve ruhsal rahatlamak için derin nefesler al ve ver. Doğada vakit geçir, hayvanları besle, bitkilere su ver. Zihnini arındır. Bir konuyu çok fazla düşünüyorsun. Sana yeni kapılar açılıyor, unutma.

26 Mayıs 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bırakın olayları kendi iç yapısı içinde beklesin. Siz, her şeyin anında düzelmesini isterken, bazı hatalar kendiliğinden oluşabiliyor. Bugün, kendinizi ihmal ettiğiniz konularda eğitmeyi amaçlayabilir, gerekli kurslara ve seminerlere katılabilirsiniz. Kafanıza koyduğunuz bir konuda yenilgiyi kabul etmiyor ve savaşmayı yeğliyorsunuz.

26 Mayıs 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 52' 28" R
Ay
İkizler
13° 50' 49" R
Merkür
Başak
24° 37' 34" R
Venüs
Akrep
00° 23' 03" R
Mars
Yengeç
10° 46' 17" R
Jüpiter
İkizler
20° 55' 17"
Satürn
Balık
14° 53' 02"
Uranüs
Boğa
27° 03' 38"
Neptün
Balık
28° 26' 54"
Plüton
Oğlak
29° 43' 25"
Chiron
Koç
22° 09' 36"
Lilith
Terazi
09° 31' 45"
True Node
Koç
06° 39' 09"
Son Güncelleme : 23/09/2024 13:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>