Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Olumsuz Düşünüyorsun! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Haziran 2024, Perşembe

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 90%

Bugün, kendinizi toparlamaya çalışın. İlişkinizdeki sorunları kısa zaman içerisinde toparlamalısınız. Daha dengeli olmanız gereken bir gündesiniz.

İstediklerinize ulaşmak için zamana ihtiyacınız var. Daha kontrollü ve sabırlı olmaya çalışın. Hata yapmamanız gerekmekte.

Maddi konularda beklenmedik sorunlar yaşanabilir. Harcamalar konusunda daha temkinli olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize zaman ayırın ve dinlenin. İç sesinizi dinleyin ve duygularınızı keşfedin. Meditasyon veya yoga gibi rahatlama teknikleri size yardımcı olabilir.

27 Haziran 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Balık burcunun duygusal olarak derinleşebileceği, sezgilerinin güçleneceği ve içsel yolculukların öne çıkabileceği bir gün olabilir. Kendi iç dünyanı keşfetmek, meditasyon yapmak veya manevi konularla ilgilenmek senin için faydalı olabilir. Yakın ilişkilerinde daha anlayışlı ve duyarlı olmaya çalışmak da önemli olacaktır. Keyifli ve huzurlu bir gün geçirmeni dilerim!

27 Haziran 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan bir Balık, burcuysan karşı tarafınla hayat standartlarınız uyuşmasa bile bazı yaşananları görmeden gelmeyi tercih ediyorsun. Partnerini her halükârda sevdiğini çok iyi biliyorsun. Yüksek öğrenim gören bir Balık burcuysan, verdiğin emeklerin karşılığını alamadığını düşünebilirsin.

27 Haziran 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ertelediğiniz konulara tekrar dönün ve planlarınızı gözden geçirin. Yaşam enerjinizi yüksek tutmalı ve evrenin size sunduğu fırsatları değerlendirmelisiniz. Geçmişten gelen haberlere ve duyduğunuz sözlere temkinli yaklaşmanızda fayda var.

27 Haziran 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Burcunuzdaki Ay tutulması hassas olduğunuz olayları daha fazla gündeme getirebilir. Kişisel önem verdiğiniz işlerle uğraşabilirsiniz. Sağlığınızı göz ardı etmeyin. İkili ilişkilerinizde daha yumuşak tutum sergilemelisiniz. Hızlı tepkiler vermek karşınızdakini incitebilir. Uğraştığınız konularda sonuç odaklı yaklaşacağınız bir gündesiniz. Karar vermeniz gereken konular gündeme gelebilir.

27 Haziran 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinize karşı aşırı kısıtlayıcı davranmamalı ve ona güvenme konusunu sezgilerinize bırakmalısınız.

27 Haziran 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevdiğin kişi ile aranda bazı gerginlikler olabilir bugün. Kaçışı olmayan durumlarla sınanabilirsin. Ancak meseleleri kenarda bırakmak yerine bunlarla yüzleşmek sana çok daha iyi bir enerji sağlayacak.

27 Haziran 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, duygularınızı yükselten eğlenceli bir enerji getiriyor. Bu, günün gidişatını belirler ve sizi daha kaygısız bir yaklaşıma yönlendirir. Yeni bir şey yaratmak için iyi bir gün ama aynı zamanda üretkenlik ve yaptığınız işten gerçekten keyif almak için de güçlü bir gün. Bugünlerde pek çok şeyi başarmanın anahtarı, süreçten keyif almaktır. Şimdi doğru yolda olma eğilimindesiniz. Konuşmalar çok renkli olmasa da faydalı ve öğretici olabilir. İşleri basit ve düzenli tutmak şimdilik en iyi sonucu verir. Kendinizi yapıcı faaliyetlere veya hobilere adamak, önceliklerinizi doğru bir şekilde belirlemenize yardımcı olabilir.

27 Haziran 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Neptün, burcunuzda geri giderken, kuruntulu yönlerinizin yaratıcılık isteyen çalışmalarınızda daha belirgin olmasına neden oluyor. Küçük hesapları bir kenara bırakıp, sakin bir şekilde olayların gelişimini takip etmelisiniz.

27 Haziran 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizin için iyi bir gün olacak. Bu durumdan, geciken tüm projelerinizi tamamlamak için yararlanın ve işiniz bittiğinde, daha heyecanlı projelere hazırlanın. Özgüveninizle baştaarkadaşlarınız olmak üzere başkalarına da esin kaynağı olacaksınız. Bu, takdir edildiğinizi hissetmenizi sağlayacak ve ihtiyacınız olan tek şeyin doğru yer ve zamanda olumlu bir etki yapmak ve başarı kazanmak olduğunu anlamanıza yardımcı olacaktır.

27 Haziran 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün duygularınızı rahat ifade edebilirsiniz ve yakın çevrenizle, akrabalarınızla beraber seyahat edebilirsiniz. Ayrıca yeni bir sözleşme, anlaşma gündeme gelebilir. Gününüz harika geçsin.

27 Haziran 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinizi ifade edecek işlerde göstermekten yanasınız. Olayların bazı gelişimleri sizin için farklı bir anlam oluşturacak. Aşkta sağlam ve kalıcı duygularınızı, partnerinizle konuşmanın zamanı geldi. Ortak fikirlerinin üretilmesi için, gerekli şartlara sahipsiniz. Sadece zorlanmalara gelemiyor ve kendinize zaman tanıyorsunuz.

27 Haziran 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Yengeç
08° 40' 06" R
Ay
Koç
22° 24' 18" R
Merkür
Yengeç
25° 25' 38" R
Venüs
Yengeç
15° 35' 44"
Mars
Boğa
15° 12' 41"
Jüpiter
İkizler
07° 59' 26"
Satürn
Balık
19° 25' 41"
Uranüs
Boğa
25° 40' 22"
Neptün
Balık
29° 55' 49"
Plüton
Kova
01° 24' 12"
Chiron
Koç
23° 13' 41"
Lilith
Terazi
00° 03' 47"
True Node
Koç
11° 30' 30"
Son Güncelleme : 30/06/2024 02:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>