Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Keskin Konuşmalar Yapıyorsunuz Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ekim 2023, Salı

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda kendinizi ifade ederken daha kontrollü olmalısınız. Etkin adımlar atmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. İlişkinize vermiş olduğunuz değeri de net olarak belli edin.

Mesleki olarak çözümleyemediğiniz her ne varsa onun üzerine gitmeye çalışın. Genel olarak çabalarınızın karşılığını alacaksınız ancak bunun da hemen olmayacağını bilmeniz gerekiyor.

Parasal durumunuzla ilgili konularda daha tutumlu olmaya çalışın. Fırsatları net olarak değerlendirmeyi başardığınız takdirde herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile de karşılaşmayacağınızı bilmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İkili ilişkilerinizi ilgilendiren konularda ufak tefek zorluklar gündeme gelebilir. Kuşkularınızı ve kuruntularınızı bir kenara bırakmanız gerekiyor. Kararsızlık yaşadığınız her ne varsa onu çözümlemeye çalışın. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız takdirde her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamanız gerekmekte.

24 Ekim 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün sosyal ilişkilerinizde keyifli ve eğlenceli bir gün yaşayabilirsiniz. İlişkilerinizde anlayışlı ve hoşgörülü olmanız önemli olacaktır. Fakat projelerinizi planlarken dikkatli olmalı ve beklenmedik durumlar için önlemler almalısınız.

24 Ekim 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Beklenmedik ödemeler, alacaklarınızı ertelemenize neden olabilir. Gün içerisinde yakın arkadaşınızın derdine derman olmaya çalışabilirsiniz. İlişkisi olan bir Balık burcuysanız partneriniz yapmanızı istemediğiniz davranışları yapmaya devam edebilir. Onun bu tavrı, sizin keskin bir konuşma yapmanıza neden olacak. Cilt problemleri özellikle sivilce problemiyle karşı karşıya kalabilirsiniz. Belki de yiyeceklerinize dikkat etmeniz gerekiyordur, ne dersiniz?

24 Ekim 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tamamladığınız işlerin bir geri dönüşünü beklemeseniz de buna ihtiyacınız olduğu gerçeğini yabana atmayın. Motivasyonunuz ve kişisel gelişiminiz için duyacaklarınız önemli olabilir. Bu ihtiyacınızı ve emeklerinizi sümenin altında tutacağınız ortamlar konusunda daha özenli seçimler yapmalısınız. 

24 Ekim 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Artık Ay burcunuzda tam olarak size destek veriyor. Son derece yaratıcı etkilerle yeniliklere yöneliyorsunuz. Kendinizi her açıdan bilinçli hissedeceksiniz. Ancak ilişkilerde biraz daha sınır koyucu olmalı, aşırı fedakârlıktan kaçınmalısınız. Aşk hayatınızda akıcı bir dönemde olmanız aynı zamanda, keyiflere gidebilecek harcamaları öne çıkaracaktır.

24 Ekim 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi verimli hissedeceğiniz, üretken hissedeceğiniz ve çalışkanlığınızın artacağı bir gündesiniz. Çalışkanlığınız ve keyfiniz doğru orantıda olacak.

24 Ekim 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ailenle beraber zaman geçirmek senin için daha önemli olacak. Onlarla beraber her türlü sıkıntıya göğüs germeye çalışmak aile bağlarını güçlendirmenizi sağlayabilir. Onlarla birlikte zaman geçirmekten keyif alacağın bir gün olacak.

24 Ekim 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün kendinizi yaratıcı veya eğitici bir şeye adamak için harika bir durumdasınız. Motivasyonunuz artıyor ve ayrıntılara odaklanarak hayatınızda bazı güzel değişiklikler yapıyorsunuz. Belirli bir hedefin temelini atmak artık tatmin edici ve faydalı olabilir. İyi haber şu ki, bir şeyi doğru yapmak için çalışacak sabrınız var. Kalitesiz bir sonucu aceleye getirmekle ilgilenmiyorsunuz! Bugün, zamanınızı bir şey için çaba harcayarak veya bir zanaatı mükemmelleştirerek geçirebilirsiniz. Tutkulu bir arayış veya ilgi, dönüştürücü ve ödüllendirici olabilir, sizi işlerinizi toparlamaya motive edebilir. Kendinizi daha güçlü, daha organize ve disiplinli hissetmeniz muhtemeldir.

24 Ekim 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaratıcılığınızı ortaya çıkaracak işlere önem vermelisiniz. Bugün, maddi konularla ilgili atılımlar söz konusu. İşinizle ilgili görüşeceğiniz kişilere önyargılı olmamalısınız. Dostlarınızı ihmal ettiğinizin siz de farkındasınız.

24 Ekim 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni zorluklarla karşılaşmaya hazır olun, özellikle de ilk başlarda pek ilerleme kaydedemediğiniz işyerinizde. Bu sizi yıldırmasın. Bu tür dönemler gelir geçer. Özel hayatınızda da taze bir enerjiye ihtiyaç duyuyorsunuz. Çevrenizdekilerle ilişkilerinizin tükenmeye başladığını hissediyorsunuz. Günlük kalıpların dışına çıkın ve sıra dışı bir şey yapın.

24 Ekim 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Enerjik, atak olarak güne başlıyorsunuz. Seyahat, eğitim, yurt dışı konularında şans sizinle olacak. Size harika bir gün dilerim.

24 Ekim 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün biraz flört etmeye ihtiyacınız var. Sevdiğiniz insana naz yapın, onun sizi mutlu etmesi için isteklerde bulunun, belki biraz da kapris yapabilirsiniz. İş yaşamınızda hırslı ve öfkeli davranmaktan kaçınmanız gerekiyor. Yoksa kayıplar olabilir. Onun yerine yeni projelere odaklanın. Kendinize gösterdiğiniz toleransı ve esnekliği etrafınızdaki insanlara da göstermelisiniz. Ödemelerle ilgili çıkacak sorunlar karşısında hemen paniğe kapılmayın. Hastalığınızı görmezlikten geliyorsunuz

24 Ekim 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 46' 07" R
Ay
Boğa
13° 13' 49" R
Merkür
Başak
20° 37' 41" R
Venüs
Terazi
27° 45' 38" R
Mars
Yengeç
09° 34' 37" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 09"
Satürn
Balık
15° 02' 25"
Uranüs
Boğa
27° 05' 49"
Neptün
Balık
28° 30' 28"
Plüton
Oğlak
29° 44' 35"
Chiron
Koç
22° 14' 57"
Lilith
Terazi
09° 17' 26"
True Node
Koç
06° 37' 56"
Son Güncelleme : 21/09/2024 09:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>