Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Fikir Danışıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ocak 2024, Salı

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik problemlerle karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Her türlü sorunu ve sıkıntıyı geride bırakma şansınız var. Kontrol elinizde bulunduğu sürece her şeyin istediğiniz gibi olabileceğini de unutmamalısınız.

Ufak tefek problemlerle karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Fırsatlar üzerinde etkinlik göstermeyi başarabildiğiniz sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. Daha temkinli olmanız gereken bir gün.

Parasal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. İstediklerinize ulaşmak için uygun zamandasınız. Kontrol sizde olduğu sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacak olmanız da önemli.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaptıklarınızın karşılığını ne yönde alacağınızı bilmek isteyebilirsiniz. Bugün gerçekleri konuşun ve kurallara göre hareket edin. Hayatınızı belirgin bir çerçevenin içine dahil edebilirsiniz.

23 Ocak 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal olarak hassas olabilirsiniz ve başkalarının duygularına daha fazla dikkat edebilirsiniz. Empati yeteneğiniz yüksek olduğu için çevrenizdeki insanların ihtiyaçlarını anlamakta kolaylık yaşayabilirsiniz. Bu enerjiyi kullanarak sevdiklerinizi desteklemek ve yardım etmek için fırsatlar bulabilirsiniz.İç dünyanızda derin bir arayış içinde olabilir ve daha fazla anlam ve bilgelik arayışına girebilirsiniz. Meditasyon veya ruhsal çalışmalar size iç huzur sağlayabilir. Kendinize zaman ayırarak düşüncelerinizi derinleştirebilir ve içsel dengeyi sağlayabilirsiniz.İş hayatında ise yaratıcılığınızı ve hayal gücünüzü kullanmak için fırsatlar bulabilirsiniz. Yaratıcı projelere dahil olmak veya yeni fikirler geliştirmek sizin için faydalı olabilir. İşbirliği yapabileceğiniz kişilerle iletişim kurmak ve fikir alışverişinde bulunmak iyi sonuçlar getirebilir.Sağlık konusunda ise duygusal dengeyi korumak önemli olabilir. Stresle başa çıkmak için müzik dinlemek, doğa yürüyüşleri yapmak veya meditasyon gibi rahatlama yöntemlerine başvurabilirsiniz. Beslenmenize özen göstererek vücudunuzun ihtiyaç duyduğu besinleri almanızda fayda var.Genel olarak, bugün duygusal bir denge içinde olma ve iç dünyanızla ilgilenme fırsatı bulabilirsiniz. Empati yeteneğinizin yüksek olduğu bir gün olabilir ve sevdiklerinize destek olmak için kullanabilirsiniz. İş ve sağlık konularında da yaratıcılığınızı kullanma fırsatı elde edebilirsiniz.

23 Ocak 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Henüz yeni mezun olan bir Balık burcuysan, kariyerinle alakalı atacağın önemli adımları iyi hesaplamalısın. Gerektiği yerde senden tecrübeli kişilerin fikirlerini almayı ihmal etmemelisin. İlişkisi olan bir Balık burcuysan, partnerinin üstüne bu aralar fazla gittiğini fark edeceksin. Partnerinin gönlünü almak isteyebilirsin.

23 Ocak 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik koşullarınızı daha iyi hale getirecek teklifler alabilir, girişimlerinizi neticelendirecek gündemlerle ilgilenebilirsiniz. Hayatınız için çabalamanız gerektiğini düşünüyorsunuz. Bugün bu çaba için gereken imkanlara ve motivasyona sahip olacaksınız. Farkında olun. 

23 Ocak 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Güzel olan şeyler için rahatlıkla harcama yapabileceğiniz bir gündesiniz. Zihinsel açıdan yararlı konulara yönelmek isteyebilirsiniz. İlgilendiğiniz işlerde abartıya kaçabilirsiniz. Duygusal açıdan bağlayıcı tutumlar söz konusu. İş hayatınızda risk almak isteyeceğiniz durumlar olabilir. Hoşça vakit geçirmek isteyeceğiniz yerlere gidebilirsiniz.

23 Ocak 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş konusunda üstlerinizle geçinmekte problem yaşayabilirsiniz. Bugünlerde hayatınızı duygusal değil rasyonel tabular üzerine inşa etmek isteyebilirsiniz.

23 Ocak 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Son zamanlarda çok fazla işe yetiştirmen gerekebilir. Bunları halletmede bir sorun yaşamayacaksın bugün. Ancak dikkat etmen gereken şey, bu koşuşturmalar sırasında vücudunu fazla yormamak. Özellikle ayakkabı seçimlerinde dikkatli olman gerekebilir bugün.

23 Ocak 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, sessiz veya perde arkası faaliyetler bugünün çoğunda odak noktası olmaya devam ediyor. Gün ilerledikçe, kendinizi dünyanın geri kalanıyla paylaşmaya ve daha fazla etkileşim aramaya hazırsınız. Her zamankinden daha fazla duygusal olarak içten uğraşlarınıza bağlısınız. Bugün, önemli arkadaşlıklarınız ve ilişkileriniz için güçlü. Rutini kırmak canlandırıcı ve hatta ilham verici olabilir. Sadece kendinize değil, hayata olan inancınızı da geliştiriyorsunuz. Bugün sizin için özellikle tercih edilenler, sorunları çözmek ve fikir ve bilgi alışverişinde bulunmaktır. Yeni ve umut verici bir şeyler öğreniyor olabilirsiniz.

23 Ocak 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Her konuda daha sabırlı olmaya çalışmalısınız. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başarabildiğiniz sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacak olmanız da önemli. Olumsuzlukların son bulması için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız. Doğru olduğuna inandığınız adımları atmanız gereken bir gün.

23 Ocak 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizin hedeflerinizle çevrenizdekilerin hedefleri örtüştüğünden, bu dönemde yapacağınız her türlü işbirliği verimli olacak. Fiziksel enerjinizi ve zekânızı özellikle takım çalışmalarına yönlendirin. İkili ilişkileriniz de bu dönemde uyumlu ve verimli bir şekilde ilerleyecek.

23 Ocak 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün aşk, tatil, çocuk veya hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Kalıcı kararlar alabilirsiniz ve sorumluluklarınız artabilir. Gününüz güzel geçsin.

23 Ocak 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz kişi sizin bazı planlarınızı paylaşmaya hazır değil. Tutku halinde yaşadığınız niyetiniz ile sevgiliniz arasında seçim yapmak zorunda kalmanız mümkün. Bunu onunla konuşacak, ama biraz geç kaldığınızı göreceksiniz. İşinizle ilgili bazı sorunlarınızdan kurtulmak için bütün yapmanız gereken, kendi inisiyatifinizi kullanarak ve kimseden bir yardım veya teşvik beklemeden harekete geçmektir. Yeni harcamaların kaçınılmazlığı, yeni bütçe hesaplarını gerektirecek.

23 Ocak 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 25' 31" R
Ay
Koç
22° 47' 35" R
Merkür
Başak
18° 04' 32" R
Venüs
Terazi
26° 05' 04" R
Mars
Yengeç
08° 48' 22" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 09"
Satürn
Balık
15° 08' 29"
Uranüs
Boğa
27° 07' 05"
Neptün
Balık
28° 32' 45"
Plüton
Oğlak
29° 45' 24"
Chiron
Koç
22° 18' 18"
Lilith
Terazi
09° 08' 18"
True Node
Koç
06° 37' 06"
Son Güncelleme : 20/09/2024 00:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>