Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Yapıcısın Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ocak 2024, Perşembe

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade etme noktasında daha sabırlı olmalısınız. Fikirleriniz doğrultusunda hareket ederken biraz daha kontrollü olmaya çalışın. Duygusal enerjinizdeki yoğunluktan doğru anlamda yararlanmaya çalışın.

Sorunların son bulması için elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Sınırları lehinize çevirmek için zamana ihtiyacınız var. Daha dengeli ve sabırlı olduğunuz sürece her şey daha da iyiye gitmeye başlayacaktır.

Finansal olarak sizi zorlayabilecek her ne varsa ondan da uzak durmalısınız. Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirme altına almanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yoğun bir dönemin ardından haklı olarak bir karşılık bekleyebilirsiniz. Ancak karşılık siz istediğinizde değil bunun gerekliliklerini ve zamanı tamamladığında gelir. Kendinizi henüz zamanı gelmeyen işler için yıpratmamalısınız.

25 Ocak 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba, bugün Balık burcu için duygusal bir gün olabilir. İç dünyanızda derinlemesine dönüşümler yaşayabilir ve hayatınızdaki ilişkilerde daha önce fark etmediğiniz detayları keşfedebilirsiniz. İletişim kurarken dikkatli olmanızda fayda var, çünkü duygusal tepkilerinizin etkisiyle hızlıca tepki verebilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak huzur bulmanız, içsel dengenizi sağlamanız önemli olacak. Ayrıca, sezgilerinizin size rehberlik ettiği durumları değerlendirmek için bugünü fırsat olarak kullanabilirsiniz. Her şeye rağmen, kendinize sevgiyle yaklaşmayı unutmayın ve başkalarına karşı anlayışlı olmaya da dikkat edin. İyi bir denge ve açık bir iletişim kurarak, ilişkilerinizi güçlendirebilir ve daha mutlu bir gün geçirebilirsiniz.

25 Ocak 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışan bir Balık burcuysan,ortamında yaşanan sorunlara yapıcı yaklaşmayı tercih edebilirsin. Bu tavrın üstlerin tarafından da takdir edilecek. Henüz ilişkiye yeni başlayanlardansan, ani tepkilerde bulunmamaya dikkat etmelisin. Düşünmeden verilen kararlar sonrasında seni üzebilir. Empati yapmanın önemli olduğunu unutmamalısın.

25 Ocak 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni insanların hayatınıza dahil olması size farklı bir soluk kazandırabilir. Hayatı daha yaşanılır hale getirmek, seyahat ve keyifli aktivitelere zaman ayırmak moralinzi yükseltecektir. Buna ne kadar ihtiyacınız olduğunu gördüğünüzde bu insanlar sizin için bir rol model konumuna gelebilir; hayatınıza kimi çektiğiniz bu yüzden önemlidir.

25 Ocak 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. İşe ait sorumluluklarınıza yenilikler gelebilir. Sizi yoran yıpratan konulara karşı dikkatli olmakta fayda var. Sağlığınızla ilgili yaşadığınız sıkıntıları göz ardı etmeyin. İş hayatınızda yapacağınız ayarlamalar, sizi uzun süre rahatlatacaktır. Aksayan işlerinize karşı sabırlı olmalısınız.

25 Ocak 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hitabetinizin güçlendiği bugünlerdekonusunda da şanslı olabilirsiniz. Özellikle karşı cinsle yaşadığınız iletişim problemleri çözülmeye yüz tutabilir.

25 Ocak 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Eskiden yaşanmış olan şeyleri kafana takabileceğin bir gün. Daha önceden yaşanan ve sana güzel şeyler hatırlatan olaylara odaklanarak kendini daha iyi hissedebilirsin. Geçmişe yeni bir bakış açısı ile baktığında yeni şeyler keşfetmen de mümkün olacak bugün.

25 Ocak 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık bugün dikkatinizi eğlenceye, sevgiye ve zevke çevirerek geçiriyor. Kendinizi ve eğlence anlayışınızı ifade etmenize yardımcı olacak aktivitelere yöneliyorsunuz. İçten gelen uğraşlarınıza duygusal olarak her zamankinden daha fazla bağlısınız. Bugünün ilerleyen saatlerinde değerlerdeki bir farklılık gerginlik yaratabilir. Gerçekte, temel değerleriniz gelişiyor, dönüşüyor ve bu sadece sizin için değil hayatınızdaki başkaları için de bir ayarlama olabilir. Başkalarına olan inancınız da geçici olarak bozulabilir. Yanlış anlaşılmaların gününüzü olumsuz etkilemesine izin vermemeye çalışın ancak zor bir konu su yüzüne çıkarsa, bundan çekinmemek en iyisidir, aksi takdirde gelecekte muhtemelen daha önemli bir şekilde tekrar karşılaşacaksınız.

25 Ocak 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sessizce meditasyon yaparak zaman geçirebilirsin. Ruhsal öğretiler ile kendini yeniden keşfet. Bu aralar bir karar verememe ya da vermeye isteksiz olma sakın. Yani kısaca çıkmaz sokaklarda dolaşma.

25 Ocak 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerekgerekse özel hayatınızda, sosyal çevrenizle son derece uyumlu bir ilişki içerisindesiniz. Bu rahat ve elverişli dönemi insanlarla sosyal bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. Böylece, gelecekte bu kadar keyifli olmayabilecek dönemler için de hazırlık yapmış olursunuz.

25 Ocak 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk, tatil, çocuk, çalışma hayatı, sağlık alanlarında krizsel sonlanmalar gerçekleşebilir. Sosyal çevrenizde değişimler tetiklenebilir.

25 Ocak 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İş ve aşk bir arada yürümez demeyin. Yeni kişilerle tanışın. Belki de aradığınız mutluluğu yakalayacaksınız. İş yaşamında yaratıcılığınızı kullanarak pek çok sorunun üstesinden gelmeniz mümkün. Risk almaktan korkmayın ama yine de tedbiri elden bırakmayın. Ne kadar ağır bir tempo olursa olsun, bugün sizin tüm işlerin altından kalkabilme gücünüz var. Bunun için takdir göreceksiniz. Maddi konularda yeni gelişmeler biraz daha rahat soluk almanızı sağlayacak

25 Ocak 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 13' 43" R
Ay
Koç
19° 45' 32" R
Merkür
Başak
17° 42' 09" R
Venüs
Terazi
25° 50' 20" R
Mars
Yengeç
08° 41' 34" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 23"
Satürn
Balık
15° 09' 23"
Uranüs
Boğa
27° 07' 16"
Neptün
Balık
28° 33' 05"
Plüton
Oğlak
29° 45' 31"
Chiron
Koç
22° 18' 47"
Lilith
Terazi
09° 06' 58"
True Node
Koç
06° 37' 01"
Son Güncelleme : 19/09/2024 19:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>