Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Düşünmeden Hareket Etmemelisin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ocak 2024, Çarşamba

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik terslikler yaşanabilir. Tahammül seviyenizdeki düşüş, olur olmadık tepkiler vermenize neden olabilir. İlişkinize zarar verebilecek herhangi bir adım atmamanız gerekmekte.

İş birliği içerisinde olduğunuz kişilerle aranızdaki sorunları tamamen çözüme kavuşturmaya çalışacaksınız. Sakinliğinizi korumayı başarmalı ve elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Rahat hareket etmek için ne gerekiyorsa ona odaklanın.

İstenmeyen ufak tefek aksaklıklar yaşanabilir. Harcamalar konusunda elinizden gelenin en iyisine ihtiyaç duyacaksınız. Sınırların yeniden belirlenme ihtimali var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Empati yoksunluğu hayallerin dengesini bozabilir. Bugün bu dengenin iki yönlü olduğunu, sadece karşınızdaki kişiden değil sizden de kaynaklanan durumlar doğabileceğini düşünmelisiniz. İnsanları yönlendirmek yerine onların hislerini anlamaya çalışın.

24 Ocak 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Balık burcu için enerjik bir gün olabilir. İçsel huzurunuzu korumak için biraz zaman ayırmanız önemli olacak. İç sesinizi dinlemek ve duygusal ihtiyaçlarınıza odaklanmak için fırsatlar yaratmanız gerekebilir. Ayrıca sosyal çevrenizdeki insanlarla iletişimi güçlendirmek ve destek aramak için uygun bir gün olabilir. Kendi duygularınızı ifade etmekten çekinmeyin ve başkalarının sizinle paylaşabileceği bilgelik ve deneyimlerden faydalanın. İyi bir denge ve sağlıklı ilişkiler kurabileceğiniz bir gün olabilir. Sevdiklerinizle vakit geçirme ve hobilerinize zaman ayırma fırsatı bulabilirsiniz. Umarım harika bir gün geçirirsiniz!

24 Ocak 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyalleşebilir, arkadaşlarınla zaman geçirebilirsin. Yakınlarınla ilgili şok edici gelişmeler yaşanabilir. Ani tepkiler vermeden önce olayların gerçekliğini analiz etmende fayda var. Eğitim hayatı devam eden bir Balık burcuysan, yurt dışıyla ilgili konularını netleştirme yönünde somut adımlar atabilirsin. Hukuki bir sürecin varsa, uzayabilir.

24 Ocak 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gelirinizi arttırmak, işinizi ve hayatınızı yüksek standartlara çıkarmak için başkalarından beklenti içinde olmayı bırakabilirsiniz. Bugün kendi çabanızla neler yapabileceğinizi düşünerek bazı girişimlerde bulunabilir, görüşmeler başlatabilirsiniz. Özgüveninizin yükselmesi, bunun altını doldurabilecek gündemlerinizin olması size uzun vadeli çevre ve nakit desteği sağlayabilir.

24 Ocak 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde keyif alacağınız işlere yönelebilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren işlerde başarılı olabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular sizi oyalayabilir. Sevdiğiniz şeyler için harcamalar yapabilirsiniz. Birçok işi bir anda yapmak isteyebilirsiniz. Yeni konular sizi cezbedebilir. Duygusal açıdan çok rahat olmayan bir gündesiniz.

24 Ocak 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlerleyen günlerde samimiyetinizi ortaya koyabildiğiniz ölçüde başarılı olabileceğiniz bir takım gelişmeler gündeme gelebilir. Özel yaşantınıza da gereken özeni göstermelisiniz.

24 Ocak 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Parasal konularda çok keyifli olacağın bir gün. Bir süredir eline geçmesini beklediğin bazı fırsatların eline geçmesi de olası. Terfi veya pozisyon değiştirme gibi konularda şans senden yana olacak.

24 Ocak 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün arkadaşlar ve sosyal çevreyle aranızda olabilecek farklılıkların giderilmesine yardımcı olur. Size yardım eden veya destek veren insanlara borcunuzu ödemenin zamanı geldi. Kim olduğunuzu ifade etme konusunda kendinizi rahat hissetmenizi sağlayacak insanları ve durumları arıyorsunuz. İş hayatınızda uzmanlığınızın bir kısmını paylaşmak ödüllendirici ve hatta karlı olabilir. Şimdi en iyi sonuçları elde etmek için nazik ve açık sözlü olun. Bu dönemde para kazanmanın ve eğlenmenin yeni, benzersiz ve ilerici yollarını arayın. Eğlenceli insanlarla bağlantı kuruyor olabilirsiniz. Mutluluk hedeflerine odaklanılıyorsunuz ve arkadaşlıklar güzel bir ivme kazanabilir.

24 Ocak 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda sezgisel yeteneğinizin çok güçlü olması, bazı idealleriniz ortaya çıkarırken, sizi de farklı kılıyor. Parasal konularda yaşadığınız iniş ve çıkışlar yaşamanızı zorlaştırabilir. Bugün bazı hatalara açıksınız.

24 Ocak 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Doğal bir uyum içinde olduğunuzdan, grup ortamlarındayken taviz vermeniz gerekmeden ve serbestçe hareket edebileceksiniz. Bu gücü eğlenceli sosyal aktivitelerde kullanabilir veya işyerinizde başkalarıyla birlikte çalışarak verim sağlamak için kullanabilirsiniz.

24 Ocak 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün aşk, tatil, çocuk veya hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Ani seyahat, eğitim kararı alabilirsiniz. Gününüz güzel geçsin.

24 Ocak 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda yaşadığınız ilişkide hata yapmamaya dikkat etmeli, tartışmalardan uzak durmaya çalışmalısınız. Aksi takdirde beraberliğiniz istenmeyecek durumlara gelebilir. İşinizin geleceğini etkileyebilecek konumda olan birisi, size önemli bir meselede açık davranmayabilir, dikkatli olmalısınız. Bugün sizin için otorite sayılabilecek kişilerden uzak durun. Ancak düşüncelerinizi ortaya koymanız ve kararlılığınız onların da dikkatini çekecek. Parasal konulara yönelik pürüzler çıkabilir.

24 Ocak 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 12' 54" R
Ay
Koç
19° 32' 57" R
Merkür
Başak
17° 40' 36" R
Venüs
Terazi
25° 49' 19" R
Mars
Yengeç
08° 41' 06" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 20"
Satürn
Balık
15° 09' 26"
Uranüs
Boğa
27° 07' 17"
Neptün
Balık
28° 33' 07"
Plüton
Oğlak
29° 45' 32"
Chiron
Koç
22° 18' 49"
Lilith
Terazi
09° 06' 52"
True Node
Koç
06° 37' 00"
Son Güncelleme : 19/09/2024 19:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>