Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Tutarlı Davranmayanlardan Uzaklaşıyorsunuz Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ağustos 2023, Salı

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 60%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda her şeyin daha iyiye gitme ihtimali var. Kişisel olarak toparlanmaya ve ilişkinize odaklanmaya çalışın. Duygularınızı net olarak ifade etmeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Kendi kendinize adımlar atmak isteyeceksiniz. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece aslında bunun da sorun teşkil etmeyeceğini bilmeniz gerekiyor. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atmalısınız.

Maddiyatla ilgili bazı konuların tadınızı kaçırma ihtimali var. Adım adım ilerlemeye çalışmanız gerekiyor. Olumsuzluklara takılı kalmadığınız takdirde her şey istediğiniz gibi olmaya başlayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önceliklerinizi belirleme konusunda yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Yoğunluk altındasınız ve bundan doğru anlamda yarar sağlamanız gerekiyor. Amaçlarınız doğrultusunda adımlar atmaya odaklanın. Karşınıza ne çıkarsa çıksın üstesinden gelmeyi başaracaksınız. Sizi tedirgin edebilecek her ne varsa ondan da uzak durmalısınız.

29 Ağustos 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün içsel huzurunuzu korumak ve ruh halinizi dengelemek önemli olabilir. Yalnız kalabileceğiniz, meditasyon veya yoga gibi aktivitelerle kendinizi yenileyebilirsiniz. Duygusal konulara dikkat etmek önemli olabilir.

29 Ağustos 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan ya da evli bir Balık burcuysanız, değer verdiğiniz kişinin kariyeri ile ilgili bazı pürüzler yaşanabilir. Ona olan desteğiniz aranızdaki bağı güçlendirecek. Hayatınızdaki pürüzlerin farkındasınız ancak geçmeyen zorluklara karşı önlem almak isteyeceksiniz. Bugün aynı zamanda kendinize cömert davranarak, beğendiğiniz kıyafeti alabilirsiniz. Sosyalleşeceğiniz bir gün yaşayacaksınız.

29 Ağustos 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yurtdışı işlemlerinizi tamamlamak ya da başvurularınızı yapmak isteyebilirsiniz. Elinizden geleni yapmanın getireceği iç rahatlığı, hayatın da size bir rahatlık sunmasıyla sonuçlanabilir. Kendiniz için istediğiniz değişimin öncüsü ve niyetlisi olduğunuzu göstermelisiniz. 

29 Ağustos 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz konularla ilgili içsel süreçler yaşayacağınız bir gündesiniz. Elinizde olmayan nedenlerden kayıp yaşayabilirsiniz. Kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın. Uğraştığınız işlerde daha fazla yoğunlaşmanız gerekebilir. Maddi konularda hoşgörüsüz davranabilirsiniz. Sorumluluklarınız sizi sıkıştırabilir. Akışta kalmayan özen gösterin.

29 Ağustos 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendi emeğinizle elde ettiğiniz bir başarı karşısında arzu ettiğiniz takdiri toplamadığınızı düşünebilirsiniz. Ancak buna odaklanıp kendinizi mutsuz etmek yerine yeni başarılara odaklanmalısınız.

29 Ağustos 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yakınlarında gerçekleşen sosyal aktivitelere katılmak konusunda tembellik etmemek yararına olacak. Uzun süredir görüşmediğin arkadaşlarınla orada karşılaşıp hasret giderebilirsin. Keyifli zaman geçirmek için istekli olmalısın.

29 Ağustos 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, artık bir hikâyeye daha fazla açıdan bakmanıza veya bir konunun katmanlarını görmenize yardımcı olur ve iç huzuru kazanma şansınız güçlüdür. Perde arkasında çok şey oluyor ve heyecanla parlıyor olabilirsiniz. Şu anda kendinizi koşuşturmacadan uzaklaştırdığınızda daha üretken olursunuz. Belki de dünyadan biraz geri adım atmak uygun olacaktır. Biraz düşünme ve dinlenme zamanı. Günün bazı bastırılmış duyguları yüzeye çıkarma ihtimali vardır ancak bunları düzgün veya tam olarak ifade edebildiğinizi hissetmeyebilirsiniz. Yine de ilerleyen vakitlerde kendinizi temsil ve ifade etmek için farklı ve muhtemelen daha tatmin edici kanallar bulacaksınız.

29 Ağustos 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizde istediğiniz konuma gelmek istiyorsanız daha sabırlı olmayı denemelisiniz. Bugün yakın ilişkilerinizden farklı anlayış ve duygusallık bekliyorsunuz. Çevrenizle aranızda gelişen bir rekabet duygusu var, oysa buna gerek yok.

29 Ağustos 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınıza dikkat, bugün biraz yorulabilirsiniz. Başka sorunlarla da karşılaşmanız mümkün. Sorunlarınızı sabırla kabul etmeyi öğrenin ve bunları paldır küldür saldırarak çözmeye kalkışmayın. Enerjinizi dış dünyanıza harcamak yerine içinizdeki dengeyi sağlamak için kullanırsanız, bu dönemi çok daha keyifli geçireceğiniz kesin.

29 Ağustos 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün duygusal dalgalanmalara hazırlıklı olun. Ancak günün sonunda, olumlu haberler enerjinizi yükseltebilir. Gününüz şahane geçsin.

29 Ağustos 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ummadığınız birinin size yakınlaşma çabalarına hazırlıklı olun. Yeni bir ilişki için pek çok aday olmasına karşın, karar vermek için acele etmemeye çalışın. Kariyerinizi ilgilendiren konulardaarkadaşlarınızla bazı çatışmalar yaşanabilir. Eğer bu konuda sabırlı davranabilirseniz, sonuçta haklılığınızı kanıtlayabileceğiniz fırsatlar yakalayacaksınız. Harcamalarınız standardınızın epeyce üzerinde. Paranızı daha akıllıca kontrol etmeniz gerekiyor.

29 Ağustos 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 37' 02" R
Ay
Boğa
25° 48' 10" R
Merkür
Başak
22° 14' 29" R
Venüs
Terazi
28° 49' 07" R
Mars
Yengeç
10° 03' 37" R
Jüpiter
İkizler
20° 51' 07"
Satürn
Balık
14° 58' 37"
Uranüs
Boğa
27° 04' 57"
Neptün
Balık
28° 29' 02"
Plüton
Oğlak
29° 44' 06"
Chiron
Koç
22° 12' 48"
Lilith
Terazi
09° 23' 12"
True Node
Koç
06° 38' 31"
Son Güncelleme : 22/09/2024 06:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>