Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Yaşam Alanınızı Düzenliyorsunuz Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ağustos 2023, Pazar

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, beklenmedik problemlerle karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Sizi rahatsız edebilecek şeylerin, ilişkinizden yana da sorun oluşturabileceğini unutmamalısınız. Hata yapmamanız gerekiyor.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışmalısınız. Sizden istenenlere olumlu anlamda cevap vermeye çalışmanız gerekiyor. Önceliklerinizi de doğru belirlemelisiniz.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda biraz daha kontrollü olmanız gerekiyor. Ufak tefek sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ruhsal olarak kendinizi toparlamanız gerekiyor. İçsel huzursuzlukların tamamen son bulmasını sağlamaya çalışmalısınız. Doğru olduğuna inandığınız adımları atmak için biraz daha zamana ihtiyacınız var. Her şeyin daha da iyiye gidebileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Olumsuzlukları da gözünüzde büyütmemeye çalışın.

27 Ağustos 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, aile ve ev odaklı bir gün geçirebilirsiniz. Evde zaman geçirmek, aile üyeleriyle bağlarınızı güçlendirmek ve duygusal dengeyi sağlamak için iyi bir zaman. Aynı zamanda içsel dünyanızı anlamak ve duygusal ihtiyaçlarınıza odaklanmak için fırsatlar içeren bir gün.

27 Ağustos 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Vereceğiniz tepkilere göre karşılık alacağınız bir gün. Yakın çevrenizle, özellikle kardeşinizle birlikte yaşam alanınızı düzenleyebilirsiniz. Kullanmadığınız eşyaları bağışlama kararı alacaksınız. Bugün aynı zamanda eski bir tanıdıkla ilgili alacağınız haber gündeminize oturacak. Nasıl olabilir demekten kendinizi alamayacaksınız.

27 Ağustos 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınız boyunca neyden kaçtıysanız onunla bir şekilde karşılaşmış olabilirsiniz. Bugün buna bir son vermek adına adım atmalısınız. Bir şeylerden kaçmanın size bir kazancının olmadığını gördükçe burada kendinizi zorlamak yerine artık tersine hareket etmelisiniz.

27 Ağustos 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gruplar içinde, arkadaşlarla daha olumlu ve şanslı tecrübeler söz konusu. Düşüncelerinizi yaratıcı bir şekilde ortaya koyabilirsiniz.

27 Ağustos 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar dikkatli davranmanız sizler için çok daha hayırlı olacaktır. İyi niyetli olsanız da niyetinizin suistimal edildiğini hissedebilirsiniz. Ani kaza baş gösterebilir.

27 Ağustos 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Tamirat ve tadilat gibi konular çok daha öne çıkabilir bugün. Evinin eksiklerini gidermek ve sana sıkıntı çıkaran şeyleri tamir ettirmek daha fazla gündeme gelebilir. Bu tür konularda daha dikkatli davranma fırsatı bulabilirsin.

27 Ağustos 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün oldukça odaklı ve hırslınız. Artık normalden daha fazla şeyi aynı anda yapabildiğiniz için birçok küçük görevi büyük bir hızla gerçekleştirebilirsiniz. Ancak yaklaşımınızda sabırsızlık olabilir veya bazı adımları atlama eğiliminde olabilirsiniz, bu da hatalarla sonuçlanabilir. Ayrıca en ufak şeyler için gereksiz yere endişelenmenize ve kendinizi sinirli ve huzursuz hissetmenize neden olabilirsiniz. Dikkatinizi dağıtacak çok şey var ve işleri halletme arzusu ile başkalarına olan bağlılığınız arasında kendinizi bölünmüş hissedebilirsiniz. Eğer orta yolu bulursanız, muhtemelen daha üretken ve tatmin edici bir gün geçireceksiniz. Özellikle bugünün ilerleyen saatlerinde planların üzerinden geçmek heyecan verici ve ödüllendirici olabilir.

27 Ağustos 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal yaşantınızda hareketlenme ve canlılık söz konusu. Arkadaşlarınız birlikte birçok toplantıya çağırılırken, siz partnerinizle vaktinizi geçirmek isteyebilirsiniz... Bugün enerjinizi olumlu kullanacaksınız.

27 Ağustos 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde benimseyebileceğiniz en iyi politika, önceliklerinizi dikkatle belirlemek ve sorunları doğrudan karşılamak yerine onlardan kaçınmak için elinizden geleni yapmanız olacaktır. İş arkadaşlarınızı eleştirmeyi bırakın ve ekibin her üyesinin önemli olduğunu unutmayın! Özel hayatınızda da aynı şekilde kararlı olmalısınız. Soğukkanlılık ve sağduyu sizi ileriye taşıyacaktır; aksi takdirde giderek yıpranacak ve tükeneceksiniz.

27 Ağustos 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir eve veyayerine bir taşınma hazırlıkları var. Olumlu bir enerjiye öncülük eden bu hareket sana iyilik getirecek.

26 Ağustos 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

istekleriniz var ve bugün koşullarınızı zorlamamalısınız. Düşüncelerinizi başkalarına kabul ettirme konusunda ısrarcı davranmak istemiyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda, suskun bir tavır içinde olacaksınız. Genelde yorumlarınızı kendinize saklayacağınız bir gün içindesiniz.

27 Ağustos 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 37' 27" R
Ay
Boğa
25° 54' 08" R
Merkür
Başak
22° 15' 15" R
Venüs
Terazi
28° 49' 38" R
Mars
Yengeç
10° 03' 51" R
Jüpiter
İkizler
20° 51' 09"
Satürn
Balık
14° 58' 35"
Uranüs
Boğa
27° 04' 57"
Neptün
Balık
28° 29' 01"
Plüton
Oğlak
29° 44' 06"
Chiron
Koç
22° 12' 47"
Lilith
Terazi
09° 23' 15"
True Node
Koç
06° 38' 31"
Son Güncelleme : 22/09/2024 06:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>